Μητέρα έστελνε την κόρη της σχολείο με «εκατοντάδες ζωύφια στην τσάντα της»

Μια δασκάλα από την Φλόριντα των ΗΠΑ ενημέρωσε τις Αρχές όταν διαπίστωσε ότι μία από τις μαθήτριές της ήταν θύμα φρικτής παραμέλησης από τη μητέρα της.

Στα τέλη Απριλίου η δασκάλα παρατήρησε για πρώτη φορά ότι το κοριτσάκι ερχόταν στο σχολείο για μία εβδομάδα με τα ίδια ρούχα, που ήταν πενταβρώμικα και καλυμμένα με λεκέδες. Όταν η εκπαιδευτικός ρώτησε το κοριτσάκι, που πάει στη Δευτέρα δημοτικού, πότε ήταν η τελευταία φορά που έκανε μπάνιο, εκείνη απάντησε ότι δεν ξέρει.

Η δασκάλα ανέφερε στην καταγγελία της και ένα άλλο περιστατικό, το οποίο συνέβη στην καφετέρια του σχολείου, όταν είδε με τα μάτια της «εκατοντάδες ζωύφια» να ξεχύνονται από την τσάντα της μικρής.

Μετά την καταγγελία, οι τοπικές Αρχές επισκέφθηκαν το σπίτι της 33χρονης και αντίκρισαν ένα πραγματικά εφιαλτικό περιβάλλον, γεμάτο κατσαρίδες, παρατημένα πιάτα με σάπια φαγητά και απίστευτη δυσωδία. Παρ’ όλα αυτά, το δωμάτιο της Stevenson ήταν πεντακάθαρο. Από την άλλη, εκείνα των πέντε παιδιών της ήταν βυθισμένα στη βρωμιά!

Δημοσίευμα της New York Post αναφέρει ότι την περασμένη εβδομάδα η Jessica Stevenson, κάτοικος της κομητείας Σάντα Ρόζα, οδηγήθηκε στο τμήμα, ενώ στη συνέχεια της ασκήθηκε δίωξη για παραμέληση ανηλίκου.

Η εγγύησή της 33χρονης μητέρας πέντε παιδιών, ορίστηκε στα 12.500 δολάρια, ποσό που κατέβαλε για να αφεθεί ελεύθερη το περασμένο Σάββατο.

viral

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: