Μητσοτάκης: Μέχρι και γραβάτα είναι ικανός να βάλει ο Τσίπρας για να πείσει

Κριτική για την πορεία της οικονομίας και τους ισχυρισμούς της κυβέρνησης περί καθαρής εξόδου άσκησε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, που μίλησε το βράδυ της Πέμπτης σε εκδήλωση της γραμματείας παραγωγικών φορέων με θέμα «λαϊκές αγορές».

«Tο τελευταίο μεγάλο ψέμα του κ. Τσίπρα είναι η δήθεν “καθαρή έξοδος”. Μέχρι και γραβάτα είναι ικανός να βάλει ο κ. Τσίπρας για να μας πει ότι έβγαλε τη χώρα από τα αδιέξοδα».

Για το πλεόνασμα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης σημείωσε ότι «ο κ. Τσίπρας έχει το θράσος και διαφημίζει τα πρωτογενή πλεονάσματα ως μεγάλη επιτυχία. Πλεόνασμα που βγήκε από υστέρημα των πολιτών και την υπερφορολόγηση»

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε ιδιαίτερη αναφορά και στην παραίτηση του καθηγητή Σταμάτη Κριμιζή από την θέση του διευθυντή του διαστημικού οργανισμού, χαρακτηρίζοντάς τον ως ένα κορυφαίο ακαδημαϊκό.

«Εμείς λέμε όχι σε αυτή νέα αναξιοκρατία την οποία επιβάλλει ο κ. Τσίπρας. Και η οποία εκφράστηκε με τον πιο γλαφυρό τρόπο με την εκκωφαντική παραίτηση, ενός σπουδαίου ακαδημαϊκού» είπε χαρακτηριστικά ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

politiki

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: