Μήπως σε κοροϊδεύει; Κάνε το τεστ και μάθε αν παίζει μαζί σου!

Επιτέλους μετά από πολλούς κόπους και βάσανα βρήκες τον άντρα – εκλεκτό της καρδιάς σου που σκοπεύεις να ζήσεις την ζωή σου μαζί του και να ευτυχήσεις. Τι αισθάνεται όμως αυτός για σένα; Σε αγαπάει πραγματικά ή μήπως σε κοροϊδεύει; Το ηλεκτρονικό περιοδικό Δυναμική Γυναίκα δημιούργησε ένα πολύ ωραίο ψυχαγωγικό κουίζ που θα σε βοηθήσει να απαντήσεις σε αυτό το ερώτημα. Κάνε λοιπόν το τεστ για να μάθεις.

Πριν προχωρήσουμε όμως στο κουίζ καλό είναι να αναφέρουμε ορισμένα χαρακτηριστικά – συμπεριφορές που έχουν οι άντρες που μπορούν να φανερώσουν αληθινό ενδιαφέρον και αγάπη προς την κοπέλα τους καθώς επίσης και ορισμένες συμπεριφορές που υποδηλώνουν το εντελώς αντίθετο δηλαδή ότι ο εκλεκτός της καρδιάς σου σε κοροϊδεύει.

Αντρικές συμπεριφορές – χαρακτηριστικά που δηλώνουν ότι σε αγαπάει πραγματικά:

Παρακάτω μπορείς να δεις ορισμένες συμπεριφορές ή χαρακτηριστικά αντρών που υποδηλώνουν πραγματική αγάπη. Βέβαια ο κάθε άντρας εκφράζεται με διαφορετικό τρόπο και για αυτό δεν θα πρέπει να φρικάρεις αν ο καλός σου δεν έχει κάποιες από τις παρακάτω συμπεριφορές.

Προσπάθεια κατανόησης: Αν ο καλός σου κάνει προσπάθειες να κατανοήσει τι θέλεις, ποια είναι τα πράγματα που σε πειράζουν, ποια είναι τα πράγματα που σου αρέσουν, κ.τ.λ. ακόμα και αν δεν είναι ιδιαίτερα καλός στο να σε κατανοήσει πραγματικά, η προσπάθεια και μόνο είναι ένα σημάδι αγάπης.
Κοπλιμέντα:  Πολλοί άντρες δεν ξεχνούν να πουν μια καλή κουβέντα για την καλή τους όταν την αγαπούν πραγματικά. Αυτό δεν σημαίνει ότι κάθε μέρα θα πρέπει να σου λέει πόσο όμορφη σε βρίσκει, κ.τ.λ. Άλλωστε αυτό θα ήταν και κουραστικό. Η μήπως όχι;;;;; Όπως και να έχει, οι άντρες που αγαπούν αληθινά φροντίζουν έτσι ώστε να τονώνουν το ηθικό της καλής τους με διάφορα κομπλιμέντα.
Προσπάθεια για να είσαι ευτυχισμένη: Για να απαντήσεις στο ερώτημα αν πραγματικά ο καλός σου σε αγαπάει, αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να απαντήσεις στο ερώτημα αν πιστεύεις ότι προσπαθεί να σε κάνει ευτυχισμένη. Αν πιστεύεις ότι ο καλός σου όντως προσπαθεί να σε κάνει ευτυχισμένη, τότε αυτό είναι ένα καλό σημάδι ότι σε αγαπάει αληθινά.
Αν κάνει θυσίες για σένα: Αν ο καλός σου έχει κάνει κάποια θυσία για σένα (προσπάθησε να σκεφτείς) τότε αυτό είναι ένα καλό σημάδι. Η θυσία μπορεί να είναι οτιδήποτε. Από ένα απλό γεγονός έως και ένα όνειρο ζωής. Το μέγεθος της θυσίας βέβαια υποδηλώνει και το μέγεθος της αγάπης. Προσοχή όμως μην τον βάζεις σε δοκιμασίες για να δεις πόσο σε αγαπάει γιατί αυτό δηλώνει ότι δεν το αγαπάς εσύ.
Γυναικεία διαίσθηση: Αν θέλεις να μάθεις αν σε αγαπάει πραγματικά, τότε θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις τη γυναικεία διαίσθηση. Ψάξε πραγματικά μέσα σου τι αισθάνεσαι ότι αισθάνεται αυτός για σένα. Η γυναικεία διαίσθηση σπάνια πέφτει έξω αρκεί να μην την μπερδεύουμε με το τι πραγματικά θέλουμε εμείς. Αν για παράδειγμα εσύ τον θέλεις πολύ, τότε μπορεί να νομίζεις ότι και αυτός σε θέλει αντίστοιχα και να μην ακούς ποτέ αυτή την μικρή φωνή (γυναικεία διαίσθηση) που μιλάει μέσα σου και λέει το αντίθετο. Άκου λοιπόν τη διαίσθησή σου και δεν θα χάσεις.
Κοινή λογική: Πολλές φορές την απάντηση αν σε αγαπάει αληθινά ή όχι μπορεί να την δώσει η απλή λογική. Εμείς οι γυναίκες πολλές φορές εθελοτυφλούμε στον έρωτα και δεν θέλουμε να δούμε την πραγματικότητα μέχρι που στο τέλος πληγωνόμαστε. Η κοινή λογική μπορεί να σε βγάλει από αδιέξοδα ή να επιβεβαιώσει την ύπαρξη αληθινού ενδιαφέροντος και αγάπης. Αυτό που έχεις να κάνεις είναι να ακούσεις και το μυαλό σου. Όχι μόνο την καρδιά σου.
Παραμελεί πράγματα για σένα: Αν ο καλός σου παραμελεί κάποια πράγματα που θεωρεί σημαντικά για τον ίδιο για να περάσει περισσότερο χρόνο μαζί σου τότε μάλλον είναι άλλο ένα σημάδι που δηλώνει ότι είναι αρκετά ερωτευμένος μαζί σου.
Σε αγκαλιάζει χωρίς πονηρό σκοπό: Αν ο καλός σου σε αγκαλιάζει συχνά χωρίς να έχει πονηρό σκοπό, τότε είσαι πολύ τυχερή γιατί αυτό είναι άλλο ένα καλό σημάδι αληθινής αγάπης. Προσοχή το αντίθετο δεν ισχύει. (Δηλαδή αν έχει πονηρό σκοπό δεν σε αγαπάει.)
Αντρικές συμπεριφορές – χαρακτηριστικά που δηλώνουν ότι δεν σε αγαπάει πραγματικά:

Παρακάτω μπορείς να δεις ορισμένες αντρικές συμπεριφορές που δηλώνουν ότι δεν σε αγαπάει πραγματικά.

Δεν σου δίνει αρκετή σημασία
Δεν ζηλεύει ακόμα και αν ντυθείς αρκετά προκλητικά για να βγεις έξω
Τον νευριάζεις αρκετά εύκολα
Συνέχεια προσπαθεί να σε διορθώσει
Δεν φαίνεται να περνάει καλά μαζί σου όταν κάνετε κάτι μαζί
Σου μιλάει απότομα πολύ συχνά
Σου συμπεριφέρεται με τρόπο που σε ταπεινώνει
Χρησιμοποιεί βία απέναντί σου (σωματική, ψυχολογική, λεκτική, κ.τ.λ.)
Κάνει αρκετές μέρες να σε πάρει τηλέφωνο ή δεν σε παίρνει καθόλου αν δεν τον πάρεις πρώτη εσύ
Βάζει πράγματα δευτερεύουσας σημασίας πάνω από σένα

dynamikhgynaika.gr

sxeseis

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: