Μητέρα φωτογράφος αποτυπώνει τα παιδιά της σε συγκινητικές, μαγικές στιγμές!

Η Iwona Podlasińska είναι μία διεθνώς αναγνωρισμένη φωτογράφος υψηλής τέχνης, που αποτυπώνει με τον φωτογραφικό της φακό υπέροχες παιδικές εικόνες γεμάτες ειλικρινή παιδική αθωότητα και πλούσια ονειρική γοητεία.

Μεγαλώνοντας στην πόλη Kielce, της Πολωνίας, μια γραφική πόλη που συνορεύει με πράσινους λόφους και χαμηλά  βουνά, η Iwona από μικρή ονειρευόταν ξένους τόπους και ένοιωθε την ανάγκη μιας καλύτερης ζωής, για την ίδια και την οικογένειά της. Παρά το γεγονός ότι όλα αυτά τα όνειρα, όπως λέει η ίδια, έμειναν ανεκπλήρωτα, όλα άρχισαν να αλλάζουν, όταν πριν από δύο χρόνια, ανακάλυψε έναν νέο τρόπο στη σύλληψη της αθωότητας και της μαγείας της παιδικής ηλικίας. Ακολουθώντας τους δύο γιους της και δύο ξαδέλφια τους στα παιχνίδια και τις περιπλανήσεις τους, η Iwona ανακάλυψε ξανά τον κόσμο της φαντασίας και είδε με νέα μάτια την ομορφιά και τη μαγεία στην καθημερινή ζωή.

Αντί να το δει ως ένα πεζό χόμπι, σήμερα νοιώθει ευλογημένη που έχει την ευκαιρία να κάνει ένα μικρό βήμα στο μεγάλο υπέροχο κόσμο των παιδιών, βλέποντάς τον μέσα από τα δικά τους μάτια.  Φωτογραφίζοντας θυμήθηκε ξανά τη δική της παιδική ηλικία και πώς μικρή και η ίδια ατένιζε με απορία την ομορφιά στον κόσμο και όλα τα συναρπαστικά πράγματα που υπάρχουν να ανακαλύψει ένα παιδί.

Παρά το γεγονός οι φωτογραφίες είναι είναι μελετημένες σε κάθε λεπτομέρεια στη σύνθεση, στο φως και το συναίσθημα, τα ίδια τα στιγμιότυπα είναι αρκετά αυθόρμητα, όπως  προκύπτουν από το ξέγνοιαστο παιδικό παιχνίδι, την περιέργεια και την αθωότητα. Δημιουργώντας αυτήν την απίστευτα συγκινητική τέχνη, θέλει με τις εικόνες της να υπενθυμίσει στους ανθρώπους τη δική τους παιδική ηλικία και ελπίζει να εμπνεύσει και άλλους γονείς να δημιουργήσουν παρόμοιες φωτογραφίες με τα παιδιά τους.

Ρίξτε μια ματιά στο αξιόλογο έργο της Iwona :

                

Πηγή:yolife.gr/

Originally posted 2016-05-07 21:30:29.

Viral news

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: