Μήπως τελικά είναι καλύτερο να είσαι single στην καραντίνα;

Όχι σε περίπτωση που αμφέβαλλες παρακάτω σου έχω τους λόγους για να σε πείσω!

Δεν έχουν περάσει πολλές ώρες από τότε που μας ανακοινώθηκε διά στόματος Πρωθυπουργού, στο γνωστό πια διάγγελμα, ότι από την Πέμπτη θα ισχύσουν πιο αυστηρά μέτρα προκειμένου να περιοριστεί η εξάπλωση του που μας έχει φάει την ψυχή ένα χρόνο τώρα. Σε περίπτωση που ήδη ήσουν μέσα στο σπίτι σε καθεστώς τηλεργασίας, οι αλλαγές στη ζωή σου δεν θα είναι και πολλές. Σε περίπτωση που εργαζόσουν στο λιανεμπόριο να σου πούμε κουράγιο και υπομονή. Επίσης μία μεγάλη καρδιά στέλνουμε στους γονείς μιας και τα σχολεία κλείνουν και αυτά!

Μέσα στη γενική αυτή μαυρίλα, εσύ νιώθεις ακόμα χειρότερα λόγω της μοναξιάς σου. Είσαι πεπεισμένη ότι αν υπήρχε ένα αγόρι στη ζωή σου και κατ’ επέκταση στο σπίτι σου, η καραντίνα για σένα θα ήταν πιο ανώδυνη και σίγουρα λιγότερο βαρετή. Φίλη μου δεν ξέρω πώς να σου το πω με απλά λόγια, αλλά κατέληξα, έπειτα από 11 μήνες καραντίνας-όπως και όλοι μας- ότι οι στιγμές που περνάς μόνη σου στο σπίτι, είναι πραγματικά ανεκτίμητες.

Και μπορεί μέχρι στιγμής να μη σε έχω πείσει, αλλά πιστεύω ότι με τα επιχειρήματα που θα δεις ευθύς αμέσως, ίσως και να σου αλλάξω γνώμη:

Πλεονέκτημα πρώτο:

Ας μην κρυβόμαστε πίσω από τα κομψά δάχτυλά μας: Η βασική συντροφιά σου τον τελευταίο ένα χρόνο είναι η τηλεόραση, οι ταινίες και οι σειρές. Έχεις παρακολουθήσει τα πάντα, και είσαι σε φάση που τα κάνεις επανάληψη. Είδες κομεντί, δράματα, αισθηματικά, παιδικά, θρίλερ, ντοκιμαντέρ για την αναπαραγωγή του φλαμίνγκο, τη ζωή της Μarilyn Monroe και γενικά τις ζωές διαφόρων ανθρώπων, και τώρα ψάχνεις στο Youtube τις καλύτερες φάσεις της Εθνικής Ελλάδος στο Euro 2004! Δεν είναι λοιπόν μαγικό να έχεις τη δύναμη, δλδ το τηλεκοντρόλ στα χέρια σου, και να παρακολουθείς ανά πάσα ώρα και στιγμή ό, τι εσύ θέλεις; Θα μπορούσες να το κάνεις αυτό όταν θα είχες ακόμη μία ψυχή στο σπίτι σου; Η απάντηση είναι όχι. Προς τα πού γέρνει για σένα η ζυγαριά φίλη μου;

Δες τη συνέχεια στην παρακάτω gallery:

Queen.gr - sxeseis

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: