Μήνυσε τον προϊστάμενό του γιατί αεριζόταν συνεχώς προς το μέρος του

Μήνυση κατά του προισταμένου του κατέθεσε ένας μηχανικός στην Αυστραλία, με την οποία ζητά 1,8 εκατομμύρια δολάρια, καθώς, όπως υποστήριξε στο εφετείο, αεριζόταν συνεχώς προς το μέρος του.

Συγκεκριμένα, ο άντρας ισχυρίστηκε πως δεχόταν bullying στον χώρο εργασίας του, στην εταιρεία Construction Engineering, καθώς ο προϊστάμενός του, Γκρεγκ Σορτ, ερχόταν τουλάχιστον πέντε με έξι φορές την ημέρα στο γραφείο του, το οποίο δεν έχει παράθυρα, και άφηνε εσκεμμένα αέρια προς τη μεριά του με σκοπό να τον αναγκάσει να παραιτηθεί από τη δουλειά. Μάλιστα χαρακτήρισε τον Σορτ «serial farter» που τον βασάνιζε.

Όπως ισχυρίστηκε η συμπεριφορά του προϊσταμένου του, του προκάλεσε ψυχικό τραύμα. «Πολλές φορές μου έδειχνε τον πισινό του ενώ μιλούσαμε, ενώ με είχε βρίσει επανειλημμένα και στο τηλέφωνο», ανέφερε χαρακτηριστικά, εξηγώντας πως δεν ήταν μόνο τα αέρια η αιτία.

Το εφετείο της Βικτώρια συμφώνησε με παλαιότερη δικαστική απόφαση που ανέφερε ότι, ακόμα κι αν όσα ισχυρίζεται ο καταγγέλλων Ντέιβιντ Χινγκστ είναι αλήθεια, τα αέρια δεν συνιστούν εργασιακό bullying. Μάλιστα του επιβλήθηκε να πληρώσει και τα δικαστικά έξοδα του προισταμένου του.

O 56χρονος Χινγκστ πάντως είναι αποφασισμένος να φτάσει την υπόθεσή του μέχρι το Ανώτατο Δικαστήριο της χώρας για να δικαιωθεί, όπως δήλωσε ο ίδιος μετά την ανακοίνωση της απόφασης.

 

viral

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: