Μήπως φέτος οι γαλότσες είναι το πιο hot ζευγάρι που μπορείς να αποκτήσεις;

Μήπως φέτος οι γαλότσες είναι το πιο hot ζευγάρι που μπορείς να αποκτήσεις;

Mην περιμένεις να βρέξει για να κάνεις statement με τα παπούτσια σου.

Αν έχεις γεννηθεί στα 80s, θα θυμάσαι τα νεαρή Kate Moss να τριγυρνάει στο Glastonbury –το πιο διάσημο μουσικό φεστιβάλ της Αγγλίας, με denim shorts, parka και τις διάσημες πράσινες, Hunters, γαλότσες της. Οι «Wellington boots», όπως είναι η αγγλική ορολογία για αυτές τα λαστιχένια παπούτσια βροχής, είναι ένα ενδυματολογικό αξεσουάρ που συναντάμε συχνά στους ανθρώπους που δραστηριοποιούνται στην ύπαιθρο. Η Kate μας έδειξε, λοιπόν, πριν από 20 χρόνια ότι δεν είναι μόνο τα κατάλληλα παπούτσια για να περπατάμε στις λάσπες και στα χορτάρια, αλλά και ένα πρωτότυπο είδος υποδημάτων με το οποίο μπορείς να κάνεις statement… στη βροχή.

Φέτος τον χειμώνα, αυτές οι chunky boots, «εμφανίστηκαν» και στα Fashion Shows των Οίκων Prada (σε παστέλ αποχρώσεις), στον Οίκο Bottega Veneta (με τρακτερωτή σόλα), αλλά και στην mini εκδοχή τους που φτάνει μέχρι τα μισά της γάμπας, στους Οίκους Ganni και Loewe. Τι μας διδάσκει αυτό; Aφενώς τον επαναληπτικό χαρακτήρα της μόδας, αφετέρου το ότι ένα ζευγάρι «wellies» είναι η αντικομφορμιστική λεπτομέρεια που μπορείς να συνδυάσεις ακόμα και με ένα preppy σύνολο και να είσαι άνετη και fashionable.

Oι γαλότσες μας φέτος δεν θα είναι μόνο τα παπούτσια που φοράμε πριν αρχίσουμε την κηπουρική και πιάσουμε το κλαδευτήρι, θα είναι το μέσο να δείξουμε πόσο «ξέρουμε από μόδα» το 2020 (μπορείς να πάρεις ιδέες για το πώς να τις φορέσεις και από την παρακάτω gallery). Αναβάθμιση το λες για αυτό του είδους τα rubber shoes.
 «Ζακέτα να πάρεις!»: Αυτό το στυλ cardigan θα φοράμε όλες τον χειμώνα

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: