Μητσοτάκης για Σκοπιανό: Οι Έλληνες δεν εμπιστεύονται τον κ. Τσίπρα

Μετά την κατ’ ιδίαν συνάντηση που είχε μαζί του στο Μέγαρο Μαξίμου, ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση σε βάρος του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, κατηγορώντας τον ότι προβαίνει σε παραχωρήσεις χωρίς ανταλλάγματα.

«Ο κ. Τσίπρας δεν ενημέρωσε ποτέ ούτε το Κοινοβούλιο, ούτε τον ελληνικό λαό», σημείωσε ο κ. Μητσοτάκης, προσθέτοντας ότι «προσήλθε στη διαπραγμάτευση χωρίς να έχει εξασφαλίσει καν τη συναίνεση του κυβερνητικού του εταίρου».

«Ο κατακερματισμός της λύσης σε επιμέρους θέματα δεν μπορεί να γίνει αποδεκτός», δήλωσε ακόμα ο πρόεδρος της ΝΔ, τονίζοντας ότι «η  ΝΔ υπερασπίστηκε τα εθνικά θέματα με υπευθυνότητα, και αποφασιστικότητα. Οι Έλληνες δεν εμπιστεύονται τον κ. Τσίπρα να διαπραγματευτεί τίποτα. Δεν θα διχάσουμε τους Έλληνες για να ενώσουμε τους Σκοπιανούς».

«Ο κύριος Τσίπρας επέλεξε να πορευτεί σε αυτό το δρόμο μόνος του, ας μην ψάχνει για άλλοθι και συνενόχους», υπογράμμισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σημειώνεται πως η συνάντηση διήρκησε περίπου 45 λεπτά και εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου ο κ. Μητσοτάκης δεν έκανε καμία δήλωση.

politiki

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: