Μηνιαίες προβλέψεις Ιουνίου για όλα τα ζώδια

Κριός

Ανησυχία και μαχητικότητα στο σπίτι σας δημιουργεί ο κυβερνήτης σας ο Άρης στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, κάνοντάς σας να μην αισθάνεστε και τόσο άνετα στο σπίτι σας. Οι αγαπημένοι σας, οι συγκάτοικοι ή οι συγγενείς θα μπορούσαν να σας εκνευρίσουν. Ίσως η μητέρα σας σάς κουράσει με τις υπερβολικές απαιτήσεις της ή κατανοείτε ότι κάποια πράγματα στο σπίτι σας πρέπει να αλλάξουν. Ή ένας συγκάτοικος παρακολουθεί τηλεόραση μέχρι αργά το βράδυ κι αυτό παρεμβαίνει αρνητικά στον ύπνο σας. Εάν αισθάνεστε περιορισμένοι στο σπίτι σας, ίσως και να επαναστατήσετε. Από την άλλη πλευρά, μπορείτε να εκτονώσετε όλη αυτή τη συσσωρευμένη ένταση πηγαίνοντας κάπου κοντά σε νερό, θα νιώσετε αναζωογονημένοι.

Δεν σταματάτε να μιλάτε! Η Αφροδίτη και η νέα Σελήνη στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας αναδεύουν τις ικανότητές σας να επικοινωνείτε με όλο τον κόσμο, η δύναμη της πειθούς σας αυξάνεται, είστε ακαταμάχητοι διανοητικά, κάνοντάς σας πιο γοητευτικούς. Ξεκινάτε νέα έργα επιδεικνύοντας τις δημιουργικές σας δυνάμεις. Συμμετέχετε σε άφθονες φιλικές και επαγγελματικές συναντήσεις, οργανώνετε ραντεβού με τους φίλους σας. Νιώθετε ελεύθεροι να εκφέρετε τη γνώμη σας, γνωρίζετε νέα πρόσωπα, συμμετέχετε στην τοπική σας κοινότητα. Μπορεί τώρα να επικοινωνείτε συχνότερα με τα αδέλφια και τους γείτονές σας. Η ζεστασιά και το χιούμορ στα λόγια σας σάς κάνουν να λάμπετε.

Πείτε την αλήθεια! Με την πανσέληνο στον ειλικρινή και επεκτατικό ένατο οίκο σας, η εντιμότητα μπορεί να εμπνεύσει τους άλλους, είτε είναι το αφεντικό σας, συνάδελφος, πελάτης ή ερωτικός σύντροφος. Θέλετε οι γύρω σας να είναι αληθινοί. Παραδεχτείτε το: Οι άνθρωποι είναι πάντα πιο ευτυχισμένοι όταν αισθάνονται ελεύθεροι να είναι ο εαυτός τους. Τώρα έχετε μεγάλα οράματα για τη ζωή σας, ίσως η δουλειά σας μπορεί να σας στείλει σε ένα ταξίδι διερεύνησης ή να κάνετε σύντομα επαγγελματικά ταξίδια. Αποκομίζετε εμπειρίες μέσω της επέκτασης των οριζόντων σας, ίσως δημοσιεύσετε τη δουλειά σας και μοιραστείτε τις ιδέες και τα ταλέντα σας με ένα ευρύ κοινό.

Ταύρος

Υπάρχει γύρω σας ένας αέρας ενθουσιασμού και κινητικότητας καθώς ο Άρης κινείται στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας. Ίσως συμμετέχετε στην τοπική σας κοινότητα, μερικές από τις καλύτερες γνωριμίες σας θα μπορούσαν να προέρχονται από το διαδίκτυο ή παρευρισκόμενοι στα τοπικά δρώμενα της πόλης σας. Συζητάτε τώρα περισσότερο με τα αδέλφια σας και τους γείτονές σας, τους αφοπλίζετε όλους γιατί έχετε το χάρισμα της διπλωματίας! Συμβουλή: Ακόμα κι αν τώρα σας αρέσει να εργάζεστε ανεξάρτητα, πρέπει να παραδεχτείτε ότι ορισμένες από τις καλύτερες ιδέες σας προέρχονται από τις συνομιλίες με τους άλλους. Ο κόκκινος πλανήτης σάς δίνει τη δυνατότητα να βρείτε νέους τρόπους για να κάνετε τη ζωή σας πιο χαρούμενη και αισιόδοξη.

Ελέγξτε αν έχετε πληρώσει τους λογαριασμούς σας. Με την Αφροδίτη και τη νέα Σελήνη στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων και των αξιών, επικεντρώνεστε στη μακροπρόθεσμη οικονομική σας ασφάλεια, στη θέσπιση στέρεων οικονομικών θεμελίων προκειμένου να νιώθετε μεγαλύτερη οικονομική σιγουριά. Εάν τον τελευταίο καιρό είχατε ξοδέψει πολλά χρήματα, τώρα είναι η ώρα να προσγειωθείτε. Ο στόχος σας τώρα είναι συγκεκριμένα οικονομικά αποτελέσματα που θα αποδώσουν καρπούς σε έξι μήνες από τώρα. Έχετε μια γοητεία στην επικοινωνία σας και πειθώ που σάς βοηθούν να κλείσετε επικερδείς οικονομικές συμφωνίες. Ο τρόπος ομιλίας σας και η λάμψη σας σάς βοηθούν να κάνετε κάποιες σημαντικές επαγγελματικές επαφές.

Με την πανσέληνο στον όγδοο οίκο σας, του πλούτου και των κοινών οικονομικών πόρων, ίσως λάβετε ειδήσεις που αφορούν χρήματα τρίτων ή διεκπεραιώσετε τον διακανονισμό ενός χρέους. Έχετε την επιθυμία και το ζήλο να αυξήσετε και να βελτιώσετε το εισόδημά σας, ίσως ανακαλύψετε μια νέα πηγή εισοδήματος ή άλλους τύπους χρηματοδότησης που προέρχονται από εξωτερικές πηγές. Έχετε τη δύναμη και το πάθος να αλλάξετε τον τρόπο διαχείρισης των οικονομικών σας, έτσι ώστε να αποταμιεύετε περισσότερα. Επισήμανση: Για σας τώρα δεν αρκεί να πιστεύετε σε ό, τι βλέπετε, πρέπει να διερευνήσετε σε βάθος τις καταστάσεις, είτε αυτό αφορά χρήματα ή μια νέα αγάπη. Μη γίνεστε υπερβολικά καχύποπτοι, αλήθεια … μπορείτε να πιστέψετε σε ό, τι πραγματικά βλέπετε;

Διάβασε ακόμα: Πώς ζηλεύει κάθε ζώδιο

Δίδυμοι

Η εργασία σας σάς κάνει παραγωγικούς; Οι άλλοι εναρμονίζονται με τις προσωπικές σας αξίες; Πόσα χρήματα βάζετε στην άκρη για αποταμίευση; Ο Άρης κινείται στο δεύτερο οίκο σας, των οικονομικών, και σάς τονίζει: Για να νιώσετε οικονομική ασφάλεια, προσέξτε τις καθημερινές σας συνήθειες. Τα χρήματά σας θα μπορούσαν να εξανεμιστούν εντελώς ξαφνικά, καθώς ο αγχωτικός Άρης εδώ μπορεί να αυξήσει τα έξοδα. Αλλά μην ανησυχείτε, η διαίσθησή σας γνωρίζει τι πρέπει να κάνετε για να μην αγχωθείτε όταν δεν θα έχετε αρκετά. Δεν θα πρέπει να σας πειράζει να περικόψετε κάποιες από τις περιττές σπατάλες σας. Εάν υπάρξει ένταση με ένα μέλος της οικογένειάς σας για τα χρήματα, θα έχετε επίσης τα κίνητρα να κινηθείτε σωστά.

Αφιερώστε λίγο χρόνο στον εαυτό σας. Η Αφροδίτη και η νέα Σελήνη στο ζώδιό σας σάς καλούν να κάνετε ένα ετήσιο check-in στην ψυχή σας: Παρουσιάζετε τον αληθινό εαυτό σας στον έξω κόσμο; Εάν συνηθίζατε να δίνετε στους ανθρώπους με το να είστε ευχάριστοι, αλλά νιώθατε απογοητευμένοι και ενοχλημένοι από αυτούς που δεν σάς εκτιμούσαν ή δεν σάς επέστρεφαν τις χάρες, το σύμπαν σάς ζητά να αλλάξετε συμπεριφορά και στάση, να έχετε περισσότερη αυτοπεποίθηση και να δίνετε λιγότερα. Όχι μόνο πρέπει να είστε πιο διεκδικητικοί με τις ανάγκες σας, αλλά να μην αμφιβάλετε με τον εαυτό σας. Αντί να μεταδίδετε στους γύρω σας τις νευρωτικές ανησυχίες σας, καλύτερα να ασχοληθείτε πρώτα με εσάς.

Έχει μέλλον η σχέση σας; Με την πανσέληνο στον έβδομο οίκο σας, των σοβαρών σχέσεων, θα μάθετε αν έχετε επενδύσει συναισθηματικά στο σωστό άνθρωπο, αν κάποιος/α που πρόσφατα γνωρίσατε έχει την ίδια φιλοσοφία ζωής με τη δική σας. Ίσως ακόμα συνειδητοποιήσετε ότι αυτός/ή που νομίζατε ότι είναι ο σύντροφος της ζωής σας, δεν ήταν πολύ αληθινός. Και η μόνη σας επιλογή είναι ουσιαστικά να χωρίσουν οι δρόμοι σας. Αν και περάσατε διασκεδαστικά, σίγουρα έχετε μάθει πολλά από την εμπειρία, συνειδητοποιώντας ότι θα έπρεπε να είχατε κάνει ενδελεχή έλεγχο πριν παραδώσετε την καρδιά σας. Πήρατε το μάθημά σας; Ακόμα κι αν υπάρξει χωρισμός, μην ανησυχείτε, η ανησυχία δεν επιλύει τίποτα και θα μπορούσε να καθυστερήσει την άφιξη μιας νέας και πολύ καλύτερης γνωριμίας.

Καρκίνος

Γιορτάστε την κυριαρχία σας! Αν είναι αυτός ο στόχος σας, ο Άρης είναι στον πρώτο οίκο σας, της προσωπικής σας ταυτότητας, και σάς δίνει τα κίνητρα για νέα ξεκινήματα και ενδιαφέροντα. Εάν δίνατε περισσότερα στους άλλους σε βάρος της δικής σας ικανοποίησης, τώρα είναι η στιγμή να διεκδικήσετε για τον εαυτό σας. Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία για να εντυπωσιάσετε τους άλλους και να πάρετε αυτό που θέλετε. Πλησιάστε αυτόν/ήν που έχει κλέψει την καρδιά σας, επιδείξτε τα ταλέντα σας. Τώρα, τραβάτε περισσότερο την προσοχή, έχετε ένα πλεονέκτημα. Είστε έτοιμοι να οδηγήσετε εσείς τη ζωή σας βασιζόμενοι στο μυαλό σας και τη διαίσθησή σας. Η προσωπικότητά σας προσελκύει άλλους, μη φοβάστε να εκφέρετε τις απόψεις σας και να πείτε την αλήθεια.

Η δράση και η ενέργειά σας φθίνουν καθώς η Αφροδίτη και η νέα Σελήνη ενεργοποιούν το νωχελικό και πνευματικό δωδέκατο οίκο σας. Τώρα προετοιμάζετε για το ετήσιο ντεμπούτο σας, διερευνάτε καταστάσεις και ανθρώπους που πρέπει να φύγουν από τη ζωή σας για την πνευματική σας εξέλιξη. Δεν θέλετε βέβαια να εγκαταλείψετε κάτι ή κάποιον στο οποίο έχετε εναποθέσει όλη την ψυχή σας, αλλά το σύμπαν σάς δείχνει ότι είναι καιρός να διώξετε όποιον και ό, τι σάς δημιουργεί πόνο και θλίψη. Ίσως ήσασταν κάποτε υπερβολικά προσκολλημένοι σε μια ιδέα ή μια υπόσχεση, αλλά τώρα βλέπετε ότι είναι καλύτερο να προχωρήσετε μπροστά. Αυτή είναι μια περίοδος που απαιτεί ξεκούραση και μοναξιά. Μην πιέζετε τις καταστάσεις, κάντε υπομονή, θα επανέλθετε δριμύτεροι τον επόμενο μήνα.

Θα νιώσετε αναζωογονημένοι όταν τα πάντα είναι σε τάξη. Με την πανσέληνο στον καθημερινό έκτο οίκο σας νιώθετε μια πιο αισιόδοξη και εύθυμη διάθεση να αλλάξετε το περιβάλλον σας. Βάζετε σε όλα σύστημα και οργάνωση, καθαρίζετε τα ντουλάπια σας από τα άχρηστα αντικείμενα, βάζετε τάξη στην αταξία, μετατρέπετε το χάος σε καθαριότητα. Στην επιθυμία σας όμως να μπουν τα πάντα σε τάξη, ίσως γίνετε λίγο υπερβολικοί ή απαιτητικοί με τον εαυτό σας και να τον καταπονήσετε. Κανείς δεν πρέπει να σας πει ότι το στρες έχει άμεση συσχέτιση με τις ασθένειες. Έτσι λοιπόν λάβετε υπόψη σας ότι ό, τι κάνετε πρέπει να έχει μέτρο. Όταν αισθάνεστε καλά, θα μπορείτε να απολαύσετε τους καρπούς των προσπαθειών σας.

Λέων

Εάν πιέζετε τον εαυτό σας πολύ και υπερβείτε τα όριά σας σε μια κατάσταση, θα εκραγείτε! Ο έντονος Άρης κινείται στον ασαφή δωδέκατο οίκο σας και δημιουργεί μία θολή ατμόσφαιρα γύρω σας, ίσως ακόμα δεν μπορείτε να συνειδητοποιήσετε τι είναι αυτό που σάς εκνευρίζει. Αναβάλετε τυχόν σημαντικές συναντήσεις ή βόλτες με τους φίλους σας, μείνετε στη μοναξιά σας αν είναι δυνατόν, και κυρίως προσέξτε ποιους εμπιστεύεστε, καθώς ίσως να μην γνωρίζετε όλα τα γεγονότα ή κάποιος να μην δείχνει τον πραγματικό εαυτό του. Προσέξτε ιδιαίτερα με τις υπερβολικές ευαισθησίες σας καθώς τώρα θα νοσταλγείτε παλιές, χαμένες στιγμές ή ίσως νιώθετε υπερβολική ανασφάλεια. Φροντίστε να μην αποκαλύψετε άμεσα τις προθέσεις σας και λάβετε τα μέτρα σας από τους εχθρούς σας, ποιοι είναι η διαίσθησή σας το γνωρίζει.

Επικοινωνείτε συχνότερα με τους φίλους σας καθώς η Αφροδίτη και η νέα Σελήνη ενεργοποιούν τον φιλικό και ομαδικό ενδέκατο οίκο σας. Τα αστέρια σάς ενθαρρύνουν να κάνετε νέους φίλους και να ξεχωρίσετε! Ίσως συμμετέχετε σε μια νέα ομάδα με εντελώς νέους ανθρώπους, και το καλύτερο … τα άτομα αυτά είναι διανοούμενοι και εκλεκτοί (όπως κι εσείς!). Οι άνθρωποι αναζητούν την παρέα σας, χρειάζονται τις μοναδικές και καινοτόμες ιδέες σας, τη μεγαλοφυία σας! Τολμήστε να εκφέρετε άφοβα τις ιδέες και τις απόψεις σας, ακολουθήστε αυτό που έγραψε κάποτε ο συγγραφέας Audre Lorde: «Όταν τολμώ να χρησιμοποιήσω τη δύναμή μου στην υπηρεσία του οράματός μου, τότε γίνεται όλο και λιγότερο σημαντικό το αν φοβάμαι».

Μήπως έχετε δώσει πολλά στον αγαπημένο σας; Η πανσέληνος στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας σάς ζητά να περιορίσετε την έμφυτη γενναιοδωρία σας, πρώτα απ’ όλα, δίνοντας στην αγάπη σας την ευκαιρία να σας δώσει πίσω. Ίσως σάς πουν εγωιστές που επιδιώκετε να ικανοποιήσετε τις ανάγκες σας και θέλετε να υπάρχει συναισθηματική αμοιβαιότητα στη σχέση σας, αλλά αυτό δεν είναι αληθινή σχέση; Τα δημιουργικά σας έργα θα μπορούσαν επίσης να αποδώσουν καρπούς, καθώς είστε τώρα τολμηροί για να μοιραστείτε την έμπνευση που έχετε αλλά και ολόκληρη την ύπαρξή σας! Μοιραστείτε τα ταλέντα σας με υπερηφάνεια, θέτοντας τον εαυτό σας στο προσκήνιο.

Παρθένος

Εάν υπάρχει κάποιος που μπορεί να κατευθύνει μια ομάδα, είστε εσείς! Ο Άρης βρίσκεται στον ενδέκατο οίκο σας, της ομαδικής δραστηριότητας, και νιώθετε τόσο χρήσιμοι βοηθώντας μια ομάδα να φτάσει έναν κοινό στόχο. Παίρνετε την πρωτοβουλία για την έναρξη νέων έργων και τη δημιουργία νέων κοινωνικών επαφών, κάνετε πολλές συναντήσεις και έχετε άφθονη επικοινωνία. Βρίσκετε τους χαμένους φίλους σας, προτιμάτε να πάτε σε κοινωνικές εκδηλώσεις και πάρτι καθώς τώρα δεν μπορείτε την πλήξη και την ανία. Έχοντας δίπλα σας άτομα που μπορούν να ξεσηκώσουν το πνεύμα σας είναι τώρα βασικό για να νιώθετε ικανοποιημένοι. Ίσως να συμμετέχετε σε ένα μεγάλο πλήθος που συναντάτε τυχαία.

Εάν σκοπεύετε να τραβήξετε την προσοχή ή αναζητάτε τη φήμη και την εξουσία, η Αφροδίτη και η νέα Σελήνη στον φιλόδοξο δέκατο οίκο σας είναι οι σύμμαχοί σας. Το σύμπαν σάς βοηθά να γίνετε ευρύτερα γνωστοί στον τομέα σας, ειδικά αν πιστεύετε στον εαυτό σας και έχετε την πειθώ να το υποστηρίξετε. Έρχεται η αναγνώριση για τη σκληρή δουλειά σας, εάν έχετε δουλέψει σκληρά και με σχέδιο. Τώρα θα νιώσετε μεγάλη ικανοποίηση από τον αγώνα σας στην εργασία σας, στηρίζεστε στις δικές σας δυνάμεις και την εμπειρία σας. Αναζητάτε τρόπους να αναλάβετε αυτή την ηγετική θέση για την οποία προσπαθείτε καιρό και μοιράζεστε την εξουσία σας.

Μήπως όμως κυνηγάτε αυτή την ηγετική θέση στην εργασία σας επειδή έχετε ένα γονέα που σάς τονίζει την άρρηκτη σχέση που υπάρχει μεταξύ κοινωνικού status και αυτοπεποίθησης; Με την πανσέληνο να φωτίζει τον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, τώρα επαναστατείτε σε μια μακρόχρονη, ίσως ακόμη και οικογενειακή, πεποίθηση ότι πρέπει πάση θυσία να πετύχετε στη ζωή σας. Το γεγονός αυτό μπορεί τελικά να σας βοηθήσει να φτάσετε στους προσωπικούς σας στόχους, ειδικά της καριέρας. Μπορεί επίσης να ακολουθήσετε μια πιο ισορροπημένη προσέγγιση εργασίας και προσωπικής ζωής, π.χ. κάνοντας μια συμφωνία να περνάτε τουλάχιστον τρεις μέρες στο σπίτι με την οικογένειά σας αντί να κάθεστε στο γραφείο σας. Κάντε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις σας, είναι καλό για τους αγαπημένους αλλά και την ψυχή σας.

Διάβασε ακόμα: Τα 3 ζώδια που «ψοφάνε» για ταξίδια

Ζυγός

Μήπως κάποιος άλλος επωφελείται από τον αγώνα σας και τη σκληρή εργασία σας; Ο φιλόδοξος Άρης κινείται στο δέκατο οίκο σας, των επαγγελματικών εγχειρημάτων, και τώρα δεν μπορείτε να ανεχτείτε το γεγονός ότι κάποιος κερδίζει από τις εργατικές προσπάθειές σας, ενώ εσείς κάνετε όλες τις θυσίες. Εάν αισθάνεστε ότι δεν υπάρχει ισορροπία σε μια επαγγελματική σχέση, θέστε σωστά όρια. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ένας συνάδελφος στην εργασία σας ή το αφεντικό σας μπορεί να γίνει απαιτητικός ή να σας πιέσει με κάποιο τρόπο. Πριν απομακρυνθείτε ή επιτεθείτε, εξερευνήστε την όλη κατάσταση. Τι θα συμβεί αν αυτό που σάς αναφέρει σάς οδηγήσει στο να εκπληρώσετε τα πιο τρελά όνειρά σας; Δεν θα τον βρείτε τόσο ενοχλητικό έπειτα.

Ζήτω η ελευθερία! Με την Αφροδίτη και τη νέα Σελήνη στον επεκτατικό ένατο οίκο σας, ανοίγετε τα φτερά σας, σχεδιάζετε ταξίδια, έχετε αισιοδοξία. Απολαύστε τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού που έρχονται και βγείτε έξω για να εξερευνήσετε τον κόσμο, υλοποιήστε τις τρέχουσες επιθυμίες σας και τα μεγάλα οράματά σας. Ακόμα κι αν δεν μπορέσετε να φύγετε για ένα ταξίδι και μείνετε στην πόλη σας, και μόνο η σκέψη των Πυραμίδων στην Αίγυπτο ή ο σχεδιασμός των διακοπών σας θα σας ανανεώσουν. Ο προγραμματισμός ενός ταξιδιού είναι το αντικαταθλιπτικό που χρειάζεστε. Επιπλέον, πηγαίνετε στην τοπική βιβλιοθήκη σας ή εγγραφείτε σε ένα σεμινάριο και επεκτείνετε τους ορίζοντές σας και τις γνώσεις σας.

Έντονη πειθώ και διπλωματία σάς χαρίζει η πανσέληνος στον επικοινωνιακό και νοητικό τρίτο οίκο σας. Ίσως έχετε μια φανταστική ιδέα από την οποία θα μπορούσατε να κερδίσετε μεγάλη κοινωνική αποδοχή, όμως μόνο αν απευθυνθείτε στους κατάλληλους και σωστούς ανθρώπους. Το φεγγάρι σάς φέρνει σε επαφή με άτομα που ζουν μακριά σας, οργανώνετε φιλικές και επαγγελματικές συναντήσεις, αυτό που λέτε βάζει σε σκέψεις τους άλλους. Θα μπορούσατε εύκολα να ενθουσιάσετε τους συναδέλφους και τους φίλους σας με χαρούμενες ιστορίες και αστεία που απορρέουν από τις εμπειρίες σας. Ένα πράγμα είναι σίγουρο: Έχετε το δώρο της διπλωματίας και χρειάζεστε νοητική διέγερση, οπότε μιλήστε!

Σκορπιός

Φιλοσοφείστε τη ζωή, τι δίνετε και τι παίρνετε από τους αγαπημένους σας; Ο Άρης κινείται στον φιλοσοφικό και επεκτατικό ένατο οίκο σας, και σάς δίνει τα κίνητρα να δραστηριοποιηθείτε προκειμένου να καλύπτονται οι ανάγκες σας, αυτό θα βοηθήσει την πνευματική σας εξέλιξη αλλά και την επιθυμία σας να δώσετε περισσότερα. Ίσως και να θελήσετε να σχεδιάσετε τις καλοκαιρινές διακοπές σας, ίσως ξεκλέψετε κάποιες ώρες για να περάσετε μια ήρεμη νύχτα κοντά στην ακτή. Εάν νιώσετε νοσταλγία, ίσως να επισκεφθείτε κάποια μέλη της οικογένειάς σας που ζουν μακριά σας και ξαναζήσετε εκείνες τις παλιές καλές στιγμές. Ή ίσως είστε εσείς εκείνοι που αποφασίσετε να προσκαλέσετε κάποιους φίλους σας στην πόλη σας, εκδηλώνοντας την φροντίδα και την αγάπη σας.

Μιλήστε πιο οικεία και ζεστά με τους αγαπημένους σας. Η Αφροδίτη και η νέα Σελήνη στον έντονα συναισθηματικό και παθιασμένο όγδοο οίκο σας, αυξάνει την οικειότητα που έρχεται διαμέσου της επικοινωνίας, θα έχετε περισσότερη ενέργεια αλλά και τη διάθεση για να εστιαστείτε σε ένα ή δύο κοντινά σας πρόσωπα. Δώστε την προσοχή σας σε αυτές τις ψυχές που αξίζουν να είναι κοντά σας. Αντίθετα, εάν πρέπει να απομακρυνθείτε από κάποιους, να είστε ευγνώμονες στο σύμπαν για αυτή τη ριζική αλλαγή στη ζωή σας. Το σύμπαν θα μπορούσε επίσης να αποκαλύψει εκείνα τα αληθινά άτομα που είναι δίπλα σας ή θα μπορούσατε να καλωσορίσετε μερικά νέα πρόσωπα στη ζωή σας.

Το σύμπαν πρόκειται να σας δείξει πως θα έχετε περισσότερα χρήματα, χάρη στην πανσέληνο στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων. Στόχος σας είναι τώρα πως θα ανακαλύψετε πηγές χρηματοδότησης και η οικονομική σταθερότητά σας. Ίσως έχετε μια αναμενόμενη προσφορά εργασίας, αύξηση ή προώθηση. Ό, τι προσπαθείτε να πετύχετε οικονομικά τους τελευταίους έξι μήνες, έρχεται τώρα να αποδώσει καρπούς, βλέπετε απτά αποτελέσματα. Κάνετε το πρώτο σας βήμα προς την οικονομική σας σταθερότητα. Τώρα, αισθάνεστε πιο εδραιωμένοι στην οικονομική και επαγγελματική σας ζωή. Σκέφτεστε επεκτατικά αλλά και πρακτικά, ίσως ακόμα αποφασίσετε να εγκαταλείψετε μια εργασία που δεν σάς παρέχει τα χρήματα που επιθυμείτε, ενώ στρέφεστε προς κάποια άλλη που είναι εναρμονισμένη με τις βασικές σας αξίες.

Τοξότης

Επιθετικότητα και άγχος, ίσως ακόμα και κακεντρέχεια, δημιουργεί ο Άρης στον όγδοο οίκο σας, του πάθους και των κοινών οικονομικών πόρων, έτσι θα μπορούσατε να αντιμετωπίσετε ένταση με τον αγαπημένο σας ή ένα συνεργάτη σας. Ίσως διαπληκτιστείτε με την οικογένεια του συντρόφου σας για ζητήματα χρημάτων ή πρέπει να πληρώσετε ένα μεγάλο λογαριασμό, αλλά ξαφνικά οι συνεργάτες σας ή ο αγαπημένος σας δεν συνεργάζονται. Τώρα θα μπορούσατε εύκολα να καταλήξετε να έρθετε στα χέρια με ένα συνάδελφο ή την αγάπη σας για θέματα χρημάτων ή όσον αφορά τους όρους ενός οικονομικού διακανονισμού. Συγκρατηθείτε γιατί εάν ενεργήσετε υπερβολικά επιθετικά (και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα), θα γκρεμίσετε τα πάντα σε μια στιγμή.

Δεν είναι καιρός να κάψετε τις γέφυρες με τον αγαπημένο σας ή τους επαγγελματικούς συνεργάτες σας, αλλά αν παραβλέπατε τον τελευταίο καιρό ένα πρόβλημα, μην το κάνετε. Η Αφροδίτη και η νέα Σελήνη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, σάς επισημαίνουν τις κόκκινες σημαίες σε μια επιχειρηματική συμφωνία ή την ερωτική σχέση σας και σάς ζητούν να θέσετε τα όριά σας. Εάν εργάζεστε ασταμάτητα, τα αστέρια σάς καλούν να σκεφτείτε και τον αγαπημένο σας, από την πλευρά της προσοχής. Να είστε σαφείς σε σχέση με το τι πραγματικά επιδιώκετε από τη σχέση σας ή μια συνεργασία σας, ειδικά μακροπρόθεσμα. Θα νιώσετε μεγάλη ικανοποίηση συνειδητοποιώντας ότι με ειλικρινή και άμεση επικοινωνία θα καταφέρετε να επιφέρετε την αρμονία και την ισορροπία.

Κάνετε μια καλή πρώτη εντύπωση, γοητεύετε με την εμφάνισή σας, θα μπορούσατε να αλλάξετε την εικόνα σας χάρη στην πανσέληνο στο ζώδιό σας. Προτιμάτε να ικανοποιήσετε τις δικές σας ανάγκες περισσότερο και όχι των άλλων, αλλά δεν πρέπει να βρεθεί μια ισορροπία έτσι ώστε οι άλλοι να μη νιώθουν παραγκωνισμένοι; Ίσως αποφασίσετε να ζήσετε ένα μεγάλο όραμά σας ή να ξεκινήσετε ένα νέο επαγγελματικό εγχείρημα. Στον κύκλο σας, και πέρα από αυτόν, είστε ξεχωριστοί, κάνετε όνομα, προβάλετε τον εαυτό σας. Πείτε την αλήθεια περήφανα και χωρίς να ζητάτε συγγνώμη ή να απολογείστε. Οι απόψεις σας και η δική σας φιλοσοφία ζωής γίνονται αποδεκτές από τους άλλους.

Διάβασε ακόμα: Αυτό είναι το ζώδιο που θα σου κάνει τη ζωή »ποδήλατο»

Αιγόκερως

Τα πράγματα θα μπορούσαν να οξυνθούν στη σχέση σας ή με μια συνεργασία σας καθώς ο Άρης κινείται στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργατών. Ίσως εσείς και ο αγαπημένος σας ή ένας βασικός συνεργάτης σας δεν βλέπετε με τον ίδιο τρόπο ένα σημαντικό θέμα. Πριν γίνετε πολύ επιθετικοί και αρχίσετε να λέτε πράγματα όπως … εγώ προσφέρω τα πάντα ή εγώ κάνω όλη τη δουλειά, ενώ εσύ δεν κάνεις τίποτα … ξεκαθαρίστε τι μπορείτε να κάνετε για να είναι πιο αρμονική αυτή η σχέση. (Συμβουλή: μη χάσετε την ψυχραιμία σας). Από την άλλη πλευρά, μπορεί ο Άρης να σας δώσει τα κίνητρα και τη διαίσθηση για να επαναφέρετε τα πράγματα σε μια πιο σωστή και εποικοδομητική βάση.

Η Αφροδίτη και η νέα Σελήνη στον έκτο οίκο σας, της υγείας και της ευεξίας, σάς ζητούν να αλλάξετε καθημερινές συνήθειες για βέλτιστη υγεία. Τα αστέρια σας δίνουν την ώθηση για να ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα που θα βελτιώσει τη φυσική σας κατάσταση, ίσως με τη συμμετοχή σας σε ένα γυμναστήριο, την εγγραφή σε μια υπηρεσία που ασχολείται με τη Yoga ή την πρόσληψη ενός προσωπικού προπονητή. Όλοι οι σπόροι που φυτεύετε σήμερα θα ανθίσουν σε έξι μήνες, γύρω από την αντίστοιχη πανσέληνο. Θα μπορούσατε επίσης να ασχοληθείτε με τον καθαρισμό του σπιτιού και του γραφείου σας, όπως να κάνετε εκκαθάριση παλαιών αρχείων και ενδυμάτων ή αναδιατάσσοντας τους αποθηκευτικούς χώρους σας. Η οργάνωση είναι υπέροχη, θα νιώσετε τόσο αναζωογονημένοι.

Με την πανσέληνο στο θολό δωδέκατο οίκο σας, ίσως απλά δεν θέλετε να σχεδιάσετε τίποτα, αντίθετα αναθεωρείτε ανθρώπους και καταστάσεις, χωρίς να εξηγήσετε τίποτα σε κανέναν. Τώρα γίνεστε πιο επιφυλακτικοί προς τους γύρω σας, διστάζετε να είστε ευθείς και άμεσοι, είναι σημαντικό για σας να μην γνωρίζει κανείς τις κινήσεις σας. Όχι, δεν χρειάζεται να λογοδοτήσετε σε κανέναν. Αλλά ίσως χρειαστεί να βεβαιωθείτε ότι τα σχέδιά σας είναι εφικτό να υλοποιηθούν. Τώρα σάς είναι δύσκολο να σηκώσετε το τηλέφωνο και να δείξετε τις αδυναμίες σας λέγοντας … σε χρειάζομαι … αντίθετα αναζητάτε χρόνο για τον εαυτό σας. Η μοναξιά θα σας κάνει καλό, θα σας προετοιμάσει για τον επόμενο μήνα που θα είναι εκπληκτικός!

Υδροχόος

Τί σάς δημιουργεί άγχος στην καθημερινότητά σας; Ο Άρης κινείται στον έκτο οίκο σας, της υγείας και της καθημερινότητας, έτσι στόχος σας είναι να έχετε μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα στην εργασία σας και να θέσετε πρόγραμμα και σύστημα στην καθημερινότητά σας. Αφού ο Άρης μπορεί να φέρει άγχος, θα μπορούσατε επίσης να ανακαλύψετε ότι σάς ενοχλούν οι σωροί από χαρτιά στο γραφείο σας ή οποιοδήποτε χάος υπάρχει στο σπίτι σας. Έχετε τώρα έντονη ενεργητικότητα, έτσι ίσως θελήσετε να ξεκινήσετε γυμναστήριο ή να πάτε για τρέξιμο ή να κάνετε ασκήσεις γιόγκα. Σίγουρα όλα αυτά θα σάς βοηθήσουν να εκτονώσετε το άγχος σας αλλά προσέξτε τις υπερβολές προκειμένου να αποφευχθούν απρόβλεπτα ατυχήματα.

Η Αφροδίτη και η νέα Σελήνη στον ερωτικό και δημιουργικό πέμπτο οίκο σας αυξάνουν το ρομαντισμό και τη δημιουργικότητά σας, ανανεώνουν τη ζωή σας. Ίσως να νιώσετε ακαταμάχητη έλξη για κάποιον/α που σάς γεμίζει ενθουσιασμό και διεγείρει το μυαλό σας ή ίσως εσείς και η αγάπη σας να αναζωπυρώσετε ξανά το πάθος σας. Είναι επίσης ο κατάλληλος μήνας για να φυτέψετε σπόρους γύρω από ένα δημιουργικό ή καλλιτεχνικό εγχείρημα, καθώς οι ιδέες σας και η έμπνευσή σας θα είναι πιο έντονες από το κανονικό. Εάν έχετε μια δημιουργική ιδέα ή ασχολείστε με την τέχνη ή θέλετε να δώσετε μια ζωντανή παράσταση ή να κάνετε μια δημόσια ομιλία, θα έχετε την ενέργεια και την νοητική δύναμη να εντυπωσιάσετε.

Ζήστε αυτές τις όμορφες στιγμές. Με την πανσέληνο να λάμπει στον ενδέκατο οίκο σας, της κοινωνικής δικτύωσης, του αλτρουισμού και της ομαδικής δραστηριότητας, η κοινωνικότητά σας είναι αυξημένη, κλέβετε τις εντυπώσεις. Επιπλέον, είστε αισιόδοξοι και ξέγνοιαστοι, πράγμα που φέρνει νέους ανθρώπους στη ζωή σας αλλά και άφθονη διασκέδαση. Τώρα μπορείτε να αφήσετε ελεύθερο τον εαυτό σας να λάμψει πραγματικά και να δημιουργήσετε κάποιες νέες φιλίες. Άλλωστε από τη φύση σας κάνετε πολλούς φίλους, αλλά λίγοι είναι αυτοί που μπορούν να μοιραστούν την ψυχή σας. Ένα άλλο πλεονέκτημα είναι ότι γενικά ενδιαφέρεστε για όλους, από τον πιο απλό άνθρωπο που θα συναντήσετε μέχρι τον Διευθύνοντα Σύμβουλο. Ένα ομαδικό έργο θα μπορούσε επίσης να ολοκληρωθεί σε αυτή την πανσέληνο.

Ιχθύς

Έχετε πάθος, είστε … φωτιά καθώς ο Άρης στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, σάς βοηθά να κατακτήσετε όποιον/α επιθυμείτε. Η δυναμική και ένθερμη παρουσία σας δεν περνά απαρατήρητη, έτσι τολμήστε να κάνετε το πρώτο βήμα πλησιάζοντας αυτόν/ήν που έχει κλέψει την καρδιά σας. Είστε σε σχέση; Οι προσπάθειες που κάνετε για την ικανοποίηση των δικών σας αναγκών μήπως μοιάζουν εγωιστικές; Ο καλύτερος τρόπος προσέγγισης για να κινηθεί η σχέση σας προς τα εμπρός σας είναι να επικεντρωθείτε σε αυτό που μπορείτε να προσφέρετε και όχι μόνο σε αυτό που αγωνίζεστε να πάρετε. Συμβουλή: Μην αναμασάτε το παρελθόν, θα καταλήξετε να συγκρουστείτε μεταξύ σας.

Η Αφροδίτη και η νέα Σελήνη στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας αναδύει οικογενειακά ζητήματα, το σπίτι σας και η φροντίδα των αγαπημένων σας προσώπων σάς κάνουν να αισθάνεστε οικειότητα και ζεστασιά. Ίσως ανακαινίσετε το σπίτι σας ή μπορεί να επικοινωνείτε συχνότερα με τους αγαπημένους σας. Επιπλέον, εκδηλώνετε τις ευαισθησίες σας και τη γλυκύτητά σας με το να δίνετε και να λαμβάνετε αγάπη. Δεδομένου ότι ο τέταρτος οίκος διέπει τη θηλυκότητα, νιώθετε την ανάγκη να συνδεθείτε βαθύτερα συναισθηματικά με τις σημαντικές γυναίκες στη ζωή σας, ειδικά εκείνες που σας φροντίζουν. Τώρα μπορείτε να ακουμπήσετε σε εκείνους που σας έχουν κερδίσει, διανοητικά και ψυχικά.

Πόσο αγωνιστήκατε να πετύχετε στην εργασία σας; Με την πανσέληνο στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας, ίσως κερδίσετε αυτή την αναγνώριση στον τομέα σας με τη μορφή κάποιας αύξησης ή προώθησης. Ίσως έρθετε σε επαφή με πλούσιους πελάτες ή κλείσετε συμφωνία με το εξωτερικό. Επεκταθείτε πέρα από την πόλη σας, ποτέ δεν ξέρετε ποιον θα συναντήσετε. Μπορεί επίσης να ανακαλύψετε ότι ένα επαγγελματικό μονοπάτι φτάνει στο τέλος του, ενώ μια νέα αρχή είναι πολύ κοντά σας. Η πραγματοποίηση αλλαγών στην καριέρα σας, αν και απότομη, θα επηρεάσει θετικά τη μακροπρόθεσμη σταθερότητα στην εργασία σας. Επειδή τώρα κατέχετε μια συγκεκριμένη επαγγελματική θέση δεν σημαίνει ότι αυτό είναι το πεπρωμένο σας. Αναζητήστε αυτό που γεμίζει την ψυχή σας.

zwdia

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: