Μήπως είσαι ερωτευμένη; Αυτά είναι τα σημάδια που σε μαρτυρούν

Όλες ξέρουμε αυτό το . Οι πεταλούδες στο στομάχι σου δεν σταματούν να πεταρίζουν, η αγονία σου ολοένα και μεγαλώνει και πάντα υπάρχει αυτό το δίλημμα, να στείλεις ή μήπως όχι; το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι να τον εντυπωσιάσεις και σίγουρα θέλεις να του μιλάς με τις ώρες, πώς όμως θα καταλάβεις αν είσαι πραγματικά ερωτευμένη;

Σύμφωνα με την ειδικό σχέσεων Maria Sullivan, υπάρχουν κάποια ξεκάθαρα σημάδια που μαρτυρούν πως είσαι ερωτευμένη. Πολλές φορές, όπως αναφέρεται και στο seventeen, μπορεί να μπερδέψεις τα συναισθήματά σου και να έχεις την εντύπωση πως είσαι τρελά ερωτευμένη, ενώ απλά έχεις… κολλήσει.

Υπάρχουν διαφορές μεταξύ της αγάπης, του έρωτα και του απλού… «κολλήματος» και εξηγούμαστε αμέσως! Όσα νιώθεις-και στις τρεις περιπτώσεις- πολλές φορές ίσως να σε μπερδεύουν και πράγματι τα συναισθήματα και των τριών περιπτώσεων μοιάζουν μεταξύ τους.

Για παράδειγμα, όταν είσαι ερωτευμένη, όλα φαντάζουν ιδανικά και… παραμυθένια. Αν απλά ενθουσιαστείς με το αγόρι της τάξης σου και δεν νιώθεις κάτι παραπάνω, θα βρίσκεις πάντα κάτι αρνητικό σε εκείνον. Αυτή είναι μια από τις βασικές διαφορές των συναισθημάτων αυτών. Λοιπόν, πώς θα καταλάβεις αν όντως είσαι ερωτευμένη; Η ειδικός Maria έχεις τις απαντήσεις!

Μπες στη gallery και διάβασε περισσότερα.

sxeseis

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: