Μηνιαίες προβλέψεις Σεπτεμβρίου για όλα τα ζώδια

KΡΙΟΣ

Κάψτε στη φωτιά τους κακούς σας δαίμονες και μην κάνετε επικίνδυνες δηλώσεις, για τη δική σας ασφάλεια και ηρεμία, είναι η προτροπή της Αφροδίτης στον κακεντρεχή όγδοο οίκο σας. Απλά δεν χρειάζεστε να κουβαλάτε όλο αυτό το παρελθοντικό συναισθηματικό βάρος στην εκάστοτε γνωριμία σας. Μια ομαδική προσπάθεια στέφεται με επιτυχία χάρη στον Άρη στον ομαδικό και φιλικό ενδέκατο οίκο σας. Πάρτε τους φίλους σας και διασκεδάστε, θα γνωρίσετε νέους με τους οποίους αργότερα θα διαπιστώσετε ότι έχετε κοινά ενδιαφέροντα, ιδανικά και αξίες. Με τον χειμώνα να πλησιάζει σε λίγο, η καλή παρέα μπορεί να κάνει τις μακρές νύχτες και τις ψυχρές θερμοκρασίες πιο ανεκτές.

Έχετε τη διάθεση να βάλετε σε τάξη τη ζωή σας καθώς η νέα Σελήνη αναχωρεί από το διασκεδαστικό πέμπτο οίκο σας και ενεργοποιεί τον υγιή και καθημερινό έκτο οίκο σας. Ξαφνικά οι ξέφρενες διασκεδαστικές βραδιές σας κουράζουν και δεν σας καλύπτουν, οπότε ξεκουράζεστε στην ηρεμία του σπιτιού σας, ασχολούμενοι με την ευεξία σας και την υγεία σας, ίσως ακόμα αποφασίσετε να τρώτε πιο υγιή και πιο θρεπτικά γεύματα. Στόχος σας αυτό το μήνα είναι να λειτουργήσετε με ορθολογισμό, αυτοπειθαρχία και συστηματοποίηση. Ήρθε η ώρα να υιοθετήσετε πιο υγιεινές καθημερινές συνήθειες και η διάθεσή σας θα παραμείνει θετική και αισιόδοξη όλο το χειμώνα.

Δεν φοβάστε να είστε ο αληθινός εαυτός σας! Με την πανσέληνο να φωτίζει το δυναμικό ζώδιό σας, προβάλετε την τόλμη, τη δύναμη, το πάθος σας αλλά και το ανταγωνιστικό πνεύμα σας. Πριν κάνετε οποιαδήποτε κίνηση, μη διστάσετε να ρίξετε μια ματιά στον καθρέφτη σας. Κάνοντας μια συγκεκριμένη ενέργεια, ποιά πρόσωπα θα παραμείνουν κοντά σας; Αυτή η πανσέληνος επιταχύνει το ρυθμό της ζωής σας, έτσι μπορεί να αναγκαστείτε να πάρετε μια γρήγορη απόφαση για ένα σημαντικό ζήτημα ή να επισπεύσετε τις ενέργειές σας. Όμως, για την ηρεμία του μυαλού και της ψυχής σας δεν χρειάζονται βιαστικές επιλογές, δείτε κατά πόσο η λήψη σημαντικών αποφάσεων θα έχετε αρνητική επίδραση στην ευτυχία σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Αισθάνεστε κάτι περισσότερο από γοητευτικοί και μαγνητικοί, είστε ακαταμάχητα ελκυστικοί, κι αυτό χάρη στην Αφροδίτη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων. Δεν γνωρίζετε καν πόσα άτομα έλκονται από εσάς. Ωστόσο, δεν υπάρχει περίπτωση να μην παρατηρήσετε όλο αυτό το πλήθος που συρρέει δίπλα σας (ο γείτονας, ο συνεργάτης …) γιατί υποκύπτουν στην αινιγματική γοητεία σας. Ο Άρης κινείται στον φιλόδοξο δέκατο οίκο σας και επιταχύνει τα επαγγελματικά σας βήματα, δημιουργώντας όμως εκνευρισμό ή ακόμα και αποτυχίες. Να έχετε τις επιφυλάξεις σας σε όποια ευκαιρία παρουσιάζεται και βασιστείτε στην έμφυτη υπομονή σας και τις ικανότητες προγραμματισμού που έχετε, έτσι θα ξεπεράσετε τις προκλήσεις.

Με λάμψη και αυτοπεποίθηση εμποτίζει την καρδιά σας η νέα Σελήνη η οποία ενεργοποιεί τον ερωτικό και δημιουργικό πέμπτο οίκο σας, ένα βασικό στοιχείο για να προσελκύσετε την αγάπη, να γίνετε ο δημιουργός των αλλαγών που σκέφτεστε να κάνετε στη σχέση σας. Κινήστε τώρα με γνώμονα τη λογική σας και τις προσωπικές επιθυμίες σας, ανεξάρτητα από το περιβάλλον σας, ξέρετε ότι οι δημοσκοπήσεις δεν έχουν καλές συνέπειες. Όταν νιώθετε ότι το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει έχει τις καλύτερες διαθέσεις και υγιείς συνήθειες, τότε είστε έτοιμοι να προχωρήσετε. Αφήνετε στην άκρη εκείνη τη μακρά λίστα των υποχρεώσεών σας και εξορμάτε στο ερωτικό παιχνίδι. Είναι σίγουρο ότι ο χειμώνας θα σας βρει με κάποιον/α στο πλάι σας, νιώθετε βαθιά ευτυχία και βάζετε τη ζωή σας σε τάξη.

Δεν είναι ώρα για σημαντικές αποφάσεις καθώς δεν θα έχετε καθαρή σκέψη και ευθυκρισία, έτσι μην ξεκινήσετε τίποτα ή βιαστείτε να κάνετε ένα επικίνδυνο άλμα. Προτού προχωρήσετε στο νέο, βεβαιωθείτε ότι έχετε αφήσει πίσω το παλιό! Καθώς η πανσέληνος φωτίζει το δωδέκατο οίκο σας, της απελευθέρωσης, εσείς προσπαθείτε να ξεφύγετε από τον πόνο και τη θλίψη του παρελθόντος. Αντί να αγωνίζεστε να αντικαταστήσετε γρήγορα αυτόν που έχετε πετάξει στον κάδο των απορριμμάτων, σκεφτείτε να μείνετε για λίγο μόνοι. Οι αισθήσεις σας και το μυαλό σας χρειάζονται χρόνο για να ξεκουραστούν, έτσι μείνετε στο δικό σας ιερό καταφύγιο για χαλάρωση και ηρεμία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αλλάξτε ριζικά τις καθημερινές σας συνήθειες και θα λάμπετε από μέσα προς τα έξω. Με την Αφροδίτη στον έκτο οίκο σας, της υγείας, κοιτάζετε την υγεία σας, αλλάζοντας το μενού σας και ξεκινώντας μια πιο υγιεινή διατροφή. Έχετε δίπλα σας ανθρώπους που σας βοηθούν, ίσως ακόμα κάνετε το βιογραφικό σας για μια νέα δουλειά ή προσλάβετε έναν πάροχο υπηρεσιών, όπως μια babysitter ή οικιακή βοηθό. Η αισιοδοξία σας και το πάθος σας για ζωή είναι μεταδοτικά καθώς ο Άρης κινείται στον επεκτατικό και ενθουσιώδη ένατο οίκο σας. Ίσως σχεδιάσετε ένα ταξίδι κάπου μακριά ή ακόμα και στα πέρατα της γης για να απολαύσετε τις τελευταίες καλοκαιρινές ημέρες σας. Θα μπορούσατε επίσης να έχετε κίνητρα να δημοσιεύσετε αυτό το μυθιστόρημα που κρυβόταν καιρό στον υπολογιστή σας.

Ώρα να αφήσετε στην άκρη την έντονη κοινωνική ζωή σας και να γαλουχήσετε τις πιο οικείες σχέσεις σας. Η νέα Σελήνη ενεργοποιεί τον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, και δίνετε έμφαση στα πιο προσφιλή πρόσωπα στη ζωή σας. Οι γυναίκες, τα παιδιά σας και οι γονείς σας εμπλέκονται στα γεγονότα που θα συμβούν, έχετε μια έντονη επιθυμία να καλλιεργήσετε αυτές τις σχέσεις και να συνδεθείτε βαθύτερα συναισθηματικά. Αντί να λειτουργείτε στο δικό σας … τρελό ρυθμό, πηγαίνοντας από ραντεβού σε ραντεβού, τώρα είστε διατεθειμένοι να αποσυρθείτε στο σπίτι σας και να απολαύσετε τη μοναξιά. Τίποτα δεν σας κάνει περισσότερο ευτυχισμένους από το να χάνεται το μυαλό σας ξεφυλλίζοντας ένα καλό βιβλίο στην ηρεμία και τη γαλήνη.

Η πανσέληνος φωτίζει τον ενδέκατο οίκο σας, των ομάδων και της τεχνολογίας, κι εσείς αφιερώνετε περισσότερο χρόνο στους φίλους σας ή ενημερώνετε το προφίλ και τις φωτογραφίες των social media. Προσέξτε τα μηνύματά σας στα κοινωνικά δίκτυα και βεβαιωθείτε ότι δεν δημοσιεύσατε κατά λάθος ψεύτικη είδηση. Εάν το κάνατε, πάρτε το πίσω και ζητήστε συγγνώμη! Ίσως ακόμα πάρετε την πρωτοβουλία να κάνετε μια φιλανθρωπική ενέργεια ή ακόμα και μια δωρεά. Ή οι πρωτοποριακές και καινοτόμες ιδέες σας, σας κάνουν ηγέτη σχετικά με τη διοργάνωση μιας ομάδας όπου όλοι μαζί αγωνίζεστε για ένα σκοπό. Ίσως ακόμα η πρωτοβουλία σας για ένα έργο εγκριθεί από τους ανωτέρους σας και έχετε συμμάχους σας τους συναδέλφους σας για να φέρετε εις πέρας όλοι μαζί μια σημαντική αποστολή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Βρίσκεστε σε ένα νέο κοινωνικό περιβάλλον, ο μαγνητισμός σας τραβά τα βλέμματα καθώς η Αφροδίτη κινείται στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας. Αφήστε τον ανταγωνισμό και εκφράστε το θαυμασμό και την εκτίμηση στον αγαπημένο σας. Στείλτε ένα ευχαριστήριο μήνυμα μετά από μια συνάντηση ή κάντε ένα μικρό συμβολικό δώρο. Τώρα, αυτές οι ενέργειές σας δεν θα περάσουν απαρατήρητες. Αφιερώστε λίγο χρόνο για να απομακρύνετε τις κακεντρεχείς σκέψεις που σας άφησε το παρελθόν, είναι το αίτημα του Άρη στον μετασχηματιστικό όγδοο οίκο σας. Αν κρατάτε ακόμα μέσα σας συσσωρευμένη μνησικακία για κάποιον, ο κόκκινος πλανήτης θα μπορούσε πραγματικά να απελευθερώσει όλη αυτή την αρνητική ενέργειά σας.

Κινηθείτε και μιλήστε! Καθώς η νέα Σελήνη ενεργοποιεί τον τρίτο οίκο σας, των ιδεών και της επικοινωνίας, το μυαλό σας τρέχει με μεγάλη ταχύτητα, θέλετε να διεκπεραιώσετε τις υποχρεώσεις σας γρήγορα, δεν μπορείτε να κρύψετε τις σκέψεις σας κι αυτό φαίνεται στο χαμόγελό σας. Η πειθώ σας και η διπλωματία σας θα εντυπωσιάσει τους συνεργάτες σας και εκείνους στους οποίους ελπίζετε να πουλήσετε ένα προϊόν ή ακόμα και το πρόσωπο που δεν μπορεί να φύγει από το μυαλό σας. Για να αξιοποιήσετε αυτή την νοητική ενέργεια, βεβαιωθείτε ότι έχετε βάλει χρονοδιάγραμμα στις σημαντικές συναντήσεις σας. Μην παρασύρεστε από ειδήσεις που θα ακούσετε (ή ακόμα χειρότερα, τα κουτσομπολιά) ιδιαίτερα στην επαγγελματική αρένα.

Μη βιάζεστε να αλλάξετε τα πράγματα στην εργασία σας, ούτε και να νομίζετε ότι είστε ο αήττητος πολεμιστής. Με την πανσέληνο να ενεργοποιεί το δέκατο οίκο σας, της φιλοδοξίας και της επιτυχίας, θα έχετε κάποιες μεγάλες ιδέες για τις οποίες πρέπει να δράσετε άμεσα. Πώς θα αναρριχηθείτε στη σκάλα της επαγγελματικής επιτυχίας; Έχετε πλάι σας όλη αυτή την ενθουσιώδη σεληνιακή ορμή που σας υποκινεί. Εάν ήσασταν ο καλός εργαζόμενος που έλεγε πάντα «ναι» σε όλα, τώρα αλλάζετε αυτό το μοτίβο συμπεριφοράς και γίνεστε ο ηγέτης που σας ακολουθούν οι άλλοι. Ξέρετε πολύ καλά ότι ο σκοπός ενός πραγματικού ηγέτη είναι η προθυμία του να αναλάβει το ρόλο του πρωτοπόρου και να πάρει ρίσκα στο όνομα αυτού που πιστεύει.

ΛΕΩΝ

Αναλώνοντας το χρόνο σας με τους αγαπημένους σας καταπραΰνει την ψυχή σας. Η Αφροδίτη στον οικείο τέταρτο οίκο σας, σας καλεί να βρεθείτε με τους φίλους σας και τα μέλη της οικογένειάς σας, σίγουρα θα έχετε μια ωραία συνομιλία και θα φέρετε στην επιφάνεια τις παλιές καλές αναμνήσεις. Προσκαλέστε τα μέλη της οικογένειάς σας ή/και τους φίλους σας στο σπίτι σας, καλλιεργήστε τις σχέσεις σας. Αν νιώθατε προσκολλημένοι σε κάποιον/α που δεν σας αξίζει, ο Άρης στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, απλουστεύει τα πράγματα για να αναλάβετε δράση να απομακρυνθείτε. Τώρα θέλετε πράξεις και όχι λόγια, έτσι, αν δεν σχεδιάζετε πραγματικά για το μέλλον ή βλέπετε ότι δεν μπορείτε να πάρετε αυτό που θέλετε, βρίσκετε τελικά τη δύναμη και το θάρρος να προχωρήσετε μπροστά.

Τα χρήματα θα είναι ένα σημαντικό θέμα αυτό το μήνα, καθώς η νέα Σελήνη ενεργοποιεί το δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων. Ίσως απευθυνθείτε σε κάποιον για χρηματοδότηση, ίσως πάλι αποπληρώσετε ένα χρέος σας. Είναι μια πολύ καλή στιγμή για να μιλήσετε σε δυνητικούς πελάτες και να κάνετε δημόσιες επαφές ή συναντήσεις προκειμένου να διαπραγματευτείτε μια οικονομική συμφωνία. Δεδομένου ότι σας αρέσει η πολυτελής ζωή, τώρα δεν διστάζετε να ξοδέψετε για την καλοπέρασή σας. Θα μπορούσατε να λάβετε ένα απροσδόκητο επίδομα ή χρηματικό ποσό ή έχετε τα κότσια να ζητήσετε καλύτερες οικονομικές απολαβές στην εργασία σας. Γνωρίζετε την αξία σας και πουλάτε ακριβά τον εαυτό σας.

Αυτός ο μήνας είναι ο ιδανικός για να σχεδιάσετε ένα μακρινό ταξίδι ή μια εκδρομή, καθώς η πανσέληνος φωτίζει τον φιλελεύθερο ένατο οίκο σας. Ακολουθείτε το δικό σας δρόμο, κάνετε οτιδήποτε είναι έξω από τα συνηθισμένα, θέλετε να φύγετε μακριά από τη ρουτίνα. Έχετε ποικιλία ευκαιριών για να γνωρίσετε ανθρώπους που έχουν διαφορετικές πεποιθήσεις από τις δικές σας και διευρύνουν το μυαλό σας με τις εμπειρίες τους. Μπορεί να έχετε την επιθυμία να μάθετε μια νέα γνώση ή ακόμα και να πάτε ένα ταξίδι μόνοι σας. Οτιδήποτε εκτός των συνηθισμένων αυξάνει τους καρδιακούς παλμούς σας και σας γεμίζει δύναμη και ενέργεια. Η ειλικρίνεια του ζωδίου σας θα είναι τώρα εμφανής για να έχετε μια ειλικρινή συζήτηση με κάποιον/α που σας ενδιαφέρει βαθιά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αποδεχτείτε αυτή την πρόσκληση! Με την Αφροδίτη στον κοινωνικό και επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας, βρίσκεστε με πολύ κόσμο, δεν σταματάτε να μιλάτε και έχετε το δώρο της πειθούς και της διπλωματίας. Βασιστείτε στην πειστική δύναμή σας και θα κερδίσετε ένα ευρύ κοινό ή θα μπορούσατε να επισφραγίζετε μια συμφωνία! Αγωνίζεστε προκειμένου να οργανώσετε την καθημερινή σας ζωή καθώς ο Άρης κινείται στον έκτο οίκο σας, της καθημερινότητας. Βάζετε σύστημα και τάξη, έχετε μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και παραγωγικότητα στην εργασία σας. Κάνετε εκκαθάριση των άχρηστων αντικειμένων από το σπίτι και το γραφείο σας, οργανώνετε τα ράφια και τις αποθήκες σας. Εξομαλύνεται η ζωή σας και όλα είναι σε τάξη!

Ξεκινά η προσωπική σας νέα χρονιά καθώς η νέα Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σας. Πού θέλετε να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα; Ίσως θέλετε να γίνετε οικονομικά ασφαλέστεροι ή να ξεχωρίσετε στην εργασία σας ή ακόμα και να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση. Μπορεί ακόμα να κάνετε μεγάλα όνειρα με την αγάπη σας! Αυτή η σεληνιακή ενέργεια σας δίνει έναν επιπλέον ενθουσιασμό για να κάνετε τα πρώτα βήματα προς τους προσωπικούς στόχους σας. Αν είχατε υποβαθμίσει τον εαυτό σας ή είχατε παραμελήσει την εμφάνισή σας, ίσως αποφασίσετε να αλλάξετε, υπενθυμίζοντας σε εκείνους με τους οποίους έρχεστε σε επαφή ότι σημασία έχει πρώτα ο εαυτός σας και οι ανάγκες του.

Εξορμάτε σε μια σημαντική αποστολή, θέλετε να είστε ο ηγέτης που θα εξουσιάσει τους άλλους. Η πανσέληνος φωτίζει τον όγδοο οίκο σας, της εξουσίας και των κοινών οικονομικών πόρων, και νιώθετε δυνατοί, ακόμα και να παρακάμψετε τους άλλους αν χρειαστεί, προκειμένου να κυνηγήσετε τις ισχυρότερες φιλοδοξίες σας. Ενώ αυτή η επιρροή του φεγγαριού θα μπορούσε να σας βάλει σε έναν ελίτ κοινωνικό περίγυρο, μπορεί επίσης να φέρει κάποιο οικονομικό άγχος, ειδικά γύρω από ένα χρέος, μια κοινοπραξία ή τις επενδύσεις. Σας παροτρύνει να δραστηριοποιηθείτε αντί να ξεφύγετε ή να παραβλέπετε την κατάσταση, βρίσκοντας τη λύση. Πάνω από όλα, η αναγκαιότητα είναι η μητέρα της εφεύρεσης.

Διάβασε και αυτό: 10 συνδυασμοί ζωδίων που κάνουν το καλύτερο σeξ

ΖΥΓΟΣ

Για να δημιουργήσετε την ασφάλεια που επιθυμείτε, πρέπει να είστε ξεκάθαροι για το πώς ξοδεύετε τα πιο πολύτιμα αγαθά σας: το χρόνο και τα χρήματά σας. Η Αφροδίτη κινείται στο σταθερό δεύτερο οίκο σας και σας επισημαίνει ότι για να νιώσετε ικανοποιημένοι θα πρέπει να εξερευνήσετε το πώς συνδέεται η αξία σας με το εισόδημά σας. Αυτοπεποίθηση, φήμη και πάθος σας χαρίζει ο Άρης στον ερωτικό και δημιουργικό πέμπτο οίκο σας, μια ξαφνική αλλαγή στην ερωτική σας ζωή σας ενθουσιάζει και σας συναρπάζει. Θα μπορούσατε να δείτε το όνομά σας γραμμένο με χρυσά γράμματα χάρη σε ένα δημιουργικό έργο που έχει την προσωπική σας σφραγίδα. Αφήστε λοιπόν τον εαυτό σας να πετάξει στα ύψη!

Ένας έντονος μυστικισμός διακατέχει την ψυχή σας και το υποσυνείδητό σας καθώς η νέα Σελήνη ενεργοποιεί τον πνευματικό και απόκρυφο δωδέκατο οίκο σας. Αποσύρεστε από την κοινωνική ζωή, βρίσκετε τώρα περισσότερη απόλαυση και ηρεμία στο σπίτι σας ή χαλαρώνοντας σε ένα σπα ή απλά ατενίζοντας τη θάλασσα. Τα όνειρά σας θα μπορούσαν να είναι προφητικά, οπότε δώστε τη δέουσα σημασία. Θα μπορούσε επίσης να εμφανιστεί ένας καλός «Άγγελος» στη ζωή σας ή έχετε ένα σαφές πνευματικό «σημάδι» αν κάτι σας απασχολούσε καιρό. Το σύμπαν έχει την καλή πρόθεση να σας καθοδηγήσει στο μονοπάτι της ζωής.

Αφήστε στην άκρη τον εγωισμό και τον ανταγωνισμό και ξεκινήστε συνομιλίες με τον αγαπημένο σας, είναι η προτροπή της πανσελήνου στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων. Και αν βλέπετε ότι τα πράγματα δεν πηγαίνουν πουθενά, φύγετε μακριά. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να αναλώνεστε με σχέσεις που δεν σας εξελίσσουν πνευματικά. Αν πάλι διαπιστώσετε ότι αξίζει να αγωνιστείτε για αυτή τη σχέση, αφιερώστε χρόνο ο ένας στον άλλον, ακόμα κι αν χρειαστεί να ακυρώσετε κάποια από τα σχέδιά σας που αποσπούν την προσοχή σας από τον αγαπημένο σας. Να είστε ειλικρινείς με τις επιθυμίες και τις ανάγκες σας και σίγουρα ο αγαπημένος σας θα σας καταλάβει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τι μπορείτε να δώσετε και τι θέλετε να πάρετε; Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας, σας κάνει απλά ακαταμάχητους, μόνο φροντίστε να είστε ειλικρινείς όσον αφορά τις προθέσεις σας, για να μην έρθετε αργότερα αντιμέτωποι με ζήλεια και χειραγώγηση. Όποια κι αν είναι η επιλογή σας (και σίγουρα θα υπάρξουν πολλές) ένα πράγμα είναι σίγουρο: Έχετε επιστρέψει από την άβυσσο και είστε έτοιμοι να λάμψετε. Ο Άρης κινείται στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειάς, και τώρα δεν ανέχεστε οποιαδήποτε παρέμβαση στο σπίτι σας, ίσως ακόμα να εκνευριστείτε από κάποια φιλοξενία ατόμων που στην ουσία δεν επιθυμείτε. Ίσως θελήσετε να στείλετε αυτά τα πρόσωπα στο πλησιέστερο ξενοδοχείο.

Συγκεντρώστε τους φίλους σας και διασκεδάστε! Η νέα Σελήνη ενεργοποιεί τον ενδέκατο οίκο σας, της φιλίας και της ομαδικής εργασίας και ανεξάρτητα από τις υποχρεώσεις σας, κάνετε χώρο στη ζωή σας για νέες φιλίες και συνεργασίες αλλά και διασκέδαση. Έχετε τη διάθεση να γνωρίσετε νέους ανθρώπους, να αναζωογονήσετε τη μίζερη ζωή σας με ένα νέο κοινωνικό κύκλο. Οπότε μην απορρίπτετε καμιά πρόσκληση, είτε πρόκειται για μια κοινωνική εκδήλωση ή επαγγελματική συνεστίαση. Ο ενδέκατος οίκος κυβερνά επίσης την τεχνολογία, έτσι μπορεί να δημιουργήσετε ένα ψηφιακό πρόγραμμα ή να έχετε μια κοινωνική προβολή διαμέσου των μέσων ενημέρωσης.

Γίνεστε οργανωτικοί και αποτελεσματικοί στην εργασία σας καθώς η πανσέληνος στον έκτο οίκο σας, της εργασίας και της εξυπηρέτησης, σας βοηθά να είστε αναλυτικοί, να ελέγχετε τα πάντα δύο φορές. Τα αγαπημένα σας πρόσωπα στηρίζονται σε εσάς για βοήθεια, είστε ένας μοναδικός θησαυρός γιατί την επίλυση των προβλημάτων τους που ποτέ δεν θα επέλυαν μόνοι τους. Σίγουρα το να φροντίζετε τους άλλους σας κάνει να νιώθετε χρήσιμοι, αλλά θα πρέπει να ασχοληθείτε και με τη φροντίδα του εαυτού σας. Τι μπορείτε να κάνετε; Η σωματική άσκηση και η ενασχόληση με διασκεδαστικές δραστηριότητες θα σας κρατήσουν σε φόρμα και θα σας δώσουν λάμψη, έτσι ξεκινήστε προπόνηση, είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εκτονώσετε το άγχος σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ποια είναι η μαγική συνταγή για την ευτυχία σας; Είτε μείνετε μέχρι αργά το βράδυ με τις αναμνήσεις σας ή απλά χρειάζεστε περισσότερο χρόνο για σας, αυτός ο μήνας είναι προνομιακός για να φροντίσετε τον εαυτό σας και να αποτινάξετε τη θλίψη και τον πόνο του παρελθόντος καθώς η Αφροδίτη βρίσκεται στον Σκορπιό και στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας. Απολαύστε την ηρεμία, θα νιώσετε τόσο χαλαρωτικά. Ίσως όμως κάποιες στιγμές, αυτή η πολυπόθητη αναζήτηση της γαλήνης ανατραπεί από αρνητικές καταστάσεις που θα σας δημιουργήσουν τα αδέλφια ή/και οι γείτονές σας, καθώς ο Άρης κινείται στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας. Έτσι μπορεί να συγκρουστείτε με τα αδέλφια σας ή με τους ανθρώπους που μένουν κοντά σας.

Ώρα να φτάσετε ψηλά στην καριέρα σας καθώς η νέα Σελήνη στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας, προδιαγράφει μια εντυπωσιακή εξέλιξη στη σταδιοδρομία σας. Σας δίνει την ευκαιρία να προσδιορίσετε νέους στόχους, ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην επαγγελματική σας ζωή, οπότε αδράξτε την ευκαιρία να κινηθείτε για τις επιθυμίες σας, να ασχοληθείτε με τη δημόσια ζωή και την υλοποίηση των πιο τρελών ονείρων σας. Τα γεγονότα που θα συμβούν θα μπορούσαν να περιλαμβάνουν μια συναρπαστική ηγετική θέση ή μια ευκαιρία για μια νέα σταδιοδρομία. Αυτή νέα Σελήνη συνδέεται με την πανσέληνο στο ζώδιο της Παρθένου, σε έξι μήνες από τώρα, οπότε οι σπόροι που φυτεύετε τώρα θα μπορούσαν να φέρουν μεγάλη καρποφορία κατά το επόμενο εξάμηνο.

Το πάθος και ο ρομαντισμός σας, σας κατευθύνουν σε νέα μονοπάτια, καθώς η πανσέληνος στον ερωτικό και δημιουργικό πέμπτο οίκο σας, σας χαρίζει εμπιστοσύνη στον εαυτό σας αλλά και θάρρος για να ακολουθήσετε το … θήραμά σας, να γευτείτε ένα μοναδικό πάθος. Βασιστείτε στην αγωνιστική και ενθουσιώδη πλευρά σας και θα βγείτε νικητές. Η δημιουργικότητά σας θα είναι επίσης έντονη, έτσι βρείτε λίγε ώρες για να γράψετε, να ζωγραφίσετε, να χορέψετε ή να περιπλανηθείτε στα καταστήματα αναζητώντας υλικό για την εργασία σας. Έχετε ένα βασικό σχέδιο στο μυαλό σας, αλλά να είστε ανοιχτοί στην έμπνευση που θα έχετε υπό οποιαδήποτε μορφή, έτσι μην εκπλαγείτε αν αυτό που θα δημιουργήσετε είναι εντελώς διαφορετικό από αυτό που σκεφτήκατε αρχικά, όταν ξεκινήσατε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ήρθε η ώρα να αρχίσετε να κάνετε νέες, πιο ουσιαστικές και οικείες φιλίες, να αποδεχτείτε συναντήσεις για διασκέδαση ή απλά να σηκώσετε επιτέλους το τηλέφωνο σε αυτόν τον φίλο που έχετε να δείτε καιρό. Η Αφροδίτη κινείται στον φιλικό ενδέκατο οίκο σας κι εσείς κάνετε το πρώτο βήμα για να προσεγγίσετε νέα άτομα, μπορεί πραγματικά να κάνετε μια βαθιά και μακρά φιλία. Ο Άρης κινείται στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, και τα χρήματα σας δημιουργούν πίεση και άγχος. Η ροή των εσόδων σας θα μπορούσε να ανατραπεί και ταυτόχρονα μπορεί να αυξηθούν τα έξοδά σας. Από τη θετική πλευρά, το διαδικτυακό μάρκετινγκ μπορεί να σας αποφέρει χρήμα, αν και πάντα συμβουλεύουμε να είστε προσεκτικοί, αφού δεν θέλετε να στερέψουν οι αποταμιεύσεις σας.

Τα σύννεφα που στέκονταν καιρό τώρα πάνω από το κεφάλι σας αναχωρούν και η περιπετειώδης ενέργειά σας επιστρέφει. Η νέα Σελήνη ενεργοποιεί τον ένατο οίκο σας, της επέκτασης και της αισιοδοξίας, και επαναφέρει την χαρούμενη και ενθουσιώδη διάθεσή σας. Κατά τη διάρκεια των επόμενων έξι μηνών, ανοίγεται ένα ευρύ πεδίο νέων δυνατοτήτων που μέχρι τώρα δεν μπορούσαν να υλοποιηθούν. Βγαίνετε έξω στη ζωή και πάλι και θα αναζητήσετε νέους φίλους, νέες ιδέες και νέους τρόπους σκέψης. Ίσως οργανώσετε ένα ταξίδι ή βρείτε αυτό που χρειάζεστε σε ένα καλό βιβλίο ή σε κάποιον που προκαλεί τη σκέψη σας. Ίσως ακόμα ενεργοποιήσετε το επιχειρηματικό μυαλό σας και κάνετε μια νέα επαγγελματική εκκίνηση.

Ακόμα κι αν είναι Σαββατοκύριακο, θέλετε να ξεκουραστείτε στον καναπέ σας και να μην μιλάτε πολύ! Ο προηγούμενος πολυάσχολος μήνας σας αφήνει με κούραση, έτσι επιδιώκετε να μείνετε στην άνεση και την ηρεμία του σπιτιού σας καθώς η πανσέληνος φωτίζει τον οικείο τέταρτο οίκο σας. Αφήνετε όλους τους άλλους να πηγαίνουν από το ένα πάρτι στο άλλο, εσείς θέλετε χαλάρωση και γαλήνη. Το φεγγάρι σας ζητά να κάνετε ό, τι επιθυμεί η καρδιά σας αυτή τη στιγμή, ακόμα κι αν δυσαρεστήσετε κάποιους. Από τη στιγμή που ο τέταρτος οίκος κυβερνά τα οικεία πρόσωπα, είναι πολύ καλή στιγμή να συναντηθείτε με τους πιο κοντινούς φίλους σας και μέλη της οικογένειάς σας αλλά και να πάρετε συναισθηματική στήριξη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φήμη, επαίνους και επαγγελματική αναγνώριση σας φέρνει η μαγνητική Αφροδίτη η οποία κινείται στο δέκατο οίκο σας, της σταδιοδρομίας. Σας δίνει τη δύναμη και την αντοχή να αγωνιστείτε αλλά και τα χαρίσματα του εντυπωσιασμού και μιας μαγνητικής λάμψης. Παίρνετε την πρωτοβουλία και εξορμάτε για τα μεγάλα όνειρά σας, σπεύδοντας να υλοποιήσετε έναν προσωπικό στόχο με τη δύναμή σας και το πάθος σας για ζωή, χάρη στον Άρη στο ζώδιό σας. Το καινοτόμο και περιπετειώδες πνεύμα σας είναι ο οδηγός σας. Πού θέλετε να αφήσετε το σημάδι σας; Δεν μπορεί κανείς να σας περιορίσει, ούτε και να σας υποδείξει τα βήματα, ξέρετε ποιος είναι ο δρόμος της ευτυχίας και της επιτυχίας.

Μήπως σκέφτεστε καιρό τώρα να συνενώσετε τους οικονομικούς πόρους σας με τον αγαπημένο σας ή ένα συνεργάτη σας; Σε ό, τι αφορά χρήματα και εργασία, ήρθε η ώρα να ενώσετε τις δυνάμεις σας με κάποιο πρόσωπο που το θεωρείτε φερέγγυο, καθώς η νέα Σελήνη ενεργοποιεί τον όγδοο οίκο σας, των κοινών οικονομικών πόρων. Για τους επόμενους έξι μήνες το μυαλό σας γυρίζει προς τα μακροπρόθεσμα οικονομικά και ψάχνετε να βρείτε τρόπους με τους οποίους μπορείτε να αυξήσετε τις αποταμιεύσεις σας και να νιώσετε οικονομική ασφάλεια. Σίγουρα, μπορείτε να βάλετε χρήματα στην άκρη ακολουθώντας ένα λιτό οικονομικό πρόγραμμα, αλλά το σύμπαν σας ανοίγει επίσης μερικές νέες πόρτες που οδηγούν στην οικονομική ευημερία σας.

Είστε επικοινωνιακοί και εξωστρεφείς, διασκεδάζετε και κάνετε νέους φίλους χάρη στην πανσέληνο που φωτίζει τον επικοινωνιακό και κοινωνικό τρίτο οίκο σας. Όλοι σας λατρεύουν για την οξυδέρκεια και την πειθώ σας, μιλάτε στον γείτονα που σας ήταν αδιάφορος ή παίρνετε τον αγαπημένο σας ή ένα φίλο σας μαζί σας για μια εκδρομή. Υπάρχει μια αίσθηση αλληλοϋποστήριξης γύρω σας και ίσως εκπλαγείτε ευχάριστα από το πόσο πρόθυμοι είναι οι άνθρωποι να σας βοηθήσουν. Ενεργείτε τώρα αυθόρμητα, δεν κάνετε σχέδια και είστε χαλαροί, αξιοποιείτε στο έπακρο τις απρογραμμάτιστες ευκαιρίες που μπορεί να προκύψουν. Γεμίστε το ρεζερβουάρ του αυτοκινήτου σας και περιπλανηθείτε από την μια πόλη στην άλλη.

ΙΧΘΥΕΣ

Σκεφτείτε τη δική σας φιλοσοφία ζωής και πώς εξελιχθήκατε τον τελευταίο καιρό. Η Αφροδίτη κινείται στον φιλοσοφικό ένατο οίκο σας και σας καλεί να μοιραστείτε τις πιο μύχιες ιδέες και πεποιθήσεις σας, σίγουρα θα βοηθήσετε τους άλλους να πάρουν στα χέρια τους τη ζωή. Το ευαίσθητο ζώδιό σας επηρεάζεται από την απομάκρυνση των αγαπημένων σας προσώπων, αισθάνεστε πόνο και θλίψη όταν σκέφτεστε να χωρίσετε με κάποιον/α που πραγματικά αγαπάτε. Αλλά ο Άρης στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας θα σας βοηθήσει να καταλάβετε ότι δεν χρειάζεται να δίνετε συναισθηματική αξία σε πρόσωπα που δεν σας σέβονται, η ψυχική ηρεμία σας είναι πολύτιμη.

Η ζωή σας ανήκει και είναι στο χέρι σας να νιώσετε ευτυχισμένοι. Η νέα Σελήνη ενεργοποιεί τον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, και σας ζητά να βάλετε τάξη στο χάος της ερωτικής και επαγγελματικής σας ζωής, λειτουργώντας με σύστημα και οργάνωση και δίνοντας τη δέουσα προσοχή στις λεπτομέρειες. Δεν υπάρχει τίποτα ακατόρθωτο για σας τώρα, είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε ένα νέο κεφάλαιο με τον αγαπημένο σας ή/και κάποιον συνεργάτη σας, επιλέγετε τον καλύτερο σύντροφο μέσα από τους πολλούς που κοιτούν τα έντονα μάτια σας και διεκδικούν την καρδιά σας. Συμβουλή: Στο ζώδιό σας αρέσει να λέει «ναι» σε όλα, αλλά αυτό φυσικά οδηγεί σε καταπίεση και συναισθηματική υπερφόρτωση. Αρκετά πια!

Αλλάξτε τον τρόπο που διαχειρίζεστε τα οικονομικά σας! Η πανσέληνος φωτίζει το δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, και σας επισημαίνει ότι για να έχετε οικονομική σταθερότητα θα πρέπει να αλλάξετε τις συνήθειές σας. Σας ωθεί να υιοθετήσετε ένα νέο τρόπο αντίληψης της αξίας του χρήματος, πράγμα το οποίο είναι, χωρίς αμφιβολία, λίγο δύσκολο για το ευαίσθητο και συμπονετικό ζώδιό σας. Αλλά μπορείτε να δεσμευτείτε σε ένα πρόγραμμα αποταμίευσης, κι όταν το ακολουθήσετε θα αισθανθείτε δυνατοί και ευτυχισμένοι. Αυτή την ώθηση σας τη δίνει το φεγγάρι, καθώς σας βοηθά να θέσετε προτεραιότητες και να απλοποιήσετε τη ζωή σας.

Βρείτε περισσότερα θέματα για τα ζώδια στο e-zwdia.gr.

zwdia

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: