Μισέλ Ουίλιαμς και Τζούλιαν Μουρ στο «After the Wedding»

Η Μισέλ Ουίλιαμς θα πρωταγωνιστήσει μαζί με τη Τζούλιαν Μουρ στο remake της δανικής ταινίας «After the Wedding» (Μετά τον γάμο), αναφέρουν οι πηγές του Variety.

Ο Bart Freundlich θα σκηνοθετήσει την ταινία βάσει δικού του σεναρίου. Ο Joel B. Michaels και ο Silvio Muraglia θα είναι παραγωγοί του φιλμ που βασίζεται στην ομότιτλη υποψήφια για Όσκαρ ταινία του 2006, που σκηνοθετήθηκε από την Susanne Bier και πρωταγωνίστησε ο Mads Mikkelsen.

Το remake της ταινίας παρακολουθεί τη διευθύντρια ενός ινδικού ορφανοτροφείου που βρίσκεται στα πρόθυρα της χρεοκοπίας και ανακαλύπτει ότι η οργάνωσή της πρόκειται να λάβει μια μεγάλη φιλανθρωπική δωρεά από μια Αμερικανίδα πλούσια επιχειρηματία. Η διευθύντρια του ορφανοτροφείου θα αναγκαστεί να ταξιδέψει στη Νέα Υόρκη, στο παρελθόν που προσπάθησε να ξεχάσει.

Η Μουρ θα υποδυθεί την πλούσια επιχειρηματία που γρήγορα αποδεικνύεται ότι δεν είναι η κατάλληλη για να στηριχθεί κάποιος πάνω της και η Ουίλιαμς θα ερμηνεύσει τον ρόλο της διευθύντριας του ορφανοτροφείου.

(?)

media

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: