Μητσοτάκης: «Κύριε Τσίπρα παραιτηθείτε τώρα»

Τα μέτρα-κάβα που ζητούν οι δανειστές είναι το τίμημα της προσωπικής αναξιοπιστίας του πρωθυπουργού, ανέφερε στην ομιλία του, στην Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ, ο πρόεδρος του κόμματος, Κυριάκος Μητστοάκης και απευθυνόμενος προς τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, τόνισε: «Η χώρα δεν αντέχει να ζήσει το δράμα του περυσινού καλοκαιριού, δεν αντέχει άλλο τον ανίκανο και ανεύθυνο πρωθυπουργό. Κύριε Τσίπρα, αν αναζητείτε οδό διαφυγής, παραιτηθείτε τώρα».

«Πρώτο καθήκον μας είναι να φύγει αυτή η παρέα που έγινε κυβέρνηση με ψέματα και αυταπάτες και φόρτωσαν την χώρα με 12 δισ. επιπλέον μέτρα» σημείωσε κ. Μητσοτάκης προσθέτοντας ότι η κυβέρνηση είναι ένα μίγμα αριστερού κρατισμού και εξισωτισμού με αποτέλεσμα τραγικό.

«Η περήφανη διαπραγμάτευση μάς έχει στοιχίσει πέντε φορές περισσότερο και τώρα έρχεται να προστεθεί στον λογαριασμό και το πακέτο των προληπτικών μέτρων» δήλωσε αναφερόμενος στην τρέχουσα συγκυρία.

«Η κυβέρνηση είναι ένας θλιβερός θίασος από επαγγελματίες ψέυτες και μεγαλομανείς λαϊκιστές, τους ενδιαφέρει η παραμονή στην εξουσία με κάθε κόστος. Ο κ. Τσίπρας επιλέγει τη δραματοποίηση της κατάστασης. Οφείλουμε να πάμε στην κοινωνία και να ενώσουμε τις φωνές μας με όλους εκείνους που ζητούν να φύγει αυτή η κυβέρνηση» πρόσθεσε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Ακόμη ο κ. Μητσοτάκης σημείωσε: «Έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για τη χειρότερη κυβέρνηση που γνώρισε ο τόπος τη μεταπολίτευση, το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω».

«Εγκρίναμε καινούργιο καταστατικό, με θητεία για τον πρόεδρο και μικρότερα όργανα, η ΝΔ ανήκει έμπρακτα στα μέλη της. Συνεχίζουμε τον δρόμο της δημιουργικής ανανέωσης και αποδεικνύουμε στην πράξη ότι η ΝΔ ανοίγεται στην κοινωνία. Θέλουμε τους πολίτες μαζί μας, για να φύγει η χειρότερη κυβέρνηση που γνώρισε η χώρα στη μεταπολίτευση» σημείωσε.

«Ιστορική μας αποστολή είναι η ανόρθωση της Ελλάδας, όλοι οι Έλληνες μπορούμε να τα καταφέρουμε υπό μία προυπόθεση, την απαλλαγή της χώρας από την ανίκανη κυβέρνηση» πρόσθεσε.

typosthes.gr-Politiki

Tags: , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: