Μητσοτάκης: Κατ΄ οίκον διανομή φαρμάκων σε καρκινοπαθείς

Ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης πρόκειται να δεσμευθεί ότι κανένας καρκινοπαθής δεν θα ξανασταθεί σε ουρά για να πάρει τα φάρμακά του, αλλά θα του παραδίδονται στο σπίτι του, στο προσυνέδριο της ΝΔ, στα Ιωάννινα.

Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως θα διατυπώσει την ίδια δέσμευση και για όσους πάσχουν από κάποια σοβαρή χρόνια πάθηση και «ταλαιπωρούνται, με απάνθρωπο τρόπο, στις ουρές των φαρμακείων του ΕΟΠΥΥ», όπως σημειώνουν στην Πειραιώς.

Κύκλοι της ΝΔ σημειώνουν πως πρόκειται για κεντρική δέσμευση και αποτελεί αυτονόητη απάντηση της ΝΔ «στη ντροπιαστική διαδικασία, την οποία έχει αναιτίως επιβάλει στους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας η Κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ».

Ακόμη, υπογραμμίζουν ότι η κατ΄ οίκον διανομή των φαρμάκων στους καρκινοπαθείς και τους συμπολίτες με σοβαρές χρόνιες παθήσεις έχει ασήμαντο κόστος, το οποίο έχουν ήδη υπολογίσει, ενώ ο τομέας Υγείας του κόμματος έχει ήδη επεξεργαστεί τους τρόπους, έτσι ώστε να φτάνουν εγκαίρως τα φάρμακα στα σπίτια των ανθρώπων που τα έχουν ανάγκη.

«Στόχος της ΝΔ είναι να καταδείξει ότι η φτώχεια μπορεί να ξεριζωθεί μόνο με δουλειές και όχι με προσωρινά και ψηφοθηρικά επιδόματα, ενώ ο Κυρ. Μητσοτάκης θα αναδείξει πολλές από τις δεσμεύσεις της επόμενης κυβέρνησης στον χώρο της κοινωνικής αλληλεγγύης, της ασφάλισης και της Υγείας» αναφέρουν στη ΝΔ.

politiki

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: