Μηνιαίες προβλέψεις Νοεμβρίου για όλα τα ζώδια

Κριός

Προχωρήστε μπροστά και απελευθερωθείτε. Μια οδυνηρή κατάσταση του παρελθόντος μπορεί να χρειαστεί να υποβληθεί σε διανοητική και συναισθηματική επεξεργασία καθώς ο Άρης και ο ανάδρομος Ερμής κινούνται στο μετασχηματιστικό όγδοο οίκο σας. Ίσως να νοσταλγείτε τη χαμένη οικειότητα και τον βαθύ συναισθηματικό δεσμό που είχατε με κάποιον/α, αλλά το σύμπαν σας βοηθά να κοιτάξετε πίσω στις δύσκολες εμπειρίες και να απελευθερώσετε το κακό μια για πάντα. Κάποιες στιγμές, αυτή η διαδικασία επανεξέτασης θα είναι λίγο επίπονη, αλλά αυτό σημαίνει απλά ότι καταπιέζατε πολλά μέσα σας. Ίσως να μη θέλατε ενδόμυχα να αφήσετε τα παλιά, αλλά τώρα είστε αναγκασμένοι να το κάνετε.

Αν θέλετε να αυξηθούν οι αποταμιεύσεις σας, θα μπορούσατε να αρχίσετε με την περικοπή κάποιων περιττών αγαθών τα οποία δεν έχουν καμία χρησιμότητα. Η πανσέληνος φωτίζει το δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, και απαιτεί ισορροπία στον προϋπολογισμό σας προκειμένου να επιτύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Κι αν έχετε φτάσει τον επιθυμητό στόχο σας, μπορείτε να ανταμείψετε τον εαυτό σας με μια πολυτέλεια, όπως αγοράζοντας αυτό το δερμάτινο πορτοφόλι ή ίσως ακόμη και με ένα σπα. Δεδομένου ότι ο δεύτερος οίκος σχετίζεται με την πολυτέλεια, μπορεί να αποφασίσετε να εγγραφείτε σε ένα πολυτελές γυμναστήριο ή ακόμα και να διαθέσετε τα χρήματά σας σε μια ακριβή επένδυση.

Εάν θέλετε να ζήσετε τη ζωή, απολαύστε κάθε δευτερόλεπτο. Φυσικά και αξίζετε αυτή την αλλαγή και με την Αφροδίτη και τη νέα Σελήνη στον Τοξότη και στον επεκτατικό ένατο οίκο σας νιώθετε την ανάγκη για περιπλάνηση και περιπέτεια, αρκεί να μην το παρακάνετε. Μην ανησυχείτε για τις υποχρεώσεις σας, έχετε το δικαίωμα για μια ανάπαυλα ή ένα ταξίδι, θα αναζωογονηθείτε. Το φεγγάρι φέρνει κάποια πολύ αναγκαία ελαφρότητα στη ζωή σας. Πότε ήταν η τελευταία φορά που νιώσατε ελεύθεροι και γελάσατε πολύ; Σίγουρα έχετε τώρα τη διάθεση να πάτε με τη ροή των γεγονότων και να επεκτείνετε τους ορίζοντές σας. Ίσως να ξεκινήσετε μια νέα ζωή, ακολουθώντας ένα πρόγραμμα σπουδών ή μια νέα πνευματική φιλοσοφία.

Ταύρος

Εστιαστείτε στο μέλλον που θα θέλατε να δημιουργήσετε μαζί με τον αγαπημένο σας αντί να μπερδεύεστε με το παρελθόν. Έτσι μόνο οι συνομιλίες μεταξύ σας θα είναι εποικοδομητικές. Ο Άρης και ο ανάδρομος Ερμής στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών, δημιουργούν συγκρούσεις εξαιτίας παρανοήσεων με τον αγαπημένο σας ή ένα συνεργάτη σας οι οποίες ενδεχομένως να φτάσουν στα άκρα. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να εξερευνήσετε σε βάθος αυτή τη σχέση ή συνεργασία, να κάνετε ερωτήσεις και να κινηθείτε προσεκτικά. Μόλις προσπεράσετε τα εμπόδια – και ελπίζουμε να επιλυθούν – μπορείτε να πάρετε αποφάσεις για το μέλλον.

Μοιραστείτε με τους άλλους ένα κομμάτι από τον εαυτό σας, είναι η παρότρυνση της πανσελήνου στο ζώδιό σας. Μόνο έτσι οι πραγματικοί άνθρωποι θα έλθουν στο πλευρό σας. Αν είχατε αγωνιστεί καιρό τώρα για έναν προσωπικό στόχο σας, αναμείνατε να εισπράξετε τα αποτελέσματα των κόπων και του ιδρώτα σας. Και δεδομένου ότι ο πρώτος οίκος διέπει την εξωτερική εμφάνιση, ίσως και να ξοδέψετε χρήματα για πολυτελείς αγορές προκειμένου να έχετε μια άψογη νέα εμφάνιση, για να είστε περισσότερο εντυπωσιακοί. Το νέο σας στυλ είναι σημάδι ότι έχετε υιοθετήσει μια λαμπερή νέα στάση για τη ζωή σε όλα τα μέτωπα, εισπράττετε εκτίμηση και θαυμασμό!

Τα χρήματα είναι ασφάλεια κι αυτό το ξέρετε καλύτερα από τον καθένα. Η Αφροδίτη και η νέα Σελήνη ενεργοποιούν τον όγδοο οίκο σας, των κοινών οικονομικών πόρων, κι εσείς σκέφτεστε την οικονομική κυριαρχία σας. Αν θέλετε πλούτη και μεγαλεία, συνεργαστείτε! Ενώνοντας τις δυνάμεις σας και συνενώνοντας τους οικονομικούς πόρους σας θα μπορούσε να ανοίξει τις πόρτες σε άτομα με εξουσία και δύναμη. Αυτός είναι ένας πολύ καλός μήνας για να ζητήσετε οικονομική υποστήριξη, ειδικά εάν έχετε μια εκκολαπτόμενη επιχειρηματική ιδέα ή ένα επαγγελματικό εγχείρημα. Αναζητήστε επίσης τρόπους για να αυξήσετε τις αποταμιεύσεις σας, μέσω έξυπνων επενδύσεων και διαπραγματεύσεων ακινήτων.

Δες κι αυτό: Τα 4 ζώδια που λένε λίγα λόγια αλλά σταράτα

Δίδυμοι

Μια δύσκολη χρονική περίοδος για την καθημερινή σας ζωή και την εργασία σας θα είναι αυτή για σας καθώς ο Άρης και ο ανάδρομος Ερμής κινούνται στον έκτο οίκο σας, της εργασίας και της υγείας. Ο Ερμής είναι ο κυβερνήτης πλανήτης σας, έτσι θα αισθανθείτε την ενέργειά του περισσότερο από τα άλλα ζώδια. Θα μπορούσατε να αισθανθείτε εκνευρισμένοι με την ακαταστασία στο γραφείο και θα έχετε άγχος προκειμένου να κάνετε αναδιοργάνωση ή μπορεί να συγκρουστείτε με έναν υπάλληλό σας ή ένα βοηθό λόγω παρανοήσεων. Ίσως σταματήσετε να πηγαίνετε στο γυμναστήριο. Πάρτε περισσότερες προφυλάξεις στην υγεία σας, καθώς τα μικρόβια μπορεί να σας προκαλέσουν ενοχλητική γρίπη.

Τί δώσατε και τι πήρατε από το παρελθόν; Η πανσέληνος φωτίζει τον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας και δημιουργεί την αναγκαιότητα για μια συναισθηματική  κάθαρση, πρέπει οπωσδήποτε να αφήσετε πίσω τον πόνο και τη θλίψη για να προχωρήσετε εκ νέου. Αυτή η ανακούφιση από τα ισχυρά και καταπιεσμένα συναισθήματα μπορεί να επέλθει μέσω της καλλιτεχνίας, όπως διαβάζοντας με πάθος ένα βιβλίο, ακούγοντας χαλαρωτική μουσική ή ακόμα επικοινωνώντας με τον πνευματικό κόσμο. Ίσως ακόμα χρειαστεί να συνδράμετε συναισθηματικά σε κάποιο άτομο απαλύνοντας τον πόνο του, αλλά υπάρχουν πιθανότητες να αισθανθείτε άσχημα γι’ αυτό αν αγνοήσετε τις δικές σας ανάγκες.

Το ενθουσιώδες και ανάλαφρο ζώδιό σας μπορεί μερικές φορές να ξεχάσει τις ανάγκες των άλλων, όχι επειδή δεν σας ενδιαφέρει, αλλά επειδή ο απεριόριστος ενθουσιασμός σας σας αποσπά την προσοχή. Αλλά με την Αφροδίτη και τη νέα Σελήνη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, για να προχωρήσετε μπροστά στη σχέση σας ή σε μια συνεργασία σας, θα πρέπει να εστιαστείτε στο αμοιβαίο όφελος και κέρδος και όχι μόνο στην προσωπική πρόοδο. Η θέσπιση σταθερών ορίων κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου είναι επίσης σημαντική. Αρκεί ένα … χοντρό αστείο ή αόριστα καθορισμένοι ρόλοι για να προκαλέσουν ανατροπή στην ισορροπία της σχέσης σας ή μιας συνεργασίας σας. Ξέρετε σίγουρα να είστε ευέλικτοι και διπλωμάτες, οπότε εφαρμόστε αυτό.

Καρκίνος

Εάν έχετε αποκρύψει τα αληθινά συναισθήματά σας ή έχετε υποπέσει σε παραπτώματα, ετοιμαστείτε για εκρήξεις! Ο Άρης και ο ανάδρομος Ερμής στον ερωτικό και δημιουργικό πέμπτο οίκο σας δημιουργούν συγκρούσεις με τον αγαπημένο σας καθώς νιώθετε θυμωμένοι και κατηγορείτε τον άλλον για τα λάθη του. Απλά θυμηθείτε ότι η αγάπη σας δεν μπορεί να διαβάσει το μυαλό σας. Μήπως έχετε θάψει τα ταλέντα σας; Η έμφυτη διαίσθησή σας τι σας ψιθυρίζει στο αυτί σας; Κλείστε ραντεβού για μια συνέντευξη, συζητήστε την προβολή ενός δημιουργικού έργου σας. Όταν ο Ερμής θα γυρίσει σε ορθόδρομη πορεία στις 20 Νοεμβρίου, θα έχετε το πράσινο φως για να κάνετε το ντεμπούτο σας και σάς περιμένει μεγάλη επιτυχία. Μέχρι τότε, σκεφτείτε τις κινήσεις σας και μην κάνετε καμία ενέργεια.

Ένα πολυαναμενόμενο ομαδικό πρόγραμμα θα μπορούσε να ολοκληρωθεί κι εσείς γιορτάζετε τη νίκη σας χάρη στην πανσέληνο στον ενδέκατο οίκο σας, των ομάδων και της τεχνολογίας. Εάν περιμένετε να ξεκινήσετε μια επιχείρηση στο διαδίκτυο, τώρα είναι ο κατάλληλος μήνας. Ή ίσως απλά διαδίδετε στον κυβερνοχώρο τις προοδευτικές σας ιδέες. Η ένταξη σε μια φιλανθρωπική προσπάθεια θα μπορούσε να σας φέρει σε επαφή με άτομα που έχουν παρόμοιες ιδέες με τις δικές σας. Ίσως ήρθε η ώρα να αποστασιοποιηθείτε από φίλους που δεν φαίνεται να σας ταιριάζουν και να δημιουργήσετε νέες φιλίες με τις οποίες έχετε παρόμοια ενδιαφέροντα και εξυπηρετούν τις ανάγκες σας.

Ασχοληθείτε με την υγεία σας και την ευεξία σας, απομακρύνετε το άγχος και δείτε με αισιοδοξία τη ζωή, είναι η παρότρυνση της Αφροδίτης και της νέας Σελήνης στον έκτο οίκο σας, της υγείας. Για να δείτε πράσινο φως απαιτείται να θέσετε οργάνωση, τάξη και δομή στην καθημερινή σας ζωή. Ίσως ξεκινήσετε γυμναστήριο ή προπονήσεις ή δίαιτα και βλέπετε να αποδίδουν οι κόποι σας κατά κάποιο τρόπο. Ίσως δημιουργήσετε μια νέα καθημερινότητα, π.χ. κάνετε εγγραφή σε μαθήματα τένις ή διαλογίζεστε την ίδια ώρα κάθε πρωί. Όλα αυτά θα σας βοηθήσουν να αισθανθείτε πιο χαρούμενοι αλλά και να αγαπήσετε περισσότερο τον εαυτό σας. Αυτή η συνέπεια θα σας βοηθήσει στην εξισορρόπηση του μυαλού, του σώματος και της ψυχής σας.

Λέων

Να είστε αληθινοί με τις επιθυμίες σας αλλά όχι απαιτητικοί καθώς ο Άρης και ο ανάδρομος Ερμής στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, μπορεί να δημιουργήσουν δράμα με τους αγαπημένους σας ή τους συγκατοίκους σας. Σχέδια για ακίνητη περιουσία μπορεί να αποτραπούν και να σας δημιουργήσουν θυμό και οργή, οπότε αν είναι δυνατόν αποφύγετε να υπογράψετε μισθώσεις ή οποιεσδήποτε συμβάσεις που σχετίζονται με ακίνητα ή να πάρετε στεγαστικά δάνεια. Είναι μια θετική χρονική περίοδος για να ανανεωθείτε και να επεξεργαστείτε τυχόν αρνητικά συναισθήματα του παρελθόντος. Μέσα από όλον αυτόν το συναισθηματικό αναβρασμό θα είστε τελικά σε θέση να συνειδητοποιήσετε τις επιθυμίες σας, να αγκαλιάσετε τους πόθους σας, να κάνετε ειρήνη με τον εαυτό σας.

Και μετά έρχεται η στιγμή του θριάμβου και της αναγνώρισης! Καθώς η πανσέληνος φωτίζει το δέκατο οίκο σας, των επαγγελματικών στόχων, αποκομίζετε τους καρπούς των κόπων σας που ήταν καιρό σε αναμονή και γιορτάζετε μια σκληρά κερδισμένη ηγετική θέση. Ίσως ακόμα κερδίσετε έναν νέο τίτλο στην εργασία σας, μια προώθηση ή αύξηση. Όποια και αν είναι η περίπτωση, δώσατε όλο σας τον εαυτό γι’ αυτή την επιτυχία που έρχεται, θυμάστε πόσο αγωνιστήκατε για να συμβεί αυτό το συναρπαστικό γεγονός με ατελείωτες ώρες εργασίας και στερήσεις. Δεν ήταν απαραίτητο να δουλέψετε επιπλέον ώρες ή να θυσιάσετε την προσωπική σας ζωή για την εργασία, αλλά το κάνατε.

Φυτέψτε νέους σπόρους στην αγάπη. Με την Αφροδίτη και τη νέα Σελήνη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας ίσως ξεκινήσετε μια σοβαρή συζήτηση για το μέλλον της σχέσης σας ή ανακαλύψετε την αδελφή ψυχή σας στο πρόσωπο ενός φιλοσοφημένου και ενθουσιώδες ατόμου που προσθέτει επιπλέον αισιοδοξία στη ζωή σας. Νιώθετε γρήγορα να δημιουργούνται συναισθήματα και από τις δύο πλευρές, έχετε μια θετική αντίληψη ότι τα πράγματα θα πάνε σωστά αυτή τη φορά. Η επιρροή αυτής της νέας Σελήνης διαρκεί μισό χρόνο για να εκδηλωθεί πλήρως, οπότε καταγράψτε το πού θέλετε να βρίσκεστε σε έξι μήνες από τώρα στην ερωτική σας ζωή και στη συνέχεια ξεκινήστε τα βήματα για να φτάσετε εκεί που θέλετε.

Παρθένος

Οι σκέψεις σας πάνε πίσω στο παρελθόν καθώς ο Άρης και ο ανάδρομος Ερμής κινούνται στο νοητικό τρίτο οίκο σας. Μπορεί να συνειδητοποιήσετε ότι λανθασμένα παρεξηγηθήκατε με κάποιο άτομο και το παρελθόν σας βαραίνει. Κάντε την κίνηση και πλησιάστε αυτό το άτομο μιλώντας ξεκάθαρα. Ίσως ακόμα περάσετε το χρόνο σας διαβάζοντας ένα παλιό βιβλίο, βλέποντας παλιές φωτογραφίες ή νοσταλγώντας την εποχή που πηγαίνατε στο σχολείο. Χρησιμοποιήστε τη σοφία της κοινής λογικής σε όλες τις εργασίες που κάνετε: Δημιουργήστε αντίγραφα των αρχείων του υπολογιστή σας και προσέξτε τι γράφετε (ειδικά τα e-mail) στα κοινωνικά δίκτυα ελέγχοντας ξανά και ξανά τα πάντα, κυρίως το πρόγραμμά σας και τις συναντήσεις σας.

Η ζωή σας γεμίζει από ενθουσιασμό και αισιοδοξία καθώς η πανσέληνος φωτίζει τον φιλοσοφικό και επεκτατικό ένατο οίκο σας. Θα μπορούσατε να έχετε μια ξαφνική αλλαγή πεποιθήσεων, ίσως ακόμη και ένα γεγονός που αλλάζει τη ζωή σας, π.χ. ότι πήρατε αγάπη και ασφάλεια από κάποια άτομα ακόμα κι αν κάποιες φορές νιώθατε κακοδιάθετοι. Ή ίσως δείτε τελικά τη θετική πλευρά μιας απογοητευτικής κατάστασης. Τα γεγονότα που θα συμβούν σας ωθούν να ζήσετε μια καλύτερη ζωή, και αυτό ξεκινά πρώτα και κύρια, με τιμιότητα και ηθική. Αποφασίστε τι θέλετε και στη συνέχεια αγωνιστείτε να το κατακτήσετε.

Η Αφροδίτη και η νέα Σελήνη ενεργοποιούν τον τέταρτο οίκο σας, της οικογένειας, έτσι βρίσκετε χρόνο να είστε με τους δικούς ανθρώπους. Ίσως ένα σημαντικό πρόσωπο εισέλθει στη ζωή σας και σας ασκεί σημαντική επιρροή στις αποφάσεις σας, δείχνοντάς σας τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να δημιουργήσετε τη ζωή των ονείρων σας. Αυτή η σχέση θα είναι εποικοδομητική για σας, οπότε αφεθείτε στη λογική και τη σοφία αυτού του ατόμου και αρχίστε να την εφαρμόζετε στη δική σας ζωή. Εάν, όπως συνήθως κάνετε, έχετε την τάση να υπηρετείτε και να ευχαριστείτε τους άλλους, θυμηθείτε ότι πρέπει να πάρετε κάτι κι εσείς. Είναι επίσης δυνατή μια εγκυμοσύνη σε αυτή τη νέα Σελήνη, καθώς η μητρική σας πλευρά εντείνεται, ιδιαίτερα αν είστε γυναίκα.

Δες κι αυτό: Πόσο συχνά κάνει σeξ κάθε ζώδιο

Ζυγός

Προσοχή στις οικονομικές συναλλαγές σας και οποιεσδήποτε επικοινωνίες αφορούν χρήματα ή τα αποκτήματά σας. Ο Άρης και ο ανάδρομος Ερμής κινούνται στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, έτσι μπορεί να ανακύψει ένας ξεχασμένος παλιός λογαριασμός ή ένα παλιό χρέος θα μπορούσε να επανεμφανιστεί δημιουργώντας προστριβές και συγκρούσεις. Ίσως ακόμα μια απροσδόκητη επισκευή που μπορεί να είναι απαραίτητη για το αυτοκίνητό σας ή ένα εργαλείο που χρησιμοποιείτε καθημερινά δημιουργήσει την ανάγκη να τραβήξετε αρκετά χρήματα από τον τραπεζικό λογαριασμό σας. Κάντε αυστηρά οικονομικά πλάνα και μη ξοδεύετε χρήματα σε αγορές αγαθών που δεν είναι απαραίτητες.

Αναζητήστε νέες συνεργασίες και κινηθείτε στρατηγικά για να γίνετε πλούσιοι! Η πανσέληνος φωτίζει τον όγδοο οίκο σας, του πλούτου, και ανοίγει το μυαλό σας για να αυξήσετε τις αποταμιεύσεις σας. Τώρα μπορεί να σας έλθουν χρήματα, είτε με τη μορφή κληρονομιάς, ενός λαχείου, μιας χρηματοδότησης, ενός παθητικού εισοδήματος, ακίνητης περιουσίας ή οικονομικής υποστήριξης από έναν επενδυτή. Οι δυνατότητες είναι πραγματικά ατελείωτες. Αν πάλι νιώσετε πίεση από ένα οικονομικό χρέος, θα πρέπει να βρείτε τρόπους να το αποπληρώσετε. Παρόλο που αυτό μπορεί να μην ακούγεται τόσο ευχάριστο, τα καλά νέα είναι ότι η αντιμετώπιση αυτού του οικονομικού βάρους σας κάνει πιο δυνατούς μακροπρόθεσμα.

Εκφράζεστε άνετα και πληθωρικά! Με την Αφροδίτη και τη νέα Σελήνη στον Τοξότη και στον τρίτο οίκο σας, της επικοινωνίας, καθίσταται εύκολο να εκφράσετε τις απόψεις σας. Οι σκέψεις σας είναι ξεκάθαρες, μιλάτε τίμια και ειλικρινά και μπορεί ακόμα οι ιδέες σας να σας φέρουν πολλά χρήματα ή ίσως ασχοληθείτε με τη συγγραφή. Τα σχόλιά σας στο διαδίκτυο χαίρουν θαυμασμού και θετικής αξιολόγησης, ίσως δημοσιεύσετε ένα δοκίμιο ή τελειοποιήσετε ένα συγγραφικό έργο. Το να μπορείτε  να εκδηλώνετε ελεύθερα τις σκέψεις σας είναι σημαντικό, οπότε βρείτε άτομα που χαίρονται να συζητούν μαζί σας. Προσέξτε επίσης τη γλώσσα του σώματός σας καθώς λέει πολλά περισσότερα από τα λόγια σας.

Σκορπιός

Η δύναμή σας δεν περνά απαρατήρητη καθώς τόσο ο Άρης όσο και ο ανάδρομος Ερμής βρίσκονται στο ζώδιό σας. Ίσως και να νιώσετε την ώθηση να κάνετε νέα πράγματα στη ζωή σας αλλά με τον ανάδρομο Ερμή δεν είναι ο κατάλληλος μήνας για ριζικές αλλαγές, ακόμα κι αν αυτές περιλαμβάνουν την εμφάνισή σας, ούτε και να βγάλετε τα όπλα ρίχνοντας το δηλητήριό σας. Ακόμα κι αν νιώθετε τώρα να σας … πατούν, κάντε πίσω. Δοκιμάστε να είστε μυστηριώδεις, πράγμα εύκολο για σας, και αφήστε τους άλλους ανθρώπους να σας δείξουν τις προθέσεις τους. Με άλλα λόγια, να είστε ένας ακόμη πιο έντονος Σκορπιός από ότι ήδη είστε: Αινιγματικοί, συγκρατημένοι, παρατηρητικοί και λίγο … υπολογιστές.

Πόσο καιρό περιμένατε να γίνετε ζευγάρι ή να δώσετε τα χέρια σε αυτή τη συνεργασία ή συμφωνία; Με την πανσέληνο να φωτίζει τον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και συνεργασιών, όλος ο μήνας είναι προσανατολισμένος στις στενές σχέσεις σας και συνεργασίες σας. Εκδηλώστε την ανάγκη σας για συντροφιά και σίγουρα θα συναντήσετε το κατάλληλο άτομο, κάποιον/α που θα σας ενθαρρύνει στη ζωή και μπορεί να σας παρέχει ασφάλεια και σταθερότητα. Έχετε θετικές σκέψεις και τολμήστε να προκαλέσετε εσείς μια συνομιλία, ένας απλός διάλογος μπορεί να καταλήξει στη μεγάλη αγάπη της ζωής σας.  Κι αν είχε κλονιστεί η σχέση σας, μη τη ρίξετε στο γκρεμό αλλά συνεργαστείτε!

Θα έχετε την ευκαιρία να φυτέψετε μερικούς σημαντικούς σπόρους γύρω από στόχους που αφορούν την εργασία σας και τα χρήματα, καθώς η Αφροδίτη και η νέα Σελήνη ενεργοποιούν το δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων. Ίσως σάς έλθουν σημαντικά μετρητά στον τραπεζικό σας λογαριασμό εκεί που δεν το περιμένατε. Ή ίσως λάβετε μια προσφορά εργασίας που εναρμονίζεται με τις αξίες σας. Χρήσιμη υπενθύμιση: Θέλετε να κάνετε μια εργασία που σας κάνει να αισθάνεστε καλά και παράλληλα σας φέρνει χρήματα. Ένα πράγμα είναι σίγουρο: Αυτός είναι μήνας που αναλαμβάνετε δράση, ίσως με την αποστολή ορισμένων βιογραφικών σε εταιρείες που μπορεί ακόμα και να εδρεύουν στο εξωτερικό.

Τοξότης

Ετοιμαστείτε για μια πνευματική αφύπνιση ή μια συναισθηματική αναγέννηση. Ο Άρης και ο ανάδρομος Ερμής κινούνται στο δωδέκατο οίκο σας, του υποσυνειδήτου, κι εσείς αισθάνεστε εντελώς μπερδεμένοι μέσα σας, οι γύρω σας σάς δημιουργούν μπερδέματα και ασάφειες και κατ’ επέκταση εκνευρισμό. Ίσως κάποιες κρυφές πληροφορίες ή ένα σημαντικό μυστικό έλθουν στο φως ή απλά νιώθετε να … παραλύετε από τις φοβίες σας ή τις θολές σκέψεις σκεπτόμενοι τις παλιές οδυνηρές αναμνήσεις. Κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα, ίσως να συνειδητοποιήσετε ότι είχατε ένα … φίδι στον κόρφο σας, κάποιον που νομίζατε ότι νοιάζονταν για σας αλλά στην πραγματικότητα σκέφτονταν συμφεροντολογικά.

Η πανσέληνος στον έκτο οίκο σας, της υγείας, σας προσγειώνει στην πραγματικότητα, τονίζοντας την ανάγκη για καλή υγεία, οργάνωση και ευεξία. Ένα σημαντικό ζήτημα που αφορά την υγεία σας ή την ευεξία σας έρχεται στο αποκορύφωμά του, ίσως να πάρετε θετικές διαβεβαιώσεις υγείας από το γιατρό σας ή ίσως συνειδητοποιήσετε ότι είναι καιρός να κόψετε μια παλιά συνήθεια (πιθανώς το τσιγάρο). Αξιολογήστε την πρόοδό σας, ειδικά γύρω από στόχους που έχετε θέσει σχετικά με το γυμναστήριο ή τη δίαιτα. Η παρόρμηση για αλλαγή επεκτείνεται και στο περιβάλλον σας. Ίσως ήρθε η ώρα να αποχαιρετήσετε το διαμέρισμά σας ή να οργανώσετε το γραφείο σας. Όταν ο χώρος σας είναι ανανεωμένος και καθαρός, το ίδιο θα νιώθετε κι εσείς.

Ήρθε η σειρά σας! Η Αφροδίτη και η νέα Σελήνη στον Τοξότη και στον πρώτο οίκο σας, των προσωπικών στόχων, σας βάζει σε μια πλεονεκτική θέση σε αυτή τη σκακιέρα της ζωής. Βάζετε μπροστά τον ενθουσιασμό και το πάθος σας για ζωή, αγωνίζεστε να υλοποιήσετε τους από καιρό επιδιωκόμενους στόχους σας. Όλα τα μάτια είναι στραμμένα πάνω σας, έτσι χρησιμοποιήστε αυτή τη σεληνιακή ενέργεια για να πλησιάσετε την αγάπη σας, να προωθήσετε μια επιχειρηματική προσπάθεια ή για να αναλάβετε μια ηγετική θέση στην εταιρεία σας. Τίποτα δεν μπορεί να σας σταματήσει, έχετε οδηγό τη ζωντάνια και την αισιοδοξία σας για να θέσετε νέους στόχους, να κάνετε οτιδήποτε γεμίζει με ενθουσιασμό την ψυχή σας.

Δες κι αυτό: Τα 5 πιο απαισιόδοξα ζώδια

Αιγόκερως

Αντί να φωνάζετε σε αυτά τα … ανίκανα άτομα που δημιουργούν πρόβλημα σε μια ομάδα ή περιμένετε από τους φίλους σας την πρέπουσα συμπεριφορά, χρησιμοποιήστε την ενέργεια του ανάδρομου Ερμή στον ομαδικό ενδέκατο οίκο σας για να κάνετε κάποιες απαραίτητες αλλαγές. Δεν χρειάζεται να διαμαρτύρεστε, διαφορετικά θα θεωρηθείτε επαναστάτης χωρίς αιτία. Με τον Άρη επίσης στον ενδέκατο οίκο σας ίσως ήρθε η ώρα να αναλάβετε μια ηγετική θέση σε έναν οργανισμό ή να συντάξετε μια επιστολή στους ανωτέρους σας με κάποιες εποικοδομητικές (!) κριτικές. Να είστε βέβαιοι ότι θα προσφέρετε λύσεις. Ο έντονες γνώσεις σας δεν θα περάσουν απαρατήρητες, αντίθετα θα σας οδηγήσουν σε μια νέα θέση.

Η πανσέληνος φωτίζει τον ερωτικό και δημιουργικό πέμπτο οίκο σας, έτσι αν είχατε καιρό στο μυαλό σας κάποιον/α τώρα τολμάτε να τον/την πλησιάσετε και νιώθετε σταθερότητα και ασφάλεια. Νιώθετε το πάθος και τον αισθησιασμό, αυτή την έντονη ερωτική χημεία που θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια διαρκή έλξη. Αφεθείτε στο πάθος … αυτές οι μαγικές στιγμές δεν έρχονται κάθε μέρα. Είστε σε σχέση; Αν τον τελευταίο καιρό είχατε ένα φαινομενικά δυσεπίλυτο πρόβλημα, τώρα είστε ανοιχτοί να βρείτε μια δημιουργική λύση. Το φεγγάρι φέρνει επίσης στο φως τη δημιουργική και καλλιτεχνική πλευρά σας, η οποία σας οδηγεί σε επαίνους και μεγαλεία για ένα έργο σας.

Τα όνειρά σας είναι τώρα προφητικά, οπότε φροντίστε να τους δώσετε την πρέπουσα σημασία. Με την Αφροδίτη και τη νέα Σελήνη στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας, θα έχετε ένα σημαντικό υποσυνείδητο μήνυμα που σας δίνει τη δύναμη και το θάρρος να ξεκινήσετε μια νέα ζωή. Διαβάστε ένα πνευματικό ή φιλοσοφικό βιβλίο, χαθείτε στην ομίχλη της μουσικής, μη φοβάστε τη μοναξιά σας, αυτή είναι που θα σας βοηθήσει να αποκαταστήσετε την ηρεμία της ψυχής σας και να δείτε και πάλι τη ζωή με αισιοδοξία. Το να βρίσκεστε κοντά στο νερό μπορεί να σας αναζωογονήσει τώρα, οπότε αν έχετε την πολυτέλεια, ξεκλέψτε χρόνο για να βρεθείτε κοντά στη θάλασσα,  οι ήχοι και η θέα του νερού θα απαλύνουν την ψυχή σας, πολύ καλύτερα από ένα μπουκάλι κρασί.

Υδροχόος

Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σχετικά με την επικοινωνία στις επαγγελματικές επαφές σας καθώς ο Άρης και ο ανάδρομος Ερμής κινούνται στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας. Ενώ μπορεί να φαίνεται εύκολο να προσπεράσετε τα άτομα που σάς οδήγησαν στην κορυφή, το αποτέλεσμα θα είναι να αποξενωθείτε από τον επαγγελματικό σας περίγυρο και να χάσετε τους συμμάχους σας. Μπορεί να έχετε συγκρούσεις και παρανοήσεις με έναν υπεύθυνο, με τις αρχές ή με έναν πελάτη. Αυτό το άτομο μπορεί να είναι αναποφάσιστο ή δύσκολο να το καταλάβετε, καθιστώντας αδύνατο να συνεννοηθείτε. Προσέξτε τι γράφετε στα κοινωνικά δίκτυα και στα επαγγελματικά e-mail, δηλ. μη στέλνετε κακεντρεχή μηνύματα μέσω του e-mail της εταιρείας σας ή εκφράζεστε αρνητικά για την εργασία σας στα κοινωνικά μέσα.

Αν είχατε δώσει όλο σας τον εαυτό στην εργασία σας, ήρθε η ώρα να δείξετε την αφοσίωσή σας και τη φροντίδα σας στους αγαπημένους σας. Η πανσέληνος φωτίζει τον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, κι εσείς τώρα νιώθετε ασφάλεια και ζεστασιά όντας στο σπίτι σας με τα προσφιλή σας πρόσωπα. Μπορεί να εισέλθει στη ζωή σας μια σημαντική γυναίκα ή κάποιος που θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο μέσα στους επόμενους έξι μήνες, παρέχοντάς σας ασφάλεια και φροντίδα. Μια άλλη εποικοδομητική χρήση αυτής της σεληνιακής επιρροής είναι να δημιουργήσετε έναν προσωπικό χώρο στο σπίτι σας, ένα μέρος όπου μπορείτε να αποτραβηχτείτε όταν αισθάνεστε το άγχος σας να αυξάνεται.

Οι φίλοι σας και η ομάδα σας σάς ζητούν! Με την Αφροδίτη και τη νέα Σελήνη στον φιλικό και ομαδικό ενδέκατο οίκο σας δεν μπορείτε να βρείτε χρόνο για να δείτε όλους τους φίλους σας! Ίσως ξεκινήσετε ένα διαδικτυακό εγχείρημα ή μια τεχνολογική επιχείρηση θα μπορούσε να σημειώσει πρόοδο κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Χρησιμοποιήστε τις έμφυτες καινοτόμες ιδέες σας για να προωθήσετε ένα ψηφιακό έργο που θα μπορούσε να φέρει επανάσταση στον κόσμο. Είστε ανθρωπιστές στην καρδιά σας, επομένως μπορείτε να βρείτε τώρα τρόπους για να βοηθήσετε τον κόσμο να γίνει καλύτερος. Ίσως ακόμα βρεθείτε με τους ομοϊδεάτες σας ή αποδεχτείτε μια αυθόρμητη πρόσκληση η οποία καταλήγει στο να συναντήσετε σημαντικούς ανθρώπους στη ζωή σας.

Ιχθύς

Εάν ταξιδεύετε, φύγετε νωρίς και προετοιμαστείτε για ενδεχόμενες καθυστερήσεις, καθώς ο Άρης και ο ανάδρομος Ερμής κινούνται στον ένατο οίκο σας, των ταξιδιών και της επέκτασης. Επιβεβαιώστε τα σχέδιά σας και τις συναντήσεις σας και πάρτε πολλές βαθιές αναπνοές προτού ρίξετε τις βολές σας! Ο ανάδρομος Ερμής είναι πασίγνωστος για την πρόκληση προβλημάτων στην τεχνολογία, τα ταξίδια και την επικοινωνία. Κρατηθείτε μακριά από την αγορά οποιωνδήποτε νέων ηλεκτρικών ή ηλεκτρονικών συσκευών, αν μπορείτε. Η θετική πλευρά του ανάδρομου Ερμή: Είναι μια καλή στιγμή να επανασυνδεθείτε με αγαπημένους ανθρώπους από τα παλιά οι οποίοι ζουν μακριά σας και να διασκεδάσετε μαζί. Μην εκπλαγείτε εάν ακούσετε ξαφνικά νέα από κάποιον που ζει χιλιόμετρα μακριά σας.

Οι σπόροι μιας ιδέας, ίσως ενός νέου εγχειρήματος ή ενός βιβλίου, ανθίζουν τώρα καθώς η πανσέληνος φωτίζει τον νοητικό και επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας. Περιμένατε καιρό αυτή την εξέλιξη, οπότε τώρα ήρθε η ώρα να χαρείτε γι’ αυτό το επίτευγμά σας. Η πνευματικότητα και τα όνειρα είναι σημαντικά για σας, αλλά μην ξεχνάτε ότι είστε άνθρωπος με σάρκα και οστά, έτσι τώρα γνωρίζετε πολύ καλά πόσο αναγκαίο είναι να διασκεδάσετε και να περάσετε ανάλαφρες στιγμές. Μόνο φροντίστε να μείνετε μακριά από περίεργες φήμες και διαδόσεις. Το τελευταίο πράγμα που χρειάζεται να κάνετε είναι να είστε ο ανυποψίαστος διασπορέας πλαστών ειδήσεων.

Οι ακτίνες του ήλιου λάμπουν πάνω σας, σας περιμένουν έπαινοι και αναγνώριση χάρη στην Αφροδίτη και τη νέα Σελήνη στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας. Θέστε μακροπρόθεσμους στόχους και κάντε σαφή, απλοποιημένα σχέδια για να φτάσετε εκεί. Ενδέχεται να δουλεύετε δωδεκάωρα, αλλά αν ακολουθήσετε σταθερή πορεία, τα αποτελέσματα θα είναι προς όφελός σας, καθώς η διαισθητική σας αντίληψη παράλληλα με την ορθή κατανομή του χρόνου σας θα βοηθήσουν στην άνοδό σας. Εντός έξι μηνών αναμείνατε μια προώθηση ή μια νέα δουλειά, αλλά φροντίστε να ακολουθήσετε τους κανόνες. Συνήθως είστε προσκολλημένοι στα γνώριμα και τα δοκιμασμένα, αλλά τώρα το φεγγάρι σας οδηγεί σε μια νέα διαδρομή.

zwdia

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: