Μήπως είσαι με τον λάθος άνθρωπο; Δες τα σημάδια!

Αναρωτιέσαι ότι είναι ο λάθος άνθρωπος για σένα; Νιώθεις ότι κάτι δεν λειτουργεί στη σχέση σου; Πιστεύεις ότι μάλλον δεν είναι εκείνος που σε ολοκληρώνει ώστε να κάνεις το επόμενο βήμα;

Θέλεις πολύ να είσαι με κάποιον που σε καταλαβαίνει χωρίς καν να μιλήσεις; Τότε, μάλλον όλες αυτές οι αμφιβολίες σου χτυπούν το «καμπανάκι» ότι είσαι με τον λάθος άνθρωπο. Το ζήτημα είναι να δεις τα σημάδια,να τα αναγνωρίσεις και να πάρεις τις καταλληλότερες αποφάσεις για σένα.

Ποιες είναι, λοιπόν, εκείνες οι ενδείξεις που μαρτυρούν ότι δεν έχετε κάνει αυτό το πολυπόθητο… κλικ μεταξύ σας;

Κάνει σχόλια για τα πάντα

Πρώτον, συνέχεια σε κριτικάρει. Σου παρουσιάζει ότι αραδιάζει τα πικρόχολα σχόλιά του για να σε βελτιώσει αλλά στόχος του είναι μόνο να σε μειώσει και να δείξει στον εαυτό του πως είναι ανώτερος. Σε αντιμετωπίζει σαν την προσωπική του κούκλα που μόνο εκείνος ξέρει πως να αλλάξει, προς το καλύτερο. Ή μάλλον προς το συμφέρον του. Και, όπως είναι φυσικό, όταν είστε μαζί, νιώθεις λιγότερη αυτοπεποίθηση.

Τρυφερός με… δόσεις

Δεύτερον, είναι τρυφερός μόνο όταν θέλει κάτι. Θα σε πάρει αγκαλιά αν πρόκειται να σου ζητήσει να κάνεις κάτι που ο ίδιος επιθυμεί. Σύνηθες θέμα είναι πως σε προσεγγίζει και σε χαϊδεύει για να κάνετε σeξ, παρότι μπορεί να του έχεις εκφράσει ότι δεν θες γιατί δεν έχεις όρεξη. Νιώθει κυρίαρχος και γεμάτος αυτοπεποίθηση καθώς πιστεύει πως μπορεί, με τον δικό του τρόπο πάντα, να σου ζητήσει κάτι και να το κάνεις οτιδήποτε κι αν είναι.

Παραμένει άγνωστος

Τελευταίο μα πολύ σημαντικό σημάδι είναι ότι δεν ξέρεις πολλές πτυχές της ζωής του, πριν γνωριστείτε, αλλά και της καθημερινότητάς του. Είναι ένα «μυστήριο» από μόνος του και νιώθεις πως δεν σου λέει τίποτα. Είναι σα να μη μοιράζεται μαζί σου πράγματα σκοπίμως. Αυτό, μάλιστα, ίσως να σε κάνει να μην τον εμπιστεύεσαι. Ωστόσο, αν διαμαρτυρηθείς, θα σου πει πως γκρινιάζεις και τον πιέζεις.

Αξιολόγησέ τα, λοιπόν, και οι αποφάσεις είναι δικές σου…

Χωρισμός από την πρώτη σοβαρή σχέση: Πώς τον ξεπερνάς;

Χωρισμός: Τα 4 απαραίτητα βήματα πριν την επόμενη σχέση

sxeseis-teen

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: