Μητσοτάκης για τη στάση εργασίας στο Μετρό: Η κυβέρνηση δεν εκβιάζεται

Θύελλα αντιδράσεων ξέσπασε μετά την απόφαση για 5ωρη στάση εργασίας στο Μετρό, η οποία πραγματοποιήθηκε από το Σωματείο Εργαζομένων Λειτουργίας Μετρό Αθηνών (ΣΕΛΜΑ).

Στην Αθήνα δημιουργήθηκαν ουρές χιλιομέτρων και μποτιλιάρισμα, με αποτέλεσμα την ταλαιπωρία χιλιάδων οδηγών, που προσπαθούσαν να φτάσουν στους προορισμούς τους την Τρίτη το πρωί.

Ο Πρωθυπουργός σε οργισμένη ανάρτησή του στο twitter ξεκαθαρίζει ότι η κυβέρνηση δεν εκβιάζεται.

«Η κυβέρνηση δεν εκβιάζεται, επειδή απλώς ζητήθηκε σε 21 άτομα να κάνουν τη δουλειά τους. Άμεσα θα υπάρξει νομοθετική ρύθμιση για προσωπικό ασφαλείας. Ζητώ συγγνώμη για την ταλαιπωρία των Αθηναίων» έγραψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η ανακοίνωση του Σωματείου Εργαζομένων Λειτουργίας Μετρό Αθηνών

«Είναι ανέντιμο, ανήθικο χτύπημα κάτω από τη μέση που προσβάλλει τη δημοκρατία και τους εργαζόμενους που με το φιλότιμό τους στηρίζουν τόσα χρόνια την εταιρεία. Αυτό δείχνει σήψη της εταιρείας και το πόσο χαμηλά έχει πέσει στα μάτια των 2.450 ανθρώπων της. Επιπροσθέτως, είναι ποινικό αδίκημα η εταιρεία μέσω εσωτερικού μαζικού email της διεύθυνσης διοικητικών υπηρεσιών να χειραγωγεί το προσωπικό της εξοφλώντας γραμμάτια προαγωγών. Δεν ονειρευόμασταν αυτήν την εταιρεία, αλλά ποτέ δεν είναι αργά.

Σας παραθέτουμε το κείμενο του συνοδοιπόρου του υποψηφίου που εγκωμιάζει το αφεντικό του: «Η παρουσία μου ως ψηφοφόρος αυτή τη φορά είναι αυτονόητη και προς αποφυγή λανθασμένων εντυπώσεων προς το άτομό μου τηλέφωνο τη στηρίζω ανοιχτά και όχι υπόγειος την υποψηφιότητά του συναδέλφου Χρήστου Κούκη με ό,τι συνεπάγεται αυτό».

Υ.Γ. Οι εργαζόμενοι αναρωτιόμαστε ποια είναι η επόμενη κίνηση της εταιρείας; Μήπως Μήπως να παίρνει και τηλέφωνο τους υπαλλήλους για να τους πει ποιον θα ψηφίσουν;»

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: