Μηνιαίες προβλέψεις Οκτωβρίου για όλα τα ζώδια

Κριός

Είστε εγωπαθείς από τη φύση σας αλλά όχι τώρα, αυτό το μήνα νιώθετε την ανάγκη για βαθύτερη οικειότητα και ένωση νου-σώματος-ψυχής καθώς η Αφροδίτη και η νέα Σελήνη ενεργοποιούν τον έντονα συναισθηματικό όγδοο οίκο σας. Εντείνεται η επιθυμία σας να νιώσετε έντονα πάθη και βαθύτερη συναισθηματική σύνδεση. Ετοιμαστείτε λοιπόν να απαρνηθείτε το εγώ σας και να προχωρήσετε προς μια πιο πνευματική σχέση. Βάζετε την ψυχή σας σε όλα όσα κάνετε – και αυτό γίνεται εμφανές και σε επαγγελματικό και σε προσωπικό επίπεδο. Κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα αναζητάτε τρόπους για να συγκεντρώσετε χρήματα, να νιώσετε πλήρεις συναισθηματικά. Είναι καθοριστική η σωστή επιλογή των κατάλληλων συνεργατών και ερωτικού συντρόφου, πώς θα νιώσετε ασφάλεια;

Μην εκτελείτε τον αγαπημένο σας! Όταν πρόκειται για κάποιον/α που αγαπάτε, είστε έτοιμοι να χαλιναγωγήσετε τον εγωισμό σας, τουλάχιστον για λίγο. Αλλά ο κυβερνήτης σας ο Άρης στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, σάς επισημαίνει ότι η διατήρηση μιας ισορροπημένης σχέσης απαιτεί λογική και εγκράτεια. Έτσι, ενισχύστε τις προσπάθειές σας για να έχετε αρμονία στη σχέση σας. Όσα περισσότερα μπορείτε να κάνετε για να ενισχύσετε συναισθηματικά το δεσμό σας, τόσο καλύτερη θα είναι και η πορεία της σχέσης σας. Ένας μικρός … ανταγωνισμός ποτέ δεν έβλαψε κανέναν, αλλά το να αμφισβητείτε συνεχώς τον αγαπημένο σας και να τον καλείτε σε αγώνα για να δείτε ποιος θα υπερισχύσει, αυτό θα κάνει μαύρες τις μέρες σας.

Χαλαρώστε και απολαύστε αυτή την καλή πρώτη εντύπωση που κάνετε στους άλλους, είναι το πρώτο βήμα για την ευτυχία σας. Η πανσέληνος στο ζώδιό σας ανοίγει νέους δρόμους, τοποθετεί στο επίκεντρο αποκλειστικά τον εαυτό σας και τις προσωπικές σας ανάγκες, τα έργα και τα όνειρά σας. Είστε ζώδιο που αγωνίζεστε για ό, τι είναι δικαίως δικό σας, αλλά τώρα το φεγγάρι σάς ζητά να εξισορροπήσετε τις δικές ανάγκες με αυτές των άλλων, να σκεφτείτε και τους ανθρώπους γύρω σας. Παρόλα αυτά, το φεγγάρι σάς προτρέπει να διεκδικήσετε και να ζητήσετε αυτό που θέλετε. Αν θέλετε να παίξετε στο παιχνίδι της ζωής, πρέπει να κάνετε κάτι παραγωγικό, κάτι χρήσιμο για τον εαυτό σας.

Ταύρος

Μοιραστείτε τη ζωή σας με τους άλλους, είναι η παρότρυνση της Αφροδίτης και της νέας Σελήνης στον έβδομο οίκο σας, των σημαντικών σχέσεων. Κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα επιδιώκετε να ενώσετε τις δυνάμεις σας και κάνετε ό, τι μπορείτε για να δημιουργήσετε ισότιμες σχέσεις. Απαγορεύεται πλέον να δίνετε μόνο εσείς και μετά να νιώθετε συναισθηματικά αποστραγγισμένοι. Η ψυχή σας χρειάζεται ένα σύντροφο που να σας εξισορροπεί, κάποιον/α που σάς συμπληρώνει στη ζωή. Καθώς αισθάνεστε έντονα την ανάγκη να νιώσετε πιο οικεία με τον αγαπημένο σας, ίσως θελήσετε να κάνετε τα πράγματα επίσημα. Είναι μια συμφωνία για γάμο που σάς κάνει να αισθάνεστε πιο ασφαλείς ή μια επιχειρηματική συμφωνία με καλά προκαθορισμένες παραμέτρους; Είστε έτοιμοι να αποδεχτείτε αυτή τη συμφωνία.

Καθώς ο Άρης κινείται στον έκτο οίκο σας, της υγείας και της ευεξίας, έχετε τη δύναμη να αλλάξετε τις συνήθειές σας, αυτές που σάς δημιουργούν έντονο καθημερινό στρες. Ίσως ακόμα καθαρίσετε το σπίτι σας ή το γραφείο σας από άχρηστα αντικείμενα και παλιά χαρτιά. Μπορεί κάποιοι στην εργασία σας να σάς δημιουργήσουν εκνευρισμό και πίεση καθώς νιώθετε να πατάνε τα κουμπιά σας. Πάρτε βαθιά αναπνοή, διαφορετικά θα μπορούσατε να αρρωστήσετε από το άγχος. Μπορεί επίσης να νιώσετε άγχος και πίεση γύρω από μια σύντομη προθεσμία σε ένα έργο σας ή με τον καταμερισμό της εργασίας μεταξύ των συναδέλφων. Να θυμάστε ότι και αυτό θα περάσει.

Φροντίστε τον εαυτό σας με τη μέγιστη προσοχή, σαν να ήσαστε το πιο πολύτιμο πράγμα στον κόσμο. Με την πανσέληνο στο δωδέκατο οίκο σας, του υποσυνειδήτου, γίνεστε περισσότερο ευαίσθητοι και συναισθηματικοί, καθώς κάνετε μια έντονη υποσυνείδητη επεξεργασία του παρελθόντος της ζωής σας. Τα όνειρά σας θα μπορούσαν να είναι ισχυρά και προφητικά, έτσι δώστε την πρέπουσα σημασία. Θα μπορούσε επίσης να εμφανιστεί κάποιο άτομο, προσφέροντάς σας βοήθεια όταν την χρειάζεστε περισσότερο. Ή, θα μπορούσατε να έχετε ένα σαφές πνευματικό «σημάδι» αν συντονιστείτε με τον πνευματικό κόσμο και απλά αφήσετε το σύμπαν να καθοδηγήσει το δρόμο σας. Παρατηρήστε τις τυχαίες συμπτώσεις, θεωρώντας ότι είναι ενδείξεις που σάς δείχνουν ότι είστε στο σωστό δρόμο.

Δες κι αυτό: Τα 4 ζώδια που λένε λίγα λόγια αλλά σταράτα

Δίδυμοι

Αλλάξτε την καθημερινότητά σας για να νιώσετε πιο υγιείς. Η Αφροδίτη και η νέα Σελήνη στον έκτο οίκο σας, της υγείας, σας προτρέπουν να υιοθετήσετε έναν πιο πειθαρχημένο τρόπο ζωής για να παραμείνετε υγιείς. Η προσκόλληση σε ένα πλάνο θα διασφαλίσει την επίτευξη των μακροπρόθεσμων στόχων για μια καλή υγεία και φυσική κατάσταση. Το ζώδιό σας είναι τόσο εγκεφαλικό που μερικές φορές δεν ασχολείστε με το σώμα και την καθημερινότητά σας σας (πράγμα που εξηγεί γιατί δεν βάζετε τάξη και οργάνωση στη ζωή σας). Με την καθιέρωση υγιών συνηθειών, μπορείτε να βελτιώσετε την ευεξία σας, για να μην αναφέρουμε τη συνολική ζωή σας.

Κάντε έρωτα και όχι πόλεμο! Με τον Άρη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας είστε ενθουσιασμένοι με έναν υγιή ανταγωνισμό με τον αγαπημένο σας. Είτε είστε δεσμευμένοι, είτε όχι, τώρα στόχος σας είναι να αγωνιστείτε για μια πιο ισορροπημένη και καλύτερη σχέση. Ίσως και να ασχοληθείτε με κάποια άλλη δραστηριότητα στην προσπάθειά σας να νιώσετε και πάλι ενθουσιασμένοι και χαρούμενοι. Ή ίσως αναζητήσετε την παρουσία κάποιου/ας που μπορεί να σας κάνει να νιώσετε και πάλι ζωντανοί και χαρούμενοι. Επισήμανση: Μην εξωθείτε στα άκρα τον αγαπημένο σας προκειμένου να κάνετε το δικό σας. Πριν το κάνετε σκεφτείτε: Θα νιώθετε καλά;

Έχετε μεγάλη δημοτικότητα τώρα καθώς η πανσέληνος φωτίζει τον ενδέκατο οίκο σας, της φιλίας και της κοινωνικής δικτύωσης. Δεν χρειάζεται να βάζετε τείχη προστασίας, απλά πάρτε την πρωτοβουλία και μιλήστε στους άλλους. Βγείτε έξω και διασκεδάστε με τους φίλους σας! Είτε γιορτάζετε ένα ομαδικό επίτευγμα ή απλώς έχετε τη διάθεση να συναντήσετε νέους ανθρώπους, το ενδιαφέρον σας για τους άλλους είναι σίγουρα εμφανές. Έχετε πολλά να μάθετε ο ένας από τον άλλον, ανεξάρτητα από τις διαφορές σας, οι οποίες μάλλον είναι επιφανειακές, έτσι μην εκπλαγείτε αν μια τυχαία συνομιλία με κάποιον οδηγήσει σε μια νέα φιλία ή συνεργασία.

Καρκίνος

Αυτή είναι η μεγάλη ευκαιρία σας! Με την Αφροδίτη και τη νέα Σελήνη στον ερωτικό και δημιουργικό πέμπτο οίκο σας, αυξάνεται η επιθυμία σας για δημιουργικότητα και ερωτικό παιχνίδι, έχετε τη διάθεση να γιορτάσετε τον έρωτα και το πάθος. Είστε δημιουργικοί στον έρωτα και την εργασία σας, σκάβετε βαθιά στη φαντασία σας και έχετε μεγάλες ιδέες. Δεν αφήνετε κανέναν και τίποτα να παρεμποδίσει τη χαρά και την ευτυχία σας. Δεν χρειάζεται να μείνετε στο σπίτι σας και να αναλογίζεστε το παρελθόν, βγείτε έξω και φλερτάρετε, αξιοποιήστε τα έμφυτα δημιουργικά σας ένστικτα. Ίσως κάπου ανακαλύψετε την αγάπη, στο πρόσωπο ενός μυστηριώδους ξένου και ζείτε παθιασμένες στιγμές. Μπορεί αυτό το πρόσωπο να μη σας λύσει κάθε πρόβλημα, αλλά παίξτε για χάρη του ερωτικού παιχνιδιού!

Εάν πρέπει να παραλείψετε ένα ζεστό δείπνο στο σπίτι σας, ετοιμαστείτε να αντιμετωπίσετε το θυμό και την οργή των αγαπημένων σας. Με τον Άρη στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, δεν νιώθετε ηρεμία στο σπίτι σας, ασχολείστε με οτιδήποτε άλλο εκτός από τους αγαπημένους σας. Αν έχετε μια επαγγελματική υποχρέωση που σάς εξαναγκάζει να απομακρυνθείτε για λίγο από το σπίτι σας, επισημάνετε στους οικείους σας ότι θα γυρίσετε πίσω για να γιορτάσετε όλοι μαζί την νίκη σας. Επιπλέον, η ικανοποίησή σας θα είναι και δική τους. Αντίθετα, θα νιώσετε ιδιαίτερα αναζωογονημένοι οργανώνοντας το χώρο σας, ίσως να δημιουργήσετε ένα γραφείο στο σπίτι σας ή απλά αλλάξετε τη δομή του σπιτιού σας.

Κάνετε την καλύτερη εντύπωση στους ανωτέρους σας, προβάλετε τα ταλέντα σας και τον εαυτό σας χάρη στην πανσέληνο στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας. Ή ίσως κάνετε μια σημαντική γνωριμία καθώς συμμετάσχετε σε ένα κοινωνικό ή επαγγελματικό γεγονός. Ή ξαφνικά έχετε μια άνοδο στη σταδιοδρομία σας, κάτι που το περιμένατε καιρό φτάνει στο αποκορύφωμά του. Σκοπεύατε να αναλάβετε μια ηγετική θέση ή προσπαθούσατε να θέσετε την επιχείρησή σας σε μια εντελώς νέα πορεία; Λοιπόν, τώρα θα δείτε τις προσπάθειές σας να αποπληρώνονται. Αναμείνατε να δείτε μερικά απτά αποτελέσματα στην καριέρα σας που σάς παρέχουν επαγγελματική ασφάλεια κι αυτό χάρη στο συνεχή αγώνα σας.

Λέων

Επιστρέφουν η βαθιά οικειότητα και η συναισθηματική σύνδεση με τους αγαπημένους σας καθώς η Αφροδίτη και η νέα Σελήνη βρίσκονται στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας. Θέλετε να βρίσκεστε περισσότερο στην κατοικία σας, σάς πιάνει μια νοσταλγία για τα παλιά, έχετε ανησυχίες για το σπίτι σας. Ένα γυναικείο πρόσωπο αναλώνει το μυαλό σας και συνειδητοποιείτε ότι βρίσκεται έντονα στην καρδιά σας. Ας το παραδεχτείτε: Όταν τα αγαπημένα σας πρόσωπα είναι ευχαριστημένα, είστε κι εσείς. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να ξεχάσετε τον εαυτό σας. Η φροντίδα του εαυτού σας είναι επίσης πολύ σημαντική, δεδομένου ότι δεν μπορείτε να φροντίσετε σωστά κάποιον αν δεν έχετε τον εαυτό σας.

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να νιώσετε ευτυχισμένοι; Μιλήστε σε όλο τον κόσμο και μεταδώστε το μήνυμά σας σε ένα ευρύ κοινό υπό την καθοδήγηση του Άρη στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας. Τραβήξτε κοντά σας τα πλήθη με μια από τις εκθαμβωτικές αφηγήσεις σας, πείτε μια ιστορία στα κοινωνικά δίκτυα η οποία μεταδίδει ένα σημαντικό μήνυμα στη ζωή. Συναρπαστικά γεγονότα συμβαίνουν τώρα καθώς συνομιλώντας με τους άλλους νιώθετε την ανάγκη να κάνετε μια νέα φιλία ή συνεργασία. Γίνεστε τώρα οι καλύτεροι αφηγητές και ακροατές, μεταδίδετε τον ενθουσιασμό σας και τη χαρά σας για ζωή. Το μυαλό σας τρέχει γρήγορα, η επικοινωνία με τους άλλους είναι έντονη αλλά και δημιουργική.

Πόσο σημαντική είναι η ελευθερία του μυαλού και της ψυχής! Η γνώση είναι δύναμη, γι’ αυτό μην χάσετε την ευκαιρία να περιπλανηθείτε πνευματικά, είναι η παρότρυνση της πανσελήνου στον φιλοσοφικό ένατο οίκο σας. Όταν θα αποκτήσετε τη σωστή φιλοσοφία για τη ζωή, θα το ξέρετε μέσα σας. Αυτό το μήνα μπορεί να γίνετε φίλοι με κάποιον από έναν ξένο πολιτισμό και καθώς αυτή η γνωριμία ανθίζει, θα μπορούσε να αλλάξει εντελώς τη ζωή σας. Ίσως επίσης ήρθε η ώρα να απομακρυνθείτε από κάποιες σχέσεις σας, αυτές που στερούν τον ενθουσιασμό και την ελευθερία σας. Ίσως μια πληροφορία έρθει στο φως αλλά φροντίστε να μη γίνετε καυστικοί και απότομοι. Έφτασε η στιγμή της αλήθειας για σας!

Παρθένος

Το πρόγραμμά σας είναι γεμάτο! Θα είστε εξαιρετικά απασχολημένοι με συναντήσεις, ραντεβού για καφέ και άλλες κοινωνικές υποχρεώσεις καθώς η Αφροδίτη και η νέα Σελήνη ενεργοποιούν τον επικοινωνιακό και κοινωνικό τρίτο οίκο σας. Ακόμη και αν δεν το συνειδητοποιείτε, είστε μάστερ στην επικοινωνία, και οι άλλοι προσπαθούν να έλθουν κοντά σας, ελπίζοντας να επωφεληθούν από τις απίστευτες νοητικές σας δυνατότητες. Η τάση σας να έχετε δημιουργικές ιδέες προσθέτει πόντους στις κοινωνικές συναναστροφές σας. Ίσως αποκτήσετε ένα νέο smartphone ή ενσωματώσετε την τεχνολογία στη ζωή σας. Αυτό θα κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη και θα σας βοηθήσει να είστε εξαιρετικά παραγωγικοί στην εργασία σας.

Μπορείτε να δώσετε τα χέρια για μια νέα επικερδή συνεργασία αλλά θα πρέπει να κινηθείτε διπλωματικά και στρατηγικά. Προσέξτε επίσης την ένταση με τους πελάτες και τους συναδέλφους σας, καθώς ο Άρης στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, μπορεί να σας κάνει να μη συμφωνήσετε για τον καταμερισμό της εργασίας και τα χρήματα. Επίσης προσέξτε τις δαπάνες σας και τον προϋπολογισμό σας. Ενώ ο Άρης είναι μια απίστευτη κινητήρια δύναμη, μπορεί επίσης να ενισχύσει την πίεση. Με τον Άρη στη ζώνη των χρημάτων σας, θα μπορούσατε να έχετε έναν απρόσμενο λογαριασμό ή μια δαπάνη που μειώνει τα χρήματά σας και σάς δημιουργεί άγχος. Η αναγκαιότητα είναι η μητέρα της εφεύρεσης, οπότε αν δείτε τα χρήματά σας να μειώνονται ξαφνικά, ανασκουμπωθείτε.

Η επιθυμία σας να ενώσετε την ψυχή σας και τα χρήματά σας είναι υψηλή, και αυτό περιλαμβάνει και τους οικονομικούς πόρους σας. Η πανσέληνος αναφλέγει τον όγδοο οίκο σας, του πάθους και των κοινών οικονομικών πόρων, έτσι μια ερωτική γνωριμία ή μια προσοδοφόρα συνεργασία θα μπορούσε να έρθει στο φως. Θα μπορούσατε να δείτε μια σταθεροποιητική κατάσταση σε σχέση με τα χρήματά σας, ίσως κερδίσετε απροσδόκητα μια προμήθεια ή εμφανίζεται κάποια άλλη μορφή παθητικού εισοδήματος. Θα μπορούσε επίσης να ανοίξει η πύλη των κρυμμένων συναισθημάτων σας. Επίσης, το φεγγάρι σάς επισημαίνει πως αν δημιουργήσετε μια έντονη συναισθηματική σύνδεση με ανθρώπους και αντικείμενα, υπάρχει κίνδυνος να χάσετε τον εαυτό σας και να βρεθείτε στην άβυσσο των συναισθημάτων σας!

Δες κι αυτό: Πόσο συχνά κάνει σeξ κάθε ζώδιο

Ζυγός

Εξετάστε σε βάθος τη σχέση που υπάρχει μεταξύ της αυτοεκτίμησής σας και του εισοδήματός σας, είναι το αίτημα της Αφροδίτης και της νέας Σελήνης στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων και των αξιών. Η εργασία σας σάς ανταμείβει σύμφωνα με τις δεξιότητες και τα ταλέντα σας; Οι πλανήτες θα μπορούσαν επίσης να δημιουργήσουν μια εκπληκτικά νέα στάση (ευγνωμοσύνη ίσως;) σχετικά με την εργασία σας και τον τρόπο που διαχειρίζεστε τα οικονομικά σας. Όλα στη ζωή φαίνονται πολύ πιο απλά όταν εκτιμάτε τις ευλογίες που έχετε από το σύμπαν. Οποιουσδήποτε απτούς στόχους θέσετε τώρα – ειδικά γύρω από τον προϋπολογισμό και τα μακροπρόθεσμα οικονομικά σας – θα ανθίσουν κατά τους επόμενους έξι μήνες. Όσο περισσότερους σπόρους φυτέψετε, τόσο πιο εκπληκτική θα είναι η ανάπτυξη και αυτό θα το δείτε στον τραπεζικό σας λογαριασμό.

Κάθε πτυχή της ζωής σας εμποτίζεται τώρα με εγωισμό αλλά και θάρρος χάρη στον Άρη στο ζώδιό σας. Αυτό σημαίνει ότι απλά δεν έχετε χρόνο να χάσετε. Τα προσωπικά σας πάθη έρχονται στο προσκήνιο και έχετε τα κότσια να αγωνιστείτε προκειμένου να δείτε πρόοδο στους στόχους σας. Κάντε τολμηρές κινήσεις κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα, αν δεν το κάνετε εσείς, ποιός θα το κάνει; Δεδομένου όμως ότι το ζώδιό σας είναι υποχωρητικό και σε αμφιταλάντευση, δεν θέλετε να σπαταλήσετε άσκοπα αυτή την ενέργεια. Αλλά το σύμπαν σάς επισημαίνει: Είτε έχετε στόχο μια προσφορά εργασίας ή μια νέα σχέση, τολμήστε! Η επίδραση του Άρη σας δίνει τα απαραίτητα καύσιμα για να ξεκινήσετε ένα νέο κεφάλαιο με αυτοπεποίθηση. Η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς, μην το ξεχνάτε.

πανσέληνος φωτίζει τον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και συνεργασιών, και φέρνει στο φως μια δυναμική ενέργεια, θέλετε τώρα να ενώσετε τις δυνάμεις σας. Έχει έρθει η ώρα να κάνετε τη σχέση σας επίσημη; Ή μήπως να δώσετε τα χέρια για μια νέα συμφωνία; Εάν εσείς και ο αγαπημένος σας ή ένας συνεργάτης σας διαπραγματευόσασταν μια συμφωνία, τώρα θα μπορούσατε να δείτε τα αποτελέσματα αυτής της συμφωνίας. Ίσως μια επαγγελματική προσφορά ή μια νέα ερωτική γνωριμία τρέξει πολύ πιο γρήγορα απ’ ότι φανταζόσασταν. Ένα τηλεφώνημα και ξαφνικά βρίσκεστε στην αγκαλιά του άλλου σας μισού ή γίνεστε μέρος μιας συνεργασίας.

Σκορπιός

Εντυπωσιάζετε όλον τον κόσμο με τη γοητεία σας και την αινιγματική σας προσωπικότητα. Η Αφροδίτη και η νέα Σελήνη βρίσκονται στον πρώτο οίκο σας, του εαυτού σας και της προσωπικής σας ταυτότητας και εντείνουν τα πάθη σας. Μετά από μια περίοδο εσωτερικής ενδοσκόπησης, κάνετε το μεγάλο ντεμπούτο σας, με έναν εντελώς ανανεωμένο τρόπο. Εάν είστε τύπος που ζει για να εξυπηρετεί τους άλλους, αυτή η χρονική περίοδος εστίασης του εαυτού σας είναι πολύ σημαντική. Το να γνωρίζετε ποιοι είστε και τι θέλετε θα σας βοηθήσει στο να ανιχνεύσετε ποια άτομα επιθυμείτε να βρίσκονται στη ζωή σας. Από τη στιγμή που ο πρώτος οίκος ορίζει την εμφάνιση, ίσως έχετε τη διάθεση να αλλάξετε στυλ.

Αγχωτικά όνειρα και περίεργα σημάδια για το μέλλον δημιουργεί ο Άρης στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας, Θέλετε να κάνετε όνειρα; Λοιπόν, μην είστε βιαστικοί. Με τον αγχωτικό Άρη πολλά περνάνε μέσα από το υποσυνείδητό σας, ίσως συνειδητοποιήσετε ότι δεν έχετε τις ποιοτικές σχέσεις που θέλετε. Ίσως τα όνειρά σας να είναι ανήσυχα, προφητικά ή έντονα (ή όλα τα παραπάνω). Για να καταπολεμήσετε την εξάντληση και το άγχος, φροντίστε να ξεκουραστείτε, κάνοντας συνήθεια να πάτε για ύπνο μια προκαθορισμένη ώρα, πίνοντας χαμομήλι και κάνοντας ένα ζεστό μπάνιο πριν κοιμηθείτε. Κάτι πραγματικά σημαντικό γίνεται μέσα σας, και τώρα δεν μπορείτε να κρύψετε αυτό το θέμα που σάς απασχολεί από κανέναν.

Τι έχετε κάνει για να έχετε καλή υγεία; Αν είχατε υιοθετήσει αυτοκαταστροφικές συνήθειες, όπως το κάπνισμα και ανθυγιεινές τροφές, με την πανσέληνο στον έκτο οίκο σας, της υγείας, αλλάζετε συνήθειες, πηγαίνοντας πιο τακτικά στο γυμναστήριο ή τρώγοντας υγιεινά γεύματα. Αν περιμένατε να δείτε αποτελέσματα από τη δίαιτα που κάνετε καιρό τώρα, θα είστε ιδιαίτερα ευχαριστημένοι με τις προσπάθειές σας, τα οποία μπορούν να εμφανιστούν τώρα σε αυτή την πανσέληνο. Επωφεληθείτε επίσης από αυτή τη σεληνιακή ενέργεια αυτή τη στιγμή, προσλαμβάνοντας εμπειρογνώμονες στην εργασία σας ή πηγαίνοντας σε ένα διατροφολόγο.

Τοξότης

Κατά πόσο οι σχέσεις σας είναι υγιείς; Ακολουθείτε έναν πνευματικό τρόπο ζωής; Αν τα έχετε, ωραία. Αν όχι, η Αφροδίτη και νέα Σελήνη στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας σάς δίνουν το κίνητρο να ξεκινήσετε μια νέα ζωή, με νέα άτομα και συνήθειες που μιλούν βαθιά στην ψυχή σας. Εάν ξεκινήσετε τώρα να μελετάτε πνευματικά θέματα – ή το επιθυμείτε καιρό- θα έχετε περισσότερες πιθανότητες να κολλήσετε. Ένα μακροπρόθεσμο όνειρό σας γίνεται τώρα πραγματικότητα, ανοίγουν οι ουρανοί της ειρήνης και της εσωτερικής γαλήνης καθώς απομακρύνονται από την ψυχή σας οι παλιοί φόβοι και νοσηρές σχέσεις. Ξέρετε ότι για να βρείτε την ευτυχία, πρέπει να ξεκόψετε από το ζοφερό παρελθόν.

Ο ανταγωνιστικός Άρης κινείται στον ενδέκατο οίκο σας, της ομαδικής εργασίας και δραστηριότητας και δημιουργεί προστριβές σε μια ομάδα. Ενώ το έντονα ανεξάρτητο ζώδιό σας δεν έχει κανένα πρόβλημα να αναλάβει τα ηνία σε μια ομάδα και να την καθοδηγήσει, αυτή τη φορά δεν θα καταφέρετε να συνεργαστείτε αν τα κίνητρά σας είναι καθαρά εγωιστικά. Δεδομένου ότι ο ενδέκατος οίκος κυβερνά επίσης την τεχνολογία, μπορεί να διαπιστώσετε ότι μια online επιχείρηση κερδίζει οπαδούς. Σκεφτείτε νέους τρόπους να λανσάρετε ένα νέο προϊόν στην αγορά το οποίο θα βελτιώσει τις ζωές των ανθρώπων. Εάν ο τελικός στόχος σας είναι μια βελτιωμένη ποιότητα ζωής για την ανθρωπότητα, ο κόκκινος πλανήτης θα είναι σύμμαχός σας.

Παιχνίδια πάθους! Η πανσέληνος στον έντονα ερωτικό πέμπτο οίκο σας, προαναγγέλλει πολλά ρομαντικά βράδια, βλέποντας τα αστέρια στην αγκαλιά του αγαπημένου σας. Μπορεί να αισθάνεστε πιο εκφραστικοί από το συνηθισμένο, έτσι μερικά συσσωρευμένα συναισθήματα θα μπορούσαν να έρθουν στο φως, ενδεχομένως με έναν υπερβολικό, δραματικό τρόπο. Συνεχίστε … το αντικείμενο του πόθου σας πρέπει να ξέρει πώς αισθάνεστε πραγματικά. Μπορεί να ανακαλύψετε ότι το χάσμα μεταξύ σας δεν είναι τόσο μεγάλο όσο νομίζατε. Το έντονο πάθος της στιγμής θα μπορούσε ακόμη να οδηγήσει σε μια εγκυμοσύνη, καθώς ο πέμπτος οίκος κυβερνά επίσης τη γονιμότητα και τα παιδιά.

Δες κι αυτό: Τα 5 πιο απαισιόδοξα ζώδια

Αιγόκερως

Αφήστε στην άκρη τις υποχρεώσεις σας και αγγίξτε τον κόσμο! Η Αφροδίτη και η νέα Σελήνη στον ενδέκατο οίκο σας, της κοινωνικής δικτύωσης, της ομαδικής δραστηριότητας και του αλτρουισμού, πυροδοτούν τις επιθυμίες σας να υπηρετήσετε την ανθρωπότητα. Είτε κάνετε τυχαίες συνομιλίες ή αποφασίσετε να προσφέρετε εθελοντική εργασία, θα ανησυχείτε τώρα περισσότερο για τους άλλους. Στη δουλειά σας, αυτή είναι μια καλή χρονική περίοδος για να προβάλετε την επιχείρησή σας στο διαδίκτυο ή θα μπορούσατε να συναντήσετε μερικούς νέους συνεργάτες σε μια κοινωνική εκδήλωση ή κάποια άλλη κοινωνική ή φιλική συγκέντρωση. Αν και εργάζεστε καλά στην απομόνωση, όπου τα ταλέντα σας έχουν το χώρο να ανθίσουν, χρειάζεστε επίσης ποιοτικούς ανθρώπους στην ομάδα σας.

Δεν υπάρχει καμία διαφυγή από το γρήγορο ρυθμό στην εργασία σας καθώς ο Άρης κινείται στον φιλόδοξο δέκατο οίκο σας. Εφόσον τηρείτε τους κανόνες και το πρωτόκολλο και είστε εργατικοί (πράγμα το οποίο κανείς δεν το αμφισβητεί), η πρόοδος στην καριέρα σας θα συνεχιστεί. Ο Άρης όμως δημιουργεί προστριβές γύρω από επαγγελματικά θέματα με τους συνεργάτες σας, ειδικά αν επιδιώκετε εγωιστικά να έχετε τα ηνία στην εργασία σας. Ναι, μπορείτε να συνεχίσετε να ηγείστε (και μάλλον θα συνεχίσετε), αλλά φροντίστε να λάβετε υπόψη σας τις απόψεις κάποιων ικανών στελεχών που μπορούν πραγματικά να δώσουν ώθηση στους γενικούς στόχους σας ή το όραμά σας.

Η πανσέληνος λάμπει στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, και αυξάνει την οικειότητα με τους αγαπημένους σας, αναζητάτε να μάθετε για τις ρίζες σας, ίσως νιώσετε έντονη την ανάγκη της μητρότητας. Αν και είστε συχνά απασχολημένοι με την εργασία σας, τώρα για σας προέχει η οικογενειακή σας ζωή. Ίσως να έχετε ένα γεγονός που φωτίζει αυτό που χρειάζεστε για να νοιώσετε πιο οικεία και ζεστά με τους αγαπημένους σας (και μπορείτε επίσης να το αντιπαραβάλετε με αυτό που λάβατε ή δεν λάβατε από τους γονείς σας). Επίσης, ίσως συμβούν γεγονότα που αφορούν τα παιδιά σας καθώς τώρα νιώθετε ιδιαίτερα αφοσιωμένοι σ’ αυτά. Εάν προσπαθείτε να ξεκινήσετε οικογένεια, μπορεί επίσης να γιορτάσετε μια εγκυμοσύνη που την περιμένατε καιρό!

Υδροχόος

Είστε έτοιμοι να κατακτήσετε την κορυφή! Με την Αφροδίτη και τη νέα Σελήνη στον φιλόδοξο δέκατο οίκο σας σάς περιμένει ένας εντυπωσιακός επαγγελματικός θρίαμβος και αναγνώριση. Δεν πρόκειται να σταματήσετε μέχρι να φτάσετε στην κορυφή, ούτε και πρόκειται να ξεκουραστείτε μέχρι αυτή η ηγετική θέση να γίνει και επίσημα δική σας. Τώρα γίνεστε περισσότερο εργατικοί, ζείτε για τις μεγάλες φιλοδοξίες σας, αναλώνετε ώρες στο γραφείο σας μέχρι να υλοποιήσετε τους μακροπρόθεσμους στόχους σας. Κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα, μπορεί να μην είστε τόσο διαθέσιμοι για τους φίλους σας, την οικογένειά σας και τον αγαπημένο σας, αλλά αυτό είναι καλό για σας. Τουλάχιστον μέχρι να λάβετε την πολυπόθητη δημόσια αναγνώριση.

Ο Άρης κινείται στον ένατο οίκο σας, της περιπέτειας, έτσι κάνετε οτιδήποτε για να γεμίσετε το κενό της ζωής σας, έχετε μεγάλα οράματα και ιδέες, σκέφτεστε την επέκταση. Ο κόσμος είναι τόσο ευρύς και με τη μοναδική φαντασία σας, μπορείτε να βρείτε κάθε είδους δημιουργικούς τρόπους για να αποτίσετε φόρο τιμής σε αυτό το … τρελό φαινόμενο που ονομάζουμε «ύπαρξη». Ίσως ασχοληθείτε με τον εκδοτικό κόσμο, κάνοντας πρόοδο ως συγγραφέας ή ίσως επισκεφθείτε ένα πανεπιστήμιο ή παρακολουθήσετε ένα σεμινάριο για να εξερευνήσετε ένα πρόγραμμα που ονειρευόσασταν καιρό. (Δεν είναι ποτέ αργά!) Ίσως σάς παρουσιαστούν ευκαιρίες για ένα ταξίδι που μπορεί να αλλάξει τη ζωή σας. Είτε κάνετε ένα ταξίδι στη Ζυρίχη, είτε αρχίσετε να σχεδιάζετε το ταξίδι μιας ζωής, βεβαιωθείτε ότι είστε έτοιμοι!

Βρίσκεστε σε συνεχή κίνηση, τα πάντα γύρω σας τρέχουν γρήγορα χάρη στην πανσέληνο στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας. Τίποτα δεν σας συγκινεί περισσότερο από μια ανάλαφρη κουβέντα με φίλους και άφθονο χιούμορ. Ο τρίτος οίκος κυβερνά επίσης την κοινοτική δράση, έτσι ίσως εμπλακείτε στα τοπικά δρώμενα της πόλης σας ή μιλάτε περισσότερο με τους γείτονές σας. Ίσως καλέσετε σε δείπνο τους αγαπημένους σας φίλους συζητώντας ατελείωτες ώρες ή ίσως παρευρεθείτε σε ένα πάρτι ή μια διάλεξη. Θα μπορούσατε επίσης να εγγραφείτε σε ένα επιμορφωτικό σεμινάριο ή ξεκινάτε για να διδάξετε τις δεξιότητές σας ή ίσως είστε εσείς αυτοί που λαμβάνετε κάποιου είδους γνώση.

Ιχθύς

Επέκταση και μεγάλα οράματα για το μέλλον σάς χαρίζουν η Αφροδίτη και η νέα Σελήνη στον επεκτατικό ένατο οίκο σας. Το σύμπαν σας εμπνέει με μια λαχτάρα για περιπέτεια (και την επιθυμία να την εκπληρώσετε). Βγείτε έξω από τη ζώνη της άνεσής σας τους επόμενους έξι μήνες. Ίσως να ταξιδέψετε σε μια ξένη χώρα και να διακινδυνεύσετε να είστε σαν το «ψάρι έξω από το νερό» ή να χάσετε το σταθερό σας εισόδημα. Ή ίσως αφήσετε τη δουλειά στην οποία είστε εδώ και χρόνια για να πείτε το «ναι» σε μια ευκαιρία που υλοποιεί μια μεγάλη φανταστική σας ιδέα. Νέες προοπτικές δημιουργούν μια νέα ζωή, ακόμα και μερικά λεπτά αρκούν για να ονειρευτείτε μεγάλα οράματα τα οποία θα μπορούσαν να αποφέρουν συναρπαστικά αποτελέσματα σε έξι μήνες από τώρα.

Κερδίστε χρήματα δουλεύοντας πιο έξυπνα, όχι σκληρότερα, είναι η προτροπή του Άρη στον όγδοο οίκο σας, των κοινών οικονομικών πόρων. Ίσως προκύψει μια ευκαιρία για ένα νέο εισόδημα ή χρήματα από δικαιώματα, επενδύσεις, ακίνητα ή μια επικερδής συνεργασία. Με τον Άρη όμως, τα χρήματα θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε προστριβές, ειδικά αν πρόκειται να διαχωρίσετε περιουσιακά στοιχεία ή να πληρώσετε λογαριασμούς. Στόχος σας είναι τώρα να επιτρέψετε στους άλλους να σας δείξουν πόσο πολύτιμες είναι οι συνεισφορές σας (οικονομικές ή/και συναισθηματικές) πράγμα το οποίο ίσως και να μην είναι τώρα τόσο εύκολο, αφού μπορεί να υποβόσκουν καχυποψία και εξουσιαστικές τάσεις.

Η πανσέληνος φωτίζει το δεύτερο οίκο σας, των οικονομικών, φέρνοντας ένα τέλος γύρω από ένα οικονομικό θέμα. Το πνευματικό ζώδιό σας μπορεί να μην το θυμάται, αλλά αυτό το μήνα παίρνετε τις ανταμοιβές σας, ενδεχομένως με τη μορφή μιας προσφοράς εργασίας ή κάποιας πηγής εισοδήματος για τις οποίες προσπαθούσατε τους τελευταίους έξι μήνες. Δεδομένου ότι ο δεύτερος οίκος διέπει επίσης τις αξίες, μπορεί να έχετε μια έμπνευση για το τι πραγματικά έχει αξία στη ζωή σας. Εάν, ας πούμε, είστε καθηγητής, αλλά ο μισθός σας δεν επαρκεί, μπορείτε να υπολογίζετε σε ένα επιπρόσθετο εισόδημα κάνοντας ιδιωτικά μαθήματα για να αυξήσετε το εισόδημά σας. Χωρίς οικονομική σταθερότητα, απλά δεν αισθάνεστε ασφαλείς. Κερδίζετε αυτοεκτίμηση από την οικονομική σταθερότητα.

zwdia

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: