Μητέρα απαγορεύει στα παιδιά της να πάνε σχολείο, στο γιατρό και να φάνε κρέας – Την κατηγορούν για κακοποίηση

Μια νεαρή μητέρα έχει διχάσει το διαδίκτυο με την ανατροφή που δίνει στα παιδιά της, γιατί έχει απαγορεύσει να πάνε στο σχολείο ή στον γιατρό, ενώ δεν τους επιτρέπει να φάνε κρέας και ζωτικά προϊόντα.

Η 23χρονη Kaytlynn Green από το Μιζούρι των ΗΠΑ έχει αποκτήσει την 3χρονη Olive και τον ενός έτους Felix και υποστηρίζει ότι θέλει να προσφέρει μια εναλλακτική ανατροφή στα παιδιά της, κάτι για το οποίο συμφωνεί ο σύζυγος της, αναφέρει η ny.com.

Η ίδια προέρχεται από μια πολύτεκνη οικογένεια και μεγαλώνοντας βοήθησε ενεργά στην ανατροφή των επτά μικρότερων αδερφών της, με αποτέλεσμα να επιθυμούσε να αποκτήσει δική της οικογένεια από μικρή ηλικία.

@the_herbalmama

Not in a million years. #holisticmamas #veganfamily #crunchymomsoftiktok #holisticfamily #greenscreen

♬ original sound – To₿ee Maguire

Μόλις λοιπόν, έμεινε έγκυος στην Olive προσέλαβε μια μαία για να την φροντίζει. Παρόλα αυτά, μετά από λίγο καιρό την έδιωξε, γιατί διαφωνούσε με τις οδηγίες που της έδινε. Έτσι, αποφάσισε να μεγαλώσει το παιδί της και όσα ακόμα θα αποκτούσε, με τον δικό της τρόπο.

Οι πρακτικές που ξεσήκωσαν αντιδράσεις

Σε βίντεο που ανήρτησε στο TikTok, η Kaytlynn Green ανέφερε πως εφαρμόζει μια ολιστική γονική μέριμνα, με αποτέλεσμα να απαγορεύει στα δύο παιδιά της να πάνε στο σχολείο και στον γιατρό, ενώ δεν τους επιτρέπει να φάνε κρέας, ζωικά προϊόντα ή επεξεργασμένα σάκχαρα.

Επίσης, σε περίπτωση που νοσήσει κάποιο παιδί, προσπαθεί να το θεραπεύσει με μαντζούνια και άλλες πρακτικές, ενώ θα τα στείλει σε ειδικό, μόνο αν τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά.

@the_herbalmama

oops #youngmomsoftiktok #crunchymomsoftiktok #momsintheir20s #holisticmamas #holisticfamily

♬ original sound – jamo

Μάλιστα, δεν τους ορίζει ωράριο στον ύπνο, δεν τους βάζει παπούτσια με εξαίρεση τον χειμώνα και αυτόν αν πρόκειται να πάνε σε παγωμένα μέρη, ενώ μαζί με τον σύζυγο της λειτουργούν ως λούτρινα αρκουδάκια για να παίξουν τα παιδιά.

«Ασκώ αυτό που ονομάζεται ολιστική και με σεβασμό γονική μέριμνα, ωστόσο, οι άνθρωποι μου είπαν ότι κακοποιώ τα παιδιά μου, επειδή δεν τους επιτρέπω να τρώνε ορισμένα τρόφιμα και μου λένε ότι δεν αξίζω να κάνω παιδιά», είπε χαρακτηριστικά.

@the_herbalmama

Replying to @robertbriggs490 Are my barefoot, vegan, freebirthed babies happy and healthy? I’d definitely vote yes #holisticmama #homebirthmama #crunchymomsoftiktok #wildpregnancyfreebirth #wholefoods #crunchymom

♬ See You Again – Miley Cyrus

«Ξέρω ότι αυτό που κάνω δεν χαρακτηρίζεται ως “κανονικό”, αλλά δεν πίστευα ότι ήταν αμφιλεγόμενο. Το μίσος δεν με ενοχλεί, είμαι πολύ σίγουρη για τις αποφάσεις μου και αυτοί οι άνθρωποι δεν το καταλαβαίνουν αυτό», πρόσθεσε στη συνέχεια για τις αρνητικές αντιδράσεις που έλαβε.

Τα σχόλια κάτω από τις αναρτήσεις της έχουν πέσει «βροχή» και οι χρήστες εμφανίζονται διχασμένοι. Συγκεκριμένα, ορισμένοι αναφέρουν ότι «μεγαλώνει με αγάπη τα παιδιά της» και ότι «αυτό μετράει για την ανατροφή τους», γιατί στόχος είναι «να γίνουν καλοί άνθρωποι». Κάποιοι όμως διαφωνούν με αυτές τις απόψεις και αναφέρουν ότι η ανατροφή που τους παρέχει, είναι «ο λόγος για τον οποίο τα κράτη θέσπισαν νόμους» για «την προστασία των παιδιών».

Ο,ΤΙ ΝΑ 'ΝΑΙανατροφημητεραπαιδια

.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: