Μητέρα κλώτσησε την τρίχρονη κόρη της επειδή δεν έκανε καλή πασαρέλα [βίντεο]

Σάλο έχει προκαλέσει ένα βίντεο από την Κίνα που είδε το φως της δημοσιότητας και δείχνει ένα τρίχρονο κορίτσι και τη μητέρα του, η οποία φαίνεται να το κλωτσά επειδή δεν έκανε σωστή πασαρέλα.

Σύμφωνα με την China Daily, το βίντεο καταγράφηκε την περασμένη Δευτέρα στην πόλη Hangzhou, όπου ένα κορίτσι, με το προσωνύμιο Νίου Νίου, έκανε πασαρέλα για εταιρείες ρούχων μέσω διαδικτύου.

Στη συνέχεια, αναρτήθηκε στην κινεζική πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης Weibo και προσέλκυσε πάνω από 610 εκατομμύρια θεατές μέχρι το βράδυ της Πέμπτης.

«Αυτή η μητέρα θα πρέπει να χρησιμοποιεί το παιδί της για να κερδίζει χρήματα. Είναι σωστό να κλωτσά κανείς παιδιά; Ο ψυχολογικός αντίκτυπος είναι μεγαλύτερος από τον σωματικό», έγραψε στην πλατφόρμα ένας δικηγόρος.

«Μην αφήνετε τα παιδιά να γίνονται εργαλείο για να βγάζουν χρήματα οι γονείς τους», σχολίασε ένας άλλος χρήστης.

Η μητέρα, η οποία αναγνώρισε τον εαυτό της στο βίντεο, ζήτησε συγγνώμη, δήλωσε ότι αγαπά την κόρη της και δεσμεύτηκε ότι δεν θα βιαιοπραγήσει ποτέ ξανά εναντίον της.

Ως αντίδραση μετά το σάλο που προκάλεσε το βίντεο, 110 πρακτορεία μόδας για παιδιά δήλωσαν ότι θα περιορίσουν τη χρήση παιδικών μοντέλων στο εξής.

viral

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: