Μητέρα κατέθεσε αγωγή σε βάρος του αντιεμβολιαστή συζύγου της για την επιμέλεια των παιδιών

Ο άντρας αρνιόταν πεισματικά να κάνει το εμβόλιο, λέγοντας ότι δεν αρρωσταίνει 

Αγωγή στον αντιεμβολιαστή πρώην σύζυγό της κατέθεσε μητέρα στο Μονομελες Πρωτοδικείο Θεσσαλονικης τον περασμένο Νοέμβριο και ζητά την επιμέλεια των δίδυμων παιδιών της.

«Τα παιδιά ζουν με ανεμβολίαστους ανθρώπους. Τώρα με τον κορωνοϊό υπάρχει τεράστιο θέμα, διότι το ιικό φορτίο το οποίο θα πάρουν τα παιδιά από τον ανεμβολίαστο είναι πολύ μεγαλύτερο από τον εμβολιασμένο. Θεωρώ ότι το περιβάλλον το οποίο πηγαίνουν τα παιδιά μου δεν είναι ασφαλές για αυτά», εξηγεί η γυναίκα μιλώντας στο Star.

Γνώριζε ότι ο πρώην σύζυγος της ήταν κατά των εμβολίων, όμως λόγω των παιδιών τους πίστευε ότι θα εμβολιαστεί για τον κορωνοϊό.

Προτού καταθέσει την αγωγή, προσπάθησε να συζητήσει μαζί του για την ασφάλεια των παιδιών τους και τον εμβολιασμό του. Η απάντηση εξέπληξε και την ίδια: «Ήταν ανένδοτος. Eμένα μου έλεγε φοράω τη μάσκα μόνο και μόνο για να μην φάω το πρόστιμο. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει κάτι τέτοιο. Είναι μόνο συμφέροντα από πίσω. Πιστεύουν ότι είναι άτρωτοι. Θεωρούν ότι δε θα τους αγγίξει τίποτα. Η μόνιμη απάντηση είναι ότι “εμείς ποτέ δεν αρρωσταίνουμε” και πραγματικά είναι μία υβριστική θεωρώ στάση απέναντι στη ζωή».

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: