Μηνιαίες προβλέψεις Μαρτίου για όλα τα ζώδια

Κριός

Μια ανάλαφρη, διασκεδαστική και ευχάριστη ενέργεια υπάρχει γύρω σας χάρη στην Αφροδίτη στον φιλικό ενδέκατο οίκο σας. Είστε φιλικοί και ενθουσιώδεις με όλους, πηγαίνετε σε πάρτι ή κοινωνικές εκδηλώσεις και συναντάτε νέο κόσμο, μοιράζεστε τις ιδέες σας και απολαμβάνετε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα. Ίσως βρείτε ένα νέο φίλο ή εραστή/ερωμένη ή και τα δύο. Εάν έχετε οικονομικό έλλειμμα, ο Άρης στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, σας ωθεί να περικόψετε τις δαπάνες σας και να αναζητήσετε ένα νέο οικονομικό εγχείρημα. Ενδεχομένως ίσως χρειαστεί να δραστηριοποιηθείτε προκειμένου να βρείτε μια νέα πηγή εισοδήματος. Ο κόκκινος πλανήτης σάς βοηθά να κάνετε πλήρη ανακατανομή του προϋπολογισμού σας.

Αντί να δίνετε μεγάλες υποσχέσεις που ξέρετε κι εσείς οι ίδιοι ότι δεν πρόκειται να τηρήσετε, δώστε προτεραιότητα στον εαυτό σας και την χαλάρωσή σας. Η νέα Σελήνη στον χαλαρωτικό δωδέκατο οίκο σας σάς ζητά να αποσυρθείτε από την κοινωνική ζωή και να ξεκουραστείτε στη μοναξιά σας, με περισσότερο ύπνο για αναζωογόνηση. Η οχλοβοή και ο πολύς κόσμος είναι υψηλός κίνδυνος για εσάς, καθώς είστε επιρρεπείς στο να απορροφάτε την ενέργεια των άλλων. Με τον ανάδρομο Ερμή επίσης στο δωδέκατο οίκο σας, μπορεί να έχετε κάποια προφητικά όνειρα, αυτά που σας ξυπνάνε στη μέση της νύχτας δίνοντάς σας το χρυσό κλειδί σε ένα δίλημμα.

Οι οικείες σχέσεις σας αναλώνουν μεγάλο μέρος του χρόνου σας καθώς η πανσέληνος η οποία φωτίζει τον έβδομο οίκο σας, των σοβαρών σχέσεων, απαιτεί την προσοχή σας στις διαπροσωπικές υποθέσεις σας και τις συνεργασίες σας. Κάνετε έναν απολογισμό των σημαντικών σχέσεων σας και ίσως χρειαστεί να φύγετε από κάποιες σχέσεις. Απλά να θυμάστε ότι κάποιοι άλλοι θα βρεθούν στο δρόμο σας με τους οποίους αξίζει τον κόπο να δοκιμάσετε. Εάν είχατε προσπαθήσει για τη βελτίωση της σχέσης σας τους τελευταίους μήνες, τώρα θα δείτε τα αποτελέσματα. Αυτή η πανσέληνος σάς πάει πίσω έξι μήνες, και οι σπόροι που φυτεύτηκαν τότε θα μπορούσαν να φέρουν τα αποτελέσματά τους.

Ταύρος

Κάτι που αφορά την εργασία σας και τη δημόσια ζωή σας αλλάζει χάρη στην Αφροδίτη στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας. Αν βρισκόσασταν σε μια θέση που δεν άρμοζε στα προσόντα σας, έρχεται η αποκάλυψη: Μεταβαίνετε στο επόμενο επίπεδο. Γιορτάστε με τους συναδέλφους σας και τους αγαπημένους σας, ήρθε η ώρα. Να είστε ο εαυτός σας, απλά προσέξτε την τάση σας στο πείσμα και την ισχυρογνωμοσύνη, είναι το μήνυμα που σας στέλνει ο Άρης στο ζώδιό σας. Μπορεί να μην γνωρίζετε καν ότι το κάνετε, έως ότου μια δυνατή επιχειρηματολογία μεταστραφεί σε ένταση και σύγκρουση. Θυμηθείτε ότι κανένας δεν μπορεί να συμφωνεί πάντα με εσάς, έτσι μετριάστε τα φλογερά σας λόγια και τον τόνο της φωνής σας.

Υπάρχει δύναμη στην ομαδική εργασία. Με τη νέα Σελήνη στον φιλικό και ομαδικό ενδέκατο οίκο σας, αφήστε ελεύθερο τον εαυτό σας να βρει νέους φίλους, ενσωματωθείτε σε ομάδες, η ανάλαφρη ατμόσφαιρα ανανεώνει τη διάθεσή σας. Τα καλά νέα είναι ότι η εργασία σας θα διεκπεραιωθεί γρηγορότερα με τη βοήθεια των συναδέλφων σας απ’ ότι αν την κάνατε μόνοι σας. Με τον ανάδρομο Ερμή επίσης στον ενδέκατο οίκο σας ίσως χρειαστεί να κάνετε ένα μικρό διάλειμμα από κάποιους …. δραματικούς και εξουθενωτικούς ψυχικά φίλους σας. Επίσης προσέξτε τι δημοσιεύετε στα social media. Ένα καυστικό σχόλιο θα μπορούσε να κάψει γέφυρες ή να προσβάλει ανθρώπους που ποτέ δεν φανταστήκατε ότι θα ένιωθαν έτσι.

Τι δεν λειτουργεί σωστά στην καθημερινότητά σας; Η πανσέληνος στον έκτο οίκο σας, της καθημερινότητας και της εργασίας, σάς βοηθά να κάνετε εκκαθάριση από πρόσωπα και πράγματα που κλέβουν την αρμονία και την ισορροπία σας. Και αυτό περιλαμβάνει σχέσεις με το προσωπικό σας και τους υπαλλήλους σας. Θα μπορούσατε να προσλάβετε ένα βοηθό ή να αφήσετε κάποιον, ειδικά εάν έχετε ανακαλύψει ότι δεν σάς παρέχει σωστά τις υπηρεσίες του. Ίσως ακόμα κάνετε κάποιου είδους αναβάθμιση στην επιχείρησή σας ή προσλάβετε έναν πάροχο υπηρεσιών. Βλέπετε τα πάντα τώρα μέσα από το πρίσμα της αποτελεσματικότητας, λειτουργείτε με ορθολογισμό και αναλυτικό πνεύμα.

Δίδυμοι

Συνομιλώντας με ανθρώπους από διαφορετικούς πολιτισμούς ή περιβάλλοντα (ακόμα και άτομα που είναι εντελώς διαφορετικά από τη δική σας κοσμοθεωρία) μπορεί πραγματικά να έχει θετικό αντίκτυπο στη ζωή σας. Η Αφροδίτη στον επεκτατικό ένατο οίκο σας πυροδοτεί τον ενθουσιασμό σας για νέες γνωριμίες αλλά και την ανάγκη σας να κάνετε κάτι πραγματικά μοναδικό στη ζωή σας. Μήπως τελευταία έχετε προβλήματα με την ποιότητα του ύπνου σας; Εάν ναι, έχετε τον αγχωτικό Άρη στο δωδέκατο οίκο σας, του υποσυνείδητου, και πρέπει οπωσδήποτε να ξεκουραστείτε, καθώς θα μπορούσε να διαταράξει τον ύπνο σας και τη χαλάρωσή σας. Από τη θετική πλευρά, τα όνειρά σας θα είναι προφητικά.

Ανεβαίνετε ψηλά! Με τη νέα Σελήνη στον φιλόδοξο δέκατο οίκο σας, ίσως να αναλάβετε έναν ηγετικό νέο τίτλο στην εργασία σας, ίσως προσφέρετε μέρος της σοφίας και της γνώσης σας στον χώρο της εργασίας σας. Δεν είναι μόνο η εκτίμηση που θα λάβετε, θα επωφεληθείτε επίσης από τη συνεισφορά και τη βοήθεια που θα προσφέρετε, αυτό καταπραΰνει την ψυχή σας. Με τον ανάδρομο Ερμή επίσης στο δέκατο οίκο σας, ίσως ένα έργο σας καθυστερήσει να αποπερατωθεί ή ακόμα και να απορριφθεί. Η αποτυχία δεν είναι … θανατηφόρα, απλά σας δίνει το θάρρος να συνεχίσετε και κυρίως να μάθετε από τα λάθη σας. Έτσι, εάν μια τακτική σας δεν λειτουργεί, απλά δοκιμάστε μια άλλη. Η επιμονή και ο αγώνας είναι που μετράνε.

Η πανσέληνος στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας σάς υπόσχεται καυτές νύχτες ρομαντισμού και πάθους. Έχετε τη διάθεση να διασκεδάσετε και να ερωτευτείτε, να βρείτε κάποιον/α με μακροπρόθεσμες προοπτικές. Εκφράζοντας αληθινά τον εαυτό σας είναι πρωταρχικής σημασίας για μια σχέση με διάρκεια. Γιατί να προσποιείστε ή να κάνετε πράγματα που δεν τα νιώθετε πραγματικά; Ακόμα κι αν τα πράγματα γίνουν κάπως … δραματικά – και θα μπορούσαν να γίνουν καθώς ο πέμπτος οίκος είναι σαν την θεατρική παράσταση του Σαίξπηρ, μπορείτε να απολαύσετε τη διασκεδαστική και ερωτική ατμόσφαιρα αυτού του μήνα. Δεδομένου ότι ο πέμπτος οίκος διέπει τη γονιμότητα, θα μπορούσατε επίσης να διαπιστώσετε ότι το πάθος της στιγμής δίνει τη θέση του σε μια εγκυμοσύνη.

Καρκίνος

Μία πιο οικεία ερωτική σχέση ή ένας κοινός τραπεζικός λογαριασμός δεν σημαίνει το τέλος της ανεξαρτησίας σας. Δηλώνει την προθυμία σας από την πλευρά σας να μη βάζετε τοίχους στους άλλους, να είστε λίγο πιο ευάλωτοι συναισθηματικά. Η Αφροδίτη κινείται στο οικείο όγδοο οίκο σας, και σας βοηθά να βγείτε από το σκοτάδι στο φως. Ο Άρης στον φιλικό και ομαδικό ενδέκατο οίκο σας σάς υπενθυμίζει ότι οι ιδέες των άλλων ανθρώπων είναι πολύτιμες, θα ωφεληθείτε πολύ αφήνοντας τους άλλους να εκφέρουν τη γνώμη τους. Ένα ομαδικό έργο θα πάει μπροστά μόνο αν υπάρχει ενότητα στην ομάδα.

Αισθάνεστε χαρούμενοι και αισιόδοξοι για το μέλλον σας χάρη στη νέα Σελήνη στον επεκτατικό ένατο οίκο σας. Το συναισθηματικό ζώδιό σας θα μπορούσε να ξεφύγει από την πίεση και το άγχος κάνοντας ένα ταξίδι, ειδικά αν εργάζεστε πολύ σκληρά. Δεν αξίζετε ένα διάλειμμα από τη ρουτίνα σας και μάλιστα κάπου όπου μπορείτε να νιώσετε ελεύθεροι; Πριν όμως ξεκινήσετε γι’ αυτό το περιπετειώδες ταξίδι, λάβετε τα μέτρα σας. Ο Ερμής θα είναι ανάδρομος επίσης στον ένατο οίκο σας και ένα ταξιδιωτικό πλάνο μπορεί να αλλάξει, να παρεμποδιστεί ή ακόμα και να ματαιωθεί. Επιβεβαιώστε τις κρατήσεις και αν πάτε στο εξωτερικό, βεβαιωθείτε ότι το διαβατήριό σας δεν έχει λήξει.

Η πανσέληνος στέλνει το φως της στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, και ένα προσωπικό ζήτημα που αφορά την οικογένειά σας ή τους συγγενείς σας ή την κατοικία σας αποφέρει καρπούς. Πάτε πίσω έξι μήνες, στην αντίστοιχη νέα Σελήνη, αυτό μπορεί να σας δώσει μια ιδέα για το τι έρχεται τώρα. Ίσως είστε έτοιμοι να μετακομίσετε σε ένα νέο σπίτι ή να ξεκινήσετε μια ανακαίνιση που θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε ένα αληθινά, λειτουργικό σπίτι. Οι γυναίκες και οι συγγενείς σας παίζουν σημαντικό ρόλο στα γεγονότα αυτού του μήνα. Ερχόμενοι πιο κοντά συναισθηματικά με τα αδέλφια σας, τους γονείς σας, τους θείους και τα ξαδέλφια σας, σας κάνει να αισθάνεστε προστατευτικά και ζεστά.

Λέων

Συναρπαστικές νέες σχέσεις, φιλίες και συνεργασίες θα μπορούσαν να εμφανιστούν ξαφνικά, χάρη στην Αφροδίτη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών. Αυτή είναι μια υπέροχη στιγμή να έρθετε πιο κοντά στον αγαπημένο σας αλλά και να κατανοήσετε τι σημαίνουν για σας κάποια οικεία πρόσωπα. Άγχος και πίεση στην εργασία σας δημιουργεί ο Άρης ο οποίος κινείται στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας. Σκεφτείτε όμως ότι αυτό το αίσθημα είναι πραγματικά καλό για σας, καθώς σας επιτρέπει να δείτε ότι είστε πολύ πιο ικανοί για να πετύχετε το στόχο σας απ’ ότι πιστεύατε. Κάντε ένα χρονοδιάγραμμα καθώς οι προθεσμίες δεν περιμένουν. Ωστόσο, υπάρχει σοβαρή πιθανότητα εξάντλησης, οπότε η λήψη μικρών διαλλειμάτων μπορεί να αποφέρει σημαντικά αποτελέσματα.

Θέλετε να πουλήσετε ή να αγοράσετε ένα ακίνητο; Η νέα Σελήνη στον όγδοο οίκο σας, της ιδιοκτησίας και των κοινών οικονομικών πόρων, σάς βοηθά να το πετύχετε ή κάνετε έξυπνα σχέδια για να αποπληρώσετε ένα ανεξόφλητο χρέος σας. Ίσως ακόμα συνενώσετε τους οικονομικούς πόρους σας, ειδικά αν βοηθούν (και δεν εμποδίζουν) τις προοπτικές σας για μακροπρόθεσμη οικονομική ασφάλεια. Με τον ανάδρομο Ερμή επίσης στον μετασχηματιστικό όγδοο οίκο σας, είναι μια καλή στιγμή να απελευθερωθείτε από τις φοβίες και τις εμμονές σας μια για πάντα. Είστε όμως έτοιμοι να απομακρύνετε τα αποτρόπαια και νοσηρά συναισθήματά σας; Όταν κόψετε μαχαίρι τις σχέσεις σας με ανθρώπους που σας ρίχνουν στο σκοτάδι, θα διαπιστώσετε ότι έχετε θεραπεύσει την ψυχή σας.

Ακούστε τι έχουν να σάς πουν οι άλλοι! Η πανσέληνος φωτίζει τον τρίτο οίκο σας, των ιδεών και των επικοινωνιών, και υπάρχει άφθονη επικοινωνία γύρω σας και μεγάλη κινητικότητα. Έχει έρθει η ώρα να προβάλετε μια από τις μεγάλες ιδέες σας ή ακούτε σημαντικά νέα τα οποία περιμένατε καιρό με ανυπομονησία. Η δύναμη της πειθούς και της διπλωματίας σας κάνει θαύματα, έτσι μπορείτε να κάνετε τους άλλους να εφαρμόσουν τις ιδέες σας ή να κάνετε μια δημόσια παρουσίαση. Ή ίσως θελήσετε να μοιραστείτε τις μοναδικές πληροφορίες σας και θεωρίες σας, μέσω της διδασκαλίας ή της συγγραφής. Μπορεί ακόμα να ασχοληθείτε με τα τοπικά δρώμενα της πόλης σας ή κάποια τυχαία συνάντηση και συνομιλία οδηγεί σε μια παραγωγική συνεργασία.

Παρθένος

Έχετε την τάση να είστε τελειομανείς, αλλά καιρός να χαλαρώσετε λίγο. Πώς θα λάβετε τα δώρα της αγάπης εάν χάνετε χρόνο με το να είστε υπερβολικά επικριτικοί ή ακόμα χειρότερα, να παραλύετε από το φόβο του να κάνετε λάθη; Η Αφροδίτη στον επικριτικό έκτο οίκο σας σάς ζητά να μη βάζετε συναισθηματικούς περιορισμούς, αλλά και να αναγνωρίσετε ότι κανείς δεν είναι τέλειος. Θέλετε να μοιραστείτε τις γνώσεις σας και τη νέα σας φιλοσοφία για τη ζωή με τους συναδέλφους και τους φίλους σας χάρη στον Άρη στον φιλοσοφικό ένατο οίκο σας. Αν σκεφτήκατε να κάνετε ένα νέο ερωτικό ή επαγγελματικό ξεκίνημα, αυτή είναι μια καλή στιγμή για να δραστηριοποιηθείτε, αλλά μην κολλάτε σε λεπτομέρειες ή ακόμα χειρότερα, δίνοντας φρούδες υποσχέσεις.

Η νέα Σελήνη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών, θα μπορούσε να φέρει σταθερούς ανθρώπους στη ζωή σας, οπότε περιμένετε να εμφανιστεί κάποιος ο οποίος διαισθητικά σας κάνει να νιώσετε ότι μαζί μπορείτε να φτάσετε μακριά. Με τον ανάδρομο Ερμή επίσης στον έβδομο οίκο σας, προετοιμαστείτε για παρεξηγήσεις με τον αγαπημένο σας ή/και τους συνεργάτες σας, ίσως να μη μπορούν να κατανοήσουν τις ιδέες σας και τις απόψεις σας. Ίσως ακόμα κάποιοι συνεργάτες σας απομακρυνθούν ή σας δημιουργήσουν σύγχυση με τη συμπεριφορά τους. Είστε μόνοι; Αν μια παλιά αγάπη ταρακουνήσει την ψυχή σας αναρωτηθείτε: Αξίζει να ζήσετε τα ίδια; Ή ήταν η κακιά στιγμή που σας χώρισε;

Δεν χρειάζεται να διακυβεύετε τις αξίες σας για να ικανοποιήσετε τους άλλους. Η πανσέληνος φωτίζει το δεύτερο οίκο σας, των αξιών και των χρημάτων, και τώρα κάνετε πολλά ερωτήματα στον εαυτό σας που αφορούν την αξία σας και κατά πόσο οι άλλοι άνθρωποι σας εκτιμούν. Σκέφτεστε πως θα έχετε περισσότερα κέρδη από την επιχείρησή σας και κύρος, έρχεστε σε επαφή με πρόσωπα με καλή οικονομική επιφάνεια, περνάτε ευτυχισμένες στιγμές με τους συναδέλφους σας και τους φίλους σας, χωρίς να σκέφτεστε πόσα θα ξοδέψετε. Αναζητάτε πιο πολυτελή και άνετα μέρη. Κι αυτό το κάνετε γιατί συμβάλλει στην ενίσχυση της εμπιστοσύνης και της αξίας σας. Επιπλέον, οι άνθρωποι σας παίρνουν πιο σοβαρά, οπότε γιατί να μη το κάνετε;

Διαβάστε ακόμη: Οι 6 πιο άπιστοι συνδυασμοί ζωδίων

Ζυγός

Διοχετεύστε το μεγάλο πάθος σας σε ένα νέο έρωτα ή βρείτε μια καλλιτεχνική διέξοδο. Η Αφροδίτη κινείται στον παθιασμένο πέμπτο οίκο σας και τώρα είστε πιο γόνιμοι από το συνηθισμένο, έχετε μία παιδικότητα που έλκει κοντά σας τους άλλους. Ανακαλύψτε το μικρό παιδί που κρύβεται μέσα σας και αφεθείτε στον έρωτα και την αγάπη. Οι φιλοδοξίες σας να έχετε περισσότερα χρήματα μπορεί να σας δημιουργήσουν άγχος και προβληματισμό καθώς ο Άρης κινείται στον όγδοο οίκο σας, των κοινών οικονομικών πόρων. Το πρώτο βήμα για τη βελτίωση των οικονομικών σας; Τα χρήματα θα φτάσουν στο κατώφλι σας μόνο αν έχετε επιμονή και υπομονή.

Το αισθησιακό ζώδιό σας μπορεί να δεσμευτεί να ακολουθήσει ένα πρόγραμμα που επιτρέπει τη διατήρηση της υγείας, της ευεξίας και της ομορφιάς σας. Η νέα Σελήνη στον έκτο οίκο σας, της υγείας, σάς ωθεί να χαλαρώσετε σε ένα σπα ή με τη γιόγκα, καθώς τώρα γνωρίζετε τα οφέλη που έχουν στην υγεία σας. Ασχολείστε με οποιαδήποτε δραστηριότητα σας κάνει να αισθάνεστε ήρεμα και ξεκούραστα. Εκτός αυτού, με τον ανάδρομο Ερμή επίσης στον έκτο οίκο σας, η εστίασή σας γυρίζει πίσω στο παρελθόν, να είστε πιο ανανεωμένοι σωματικά και ψυχικά, όπως τις παλιές καλές μέρες. Προγραμματίστε τα καθυστερημένα ραντεβού με το γιατρό σας και εγγραφείτε και πάλι στο γυμναστήριο.

Ήρθε η ώρα σας, να δείξετε σε όλο τον κόσμο τι αξίζετε. Η πανσέληνος φωτίζει το ζώδιό σας και σάς ανοίγει νέα μονοπάτια στη ζωή. Εάν ήσασταν στην αφάνεια και τη στασιμότητα, τώρα είναι η στιγμή σας να βγείτε από τους ιστούς της αράχνης, να συνειδητοποιήσετε ότι οτιδήποτε θέλετε είναι δυνατό να συμβεί, ανά πάσα στιγμή. Τώρα δεν φοβάστε να πειραματιστείτε προκειμένου να έχετε ισορροπία στη ζωή σας, έτσι αξιοποιήστε τη νέα σας θετική στάση εξορμώντας στη δράση. Για παράδειγμα, αν η ζωγραφική είναι το αληθινό πάθος σας, (εξάλλου είστε καλλιτεχνική φύση) βρείτε ένα εργαστήριο και εγγραφείτε. Αποκτάτε νέες εμπειρίες, κάθε τι που κάνετε είναι η αντανάκλαση του νέου σας εαυτού.

Σκορπιός

Το σπίτι σας, η οικογένεια και οι συγγενείς σας σάς δίνουν ευχαρίστηση χάρη στην Αφροδίτη στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας. Η μητέρα σας, τα παιδιά σας ή μια σημαντική γυναίκα στη ζωή σας θα μπορούσαν να σας σταθούν σε οποιεσδήποτε δυσκολίες έχετε. Είτε θέλετε να μείνετε μόνοι με τον αγαπημένο σας ή να καλέσετε τους φίλους σας για φαγοπότι, το σπίτι σας είναι ο χώρος που θα νιώσετε ευτυχισμένοι. Μη ζητάτε εγγυήσεις ή έχετε απαιτήσεις από τον αγαπημένο σας, πέρα από αυτό που μπορεί να σας προσφέρει ανθρώπινα, είναι η υπενθύμιση του Άρη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων. Θυμηθείτε … η ζωή είναι ένα ρίσκο, μπορείτε να ελαχιστοποιήσετε τους κίνδυνους, αλλά δεν μπορείτε να τους εξαλείψετε εξ ολοκλήρου. Μερικές φορές, απλά πρέπει να ρισκάρετε.

Πάθος και ρομαντισμό φέρνει στη ζωή σας η νέα Σελήνη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας. Τώρα εκφράζετε ελεύθερα τον εαυτό σας, χωρίς να κρύβετε το λαμπρό φως σας, απλά και μόνο γιατί θέλετε να ζήσετε το πάθος. Συμβουλή: Καθώς προβάλετε τη θεατρική σας πλευρά, προσέξτε το περιττό δράμα. Με τον ανάδρομο Ερμή επίσης στον πέμπτο οίκο σας ίσως αισθανθείτε ότι ο αγαπημένος σας δεν σας δείχνει τον απαιτούμενο σεβασμό. Ήρθε η ώρα να σταματήσετε να παίζετε τον μάρτυρα και να θέσετε σαφή όρια σχετικά με το τι θα ανεχτείτε και τι όχι. Ίσως ακόμα αναμοχλεύετε ζητήματα του παρελθόντος που στέκονται εμπόδιο ανάμεσα σε σας και την αγάπη σας, ίσως πάλι μάθετε κάτι για έναν/μία πρώην.

Με την πανσέληνο στο δωδέκατο οίκο σας, της πνευματικότητας και του τέλους, αφήνετε πίσω σας τον πόνο του παρελθόντος. Εάν μπορείτε, ζητήστε υποστήριξη από έναν αγαπητό φίλο ή μέλος της οικογένειάς σας. Δεν χρειάζεται να προχωράτε μόνοι, όχι όταν έχετε δίπλα σας ανθρώπους που σας στηρίζουν. Δεδομένου ότι ο δωδέκατος οίκος κυβερνά τη διαφυγή, μπορείτε να απολαύσετε τη μοναξιά σας κάπου δίπλα στο νερό. Ό, τι κι αν κάνετε, ο ύπνος και η ανάπαυση πρέπει να είναι η πρώτη σας προτεραιότητα. Δημιουργήστε τον δικό σας προσωπικό χώρο για να ονειρευτείτε και να επεξεργαστείτε ό, τι έρχεται στο υποσυνείδητό σας τώρα. Τα όνειρά σας θα μπορούσαν να είναι αρκετά προφητικά.

Τοξότης

Γίνεστε μια κοινωνική πεταλούδα, κάνοντας δημόσιες εμφανίσεις, όπως στο σχολείο του παιδιού σας ή στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου χάρη στην Αφροδίτη στον κοινωνικό τρίτο οίκο σας. Ακόμα και να βρεθείτε σε ένα μπαρ ή κάνετε βόλτα στη γειτονιά σας, αυτό απλά θα σας κάνει να αισθάνεστε ευτυχισμένοι. Δείτε τα αδέλφια σας ή εκείνο τον φίλο που έχετε να δείτε καιρό, θα αναρωτηθούν γιατί είστε τόσο χαρούμενοι! Πόσο αποτελεσματική είναι η γυμναστική αν πάτε μόνο μία φορά το μήνα; Ο Άρης στον καθημερινό έκτο οίκο σας σάς δίνει το κίνητρο να αλλάξετε το καθημερινό πρόγραμμά σας ώστε να μπορείτε να πάτε πιο συχνά, να βελτιώστε τις συνήθειές σας και να απομακρύνετε το άγχος σας. Όταν πρόκειται για την υγεία σας, το άγχος δεν ωφελεί.

Φροντίστε τον εαυτό σας με την ίδια ευγένεια που θα κάνατε στο δικό σας παιδί. Η νέα Σελήνη στον συναισθηματικό τέταρτο οίκο σας, σάς καλεί να ανανεωθείτε συναισθηματικά και ψυχικά, να συγκεντρώσετε τους φίλους σας και τα οικεία προς εσάς πρόσωπα δημιουργώντας περισσότερη οικειότητα καλώντας τους σε δείπνο στο σπίτι σας. Ή απλά μείνετε με τον εαυτό σας παρέα με ένα καλό βιβλίο. Με τον ανάδρομο Ερμή επίσης στον τέταρτο οίκο σας είναι μια καλή στιγμή να επανασυνδεθείτε με τους αγαπημένους σας συγγενείς και παλιούς φίλους. Απλά να είστε άκρως επιλεκτικοί με τους επισκέπτες στο σπίτι σας, μη νιώθετε καμία ενοχή αν αφήσετε τους δύσκολους ανθρώπους απέξω. Τουλάχιστον, όχι στον προσωπικό σας χώρο. Προτείνετε κοντινά ξενοδοχεία αντί να προσφέρετε το δωμάτιό σας ή τον καναπέ σας.

Νέες φιλίες και συνεργασίες είναι το κλειδί της ευτυχίας σας, καθώς με την πανσέληνο στον φιλικό και ομαδικό ενδέκατο οίκο σας παίρνετε έμπνευση βρισκόμενοι με τους άλλους ανθρώπους. Θα μπορούσατε επίσης να αποφασίσετε να ξεκινήσετε μια νέα ιστοσελίδα ή κάποιο νέο τεχνολογικό εγχείρημα που βελτιώνει τις συνθήκες της ζωής σας. Θέλετε να προσφέρετε σε όσους έχουν την ανάγκη σας, γίνεστε περισσότερο αλτρουιστές και ίσως δημιουργήσετε μια νέα ανθρωπιστική ομάδα. Μιλώντας δημόσια για την πείνα στον κόσμο, την έλλειψη νερού ή για οποιεσδήποτε απειλητικές συνθήκες για τη ζωή των ανθρώπων, ξεσηκώνετε τα πλήθη. Η προσφορά σάς προσφέρει τόση ευχαρίστηση.

Αιγόκερως

Πατάτε γερά τα πόδια σας στη γη και τώρα ακόμα περισσότερο χάρη στην Αφροδίτη στο δεύτερο οίκο σας, της σταθερότητας. Τώρα απολαμβάνετε τα απλά πράγματα της ζωής, θέλετε τόσο η εργασία σας όσο και η καθημερινή σας ζωή να είναι απλές. Δεν χρειάζεται να περιπλέκετε τη ζωή σας, απλά ξέρετε πως να απολαμβάνετε την κάθε στιγμή. Περιπέτεια, άφθονο φλερτ και πάθος σάς φέρνει ο Άρης στον παθιασμένο πέμπτο οίκο σας. Με όλη αυτή την κaυτή ενέργεια, αισθάνεστε παιχνιδιάρικα, είστε φωτιά, έτοιμοι να κατακτήσετε το θήραμά σας. Αν πιάσετε τον εαυτό σας να ανταγωνίζεται τον αγαπημένο σας, να ξέρετε ότι ο καλύτερος θηριοδαμαστής της έντασης είναι να κάνετε έρωτα, όχι πόλεμο.

Εάν έχετε να κάνετε μια παρουσίαση ή μια δημόσια ομιλία, προγραμματίστε την αυτό το μήνα, καθώς η ευγλωττία σας και η πειθώ σας είναι στα ύψη χάρη στη νέα Σελήνη στον τρίτο οίκο σας, των ιδεών. Εάν θέλετε να προβάλετε τις ιδέες σας σε ένα blog, θα έχετε την αποδοχή ενός ευρύτερου κοινού. Με τον ανάδρομο Ερμή επίσης στον τρίτο οίκο σας είναι η κατάλληλη στιγμή για να επανασυνδεθείτε με έναν παλιό φίλο ή έναν γείτονα ή ακόμα και μια παλιά αγάπη. Αν είχατε απομακρυνθεί ή αποξενωθεί από έναν/μία αδελφό/ή, δώστε κλαδί ελιάς. Δεν χρειάζεται να έχετε μνησικακία, η συγχώρεση σάς βοηθά να απελευθερωθείτε ψυχικά. Ίσως να δουλέψουν τώρα τα πράγματα.

Είστε τόσο απασχολημένοι! Η πανσέληνος φωτίζει τον φιλόδοξο δέκατο οίκο σας και έρχεται με επαγγελματικά βραβεία και επιτυχία, εκπληρώνοντας τις φιλοδοξίες σας και τους μακροπρόθεσμους στόχους σας. Πού θέλετε να είστε σε δέκα χρόνια; Αυτή είναι μια καλή ερώτηση για να ξεκινήσετε, καθώς αυτό το μήνα σκέφτεστε μακροπρόθεσμα, κάνετε μελλοντικά σχέδια. Ίσως πρέπει να κάνετε νέες διασυνδέσεις προκειμένου να φτάσετε εκεί που θέλετε ή ακόμα να θυσιάσετε το εγώ σας για μια διαρκή νίκη. Θέτοντας σταθερούς στόχους, τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σας ζωή, αργά και σταθερά, θα φτάσετε ψηλά. Αφού θέσετε αυτές τις παραμέτρους, το αστέρι σας θα λάμπει ψηλά στον ουρανό.

Υδροχόος

Είστε μοναδικοί και τραβάτε την προσοχή και τα βλέμματα των άλλων, χάρη στην Αφροδίτη στο ζώδιό σας. Αν είστε καιρό μόνοι, σκέφτεστε σοβαρά να βρείτε ένα σύντροφο. Ελέγξτε όμως τις μυριάδες επιλογές που θα σας παρουσιαστούν, κάποιοι ίσως να μη μπορούν να αποδεχτούν την ιδιόμορφη προσωπικότητά σας. Νιώθετε εχθρικές διαθέσεις στο μέτωπο του σπιτιού και της οικογένειάς σας; Ο Άρης στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, παίρνει μαζί του την οικειότητα και δημιουργεί μια τεταμένη συναισθηματική ατμόσφαιρα. Ίσως να εκνευριστείτε με ένα συγκάτοικο ή μέλος της οικογένειάς σας για κάτι … ανόητο αλλά σκεφτείτε ότι ίσως να κρύβεται ένα πιο βαθύ ζήτημα. Ή ίσως είναι ένας συγγενής που σας ενοχλεί και σας εκνευρίζει.

Αναζητάτε μια νέα δουλειά με καλύτερο εισόδημα; Η νέα Σελήνη στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, σάς ωθεί να στραφείτε σε μια εργασία που προβάλει τα ταλέντα σας και την αξία σας. Μη δράσετε όμως απερίσκεπτα, να είστε κάπως επιφυλακτικοί, καθώς ψάχνετε το εισόδημά σας να εναρμονίζεται με τα ιδανικά σας. Επισήμανση: Αποφύγετε την αγορά νέων ηλεκτρονικών συσκευών, αν μπορείτε, καθώς με τον ανάδρομο Ερμή επίσης στο δεύτερο οίκο σας, μπορεί να καταλήξετε να τις επιστρέψετε ή να τις αντικαταστήσετε εξαιτίας ελαττωμάτων. Αντενδείκνυται αυστηρώς και οι αγορές μέσω διαδικτύου, δεδομένου ότι ο Ερμής κυβερνά επίσης την τεχνολογία. Ακόμη και τα ασφαλή sites θα μπορούσαν να κρύβουν κάποια παράβαση ή να μην τηρήσουν τη συμφωνία.

Στοχεύετε σε μεγάλα οράματα, θέλετε να μάθετε περισσότερα γιατί πιστεύετε ότι η γνώση είναι δύναμη. Και τώρα χάρη στην πανσέληνο στον φιλοσοφικό και γνωστικό ένατο οίκο σας, ίσως παρακολουθήσετε κάποια συναρπαστικά σεμινάρια ή πάτε ένα ταξίδι που σας εμπνέει και αλλάζει την κοσμοθεωρία σας. Ξέρετε πως να ξεφύγετε από τη ρουτίνα σας, να κάνετε κάτι ασυνήθιστο, ίσως ακόμα βρείτε μια δουλειά που σας βοηθά να κερδίσετε περισσότερα χρήματα. Αυτή η πανσέληνος σάς προτρέπει να εξερευνήσετε νέα εδάφη και να μοιραστείτε τις γνώσεις με τον κόσμο, να νιώσετε ελεύθεροι και ανεξάρτητοι να υλοποιήσετε τα μεγάλα σας όνειρα. Η ελευθερία είναι το ελιξίριο της ψυχής σας και δεν χρειάζεται να κάνετε συμβιβασμούς για να κερδίσετε.

Ιχθύς

Βγείτε από την έρημο του υποσυνειδήτου σας, πρέπει να καταλάβετε γιατί έχουν συμβεί όλα αυτά που έγιναν στο παρελθόν, ποια είναι τα καρμικά διδάγματα που πήρατε. Η Αφροδίτη στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας, σας τονίζει ότι για να έχετε ότι επιθυμεί βαθιά η ψυχή σας, θα πρέπει να κάψετε τις γέφυρες με τα παλιά. Η αλήθεια είναι ότι η παρουσία σας είναι κατευναστική για τους άλλους, ξέρετε πως να δίνετε σωστές συμβουλές, αλλά υπό την επιρροή του ισχυρού Άρη στον επικοινωνιακό και νοητικό τρίτο οίκο σας, είστε επιρρεπείς σε μια δυνατή επιχειρηματολογία ή απλά γίνεστε ο συνήγορος του διαβόλου με έναν τρόπο που φέρνει δυσκολία στην επικοινωνία σας με τους ανθρώπους.

Το ζώδιό σας μπορεί να είναι ντροπαλό ή συγκρατημένο αν δεν αισθάνεστε άνετα με τους άλλους, αλλά όχι αυτό το μήνα χάρη στη νέα Σελήνη στο ζώδιό σας. Τώρα δεν διστάζετε να προβάλετε τις επιθυμίες σας, νιώθετε σιγουριά και αυτοπεποίθηση βρισκόμενοι με τους άλλους, λάμπετε και είστε αποδεκτοί από τα πλήθη. Αποφύγετε όμως να κάνετε οποιεσδήποτε ριζικές αλλαγές στην εμφάνισή σας, καθώς ο Ερμής είναι ανάδρομος στο ζώδιό σας. Απλά σκεφτείτε τι θέλετε να αλλάξετε και αποφασίστε μετά το πέρας της ανάδρομης πορείας του πλανήτη, τότε δείτε αν την θέλετε ακόμα. Είναι επίσης μια καλή περίοδος για έρευνα, να σκεφτείτε μερικές ιδέες, αλλά πρέπει να περιμένετε να τις θέσετε σε εφαρμογή.

Γνωρίζετε ότι είστε σημαντικοί τόσο για τους επιχειρηματικούς συνεργάτες σας όσο και για τον αγαπημένο σας, και τώρα μπορείτε να πάρετε μια σαφή επιβεβαίωση από το σύμπαν, χάρη στην πανσέληνο που φωτίζει τον όγδοο οίκο σας, του πάθους και των κοινών οικονομικών πόρων. Ίσως κάνετε μια επένδυση ή λάβετε χρήματα από ένα έργο σας ή ακόμα και μια συναισθηματική ή υλική προσφορά από ένα στενό συνεργάτη ή τον αγαπημένο σας. Αναζητάτε βαθύτερη οικειότητα με την αγάπη σας, ίσως ακόμη νιώσετε εντονότερα το πάθος και τον αισθησιασμό σας. Αυτή η δυνατή εσωτερική ένταση που αισθάνεστε θα μπορούσε να προκαλέσει την εμφάνιση ενδόμυχων συναισθημάτων που ήταν κρυμμένα. Είτε είστε έτοιμοι να τα αφήσετε ελεύθερα, είτε όχι, θα συμβεί.

zwdia

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: