Μητσοτάκης: Η ΝΔ καταθέτει πρόταση δυσπιστίας στον Πολάκη

Μιλώντας από το βήμα της Βουλής, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε την απόφαση της Νέας Δημοκρατίας να προχωρήσει σε πρόταση δυσπιστίας προς τον Παύλο Πολάκη μετά το Πάσχα με αφορμή την αήθη επίθεση που εξαπέλυσε κατά του Στέλιου Κυμπουρόπουλου.

“Debate δεν θέλατε κ. Τσίπρα, debate θα έχετε στη Βουλή και πάρτε τον Πολάκη αγκαλιά καθώς ένα και το αυτό είστε”, είπε ο κ. Μητσοτάκης απαντώντας στην πρόκληση που είχε απευθύνει ο Αλέξης Τσίπρας στην ομιλία του στο ΣΕΦ.

“Τον κατηγόρησε ανοιχτά γιατί έκανε χρήση του νόμου για τα άτομα με αναπηρία για να διοριστεί στο ΕΣΥ και άφησε απαράδεκτα υπονοούμενα για άνθρωπο που η προσωπική του διαδρομή αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση. Έτσι αντιλαμβάνεστε την κοινωνία ισότητας και ισορροπιών;”, επεσήμανε. “Ντροπή σας που τον στηρίζετε σιωπηλά… Ως εδώ. Τον Στέλιο τον γνώρισα προσωπικά πριν κάποιους μήνες. Δεν του χαρίστηκε κανείς, δεν έχει την ανάγκη μας. Εμείς έχουμε την ανάγκη του δικού του παραδείγματος. Είναι ζήτημα που ξεπερνά τα όρια της πολιτικής. Είναι ζήτημα ποιότητας και ήθους στο δημόσιο διάλογο. Και αυτό είναι το μεγαλύτερο διακύβευμα των εκλογών. Που ξεπερνά τα οικονομικά προβλήματα. Με ποιους θέλουμε να προχωρήσουμε και ποιους θέλουμε να αφήσουμε πίσω. Ο κόμπος έφτασε στο χτένι. Δεν ανεχόμαστε άλλο τη στάση του Πολάκη. Αμέσως μετά το Πάσχα η ΝΔ καταθέτει πρόταση δυσπιστίας κατά του κ. Πολάκη και ελάτε όλοι σας να τον υπερασπιστείτε, αν θέλουμε μια πραγματική Ελλάδα των πολλών ή των Πολάκηδων”, τόνισε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Όπως τόνισε μιλώντας σε κοινοβουλευτικούς συντάκτες μετά την ομιλία του, “μετά το Πάσχα ξεκινάει η Εβδομάδα των παθών για τον κ. Τσίπρα” αναφερόμενος στην πρόταση μομφής που θα καταθέσει η Νέα Δημοκρατία κατά του κ. Πολάκη όταν ανοίξει η Βουλή. “Για εμάς συγγνώμη δεν υπάρχει. Είτε θα τον αποπέμψει είτε θα τον πάρει αγκαλιά τον κ. Πολάκη” υπογράμμισε.

politiki

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: