Μητσοτάκης: Η αποχή είναι η ήττα της Δημοκρατίας

Μιλώντας από την Αλεξανδρούπολη, ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, κάλεσε τους ψηφοφόρους του κόμματος να μην εφησυχάσουν, μετά «τη μεγάλη νίκη που πετύχαμε» στις ευρωεκλογές, υπογραμμίζοντας πως δεν προεξοφλεί το εκλογικό αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών, και προς όλους τους Έλληνες και κυρίως τους νέους να μη χαθεί ούτε μία ψήφος, γιατί «η αποχή είναι η ήττα της Δημοκρατίας».

«Ξέρουμε πολύ καλά ότι έχουμε μαζί μας τη δύναμη των επιχειρημάτων μας. Σας έχουμε διανείμει το πρόγραμμά μας, το οποίο δεν το κρύβουμε. Θέλουμε να στηρίξουμε την ιδιωτική οικονομία, θέλουμε πάνω απ΄ όλα να δημιουργήσουμε δουλειές. Ξέρουμε πώς θα μειώσουμε τους φόρους, ξέρουμε πώς θα στηρίξουμε τον κόσμο της εργασίας. Στέλνουμε ξεκάθαρο μήνυμα, ότι η ευημερία την οποία θα δημιουργήσουμε, θα αφορά όλους, πρωτίστως τους εργαζόμενους», είπε χαρακτηριστικά.

Παρότρυνε όλους όσοι δεν ψήφισαν την παράταξη στις ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου, «να σκεφτούν και πάλι τις επιλογές τους. Να μην χαραμίζουν την ψήφο τους σε μικρά κόμματα τα οποία γεννήθηκαν μέσα σ΄ ένα περιβάλλον οργής, αλλά δεν έχουν ρόλο να παίξουν στη νέα φωτεινή Ελλάδα την οποία οραματιζόμαστε».

politiki

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: