Μηνιαίες προβλέψεις Απριλίου για όλα τα ζώδια

Κριός

Κάντε εκκαθάριση από τα «τοξικά» πρόσωπα που επιβαρύνουν την ψυχολογία σας και δεν σας αφήνουν να δείτε το φως, είναι το αίτημα της Αφροδίτης στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας. Ίσως νιώσετε τώρα μια βαθιά νοσταλγία για το παρελθόν η οποία θα μπορούσε να εμφανιστεί διαμέσου παλαιών epωτικών επιστολών ή αντικειμένων. Χρειάζεστε τάξη στην ψυχή σας, όχι ακαταστασία. Απομακρύνετε οτιδήποτε στερεί την ηρεμία και την ευτυχία σας. Βρίσκεστε σε συνεχή κίνηση καθώς ο Άρης κινείται στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας. Αναμείνατε να διακόπτεται η συνήθης καθημερινή ρουτίνα σας μέσω ατελείωτων μηνυμάτων και τηλεφωνικών κλήσεων και πιθανώς απροσδόκητων ειδήσεων που απαιτούν την άμεση προσοχή σας.

Όλα για σας! Με τη νέα Σελήνη στο ζώδιό σας έχετε θάρρος και αυτοπεποίθηση, εισπράττετε διαβεβαιώσεις, προβάλετε τον εαυτό σας και τις ανάγκες σας, έφτασε η στιγμή να υλοποιήσετε τα όνειρά σας. Ίσως να έχετε την ευκαιρία να κάνετε ένα μεγάλο άλμα και βρίσκεστε στο προσκήνιο καθώς η ακαταμάχητη δυναμική παρουσία σας και το ανεξάντλητο πάθος σας σάς ωθούν προς μεγάλα επιτεύγματα. Προβληθείτε, μιλήστε, ενεργήστε … ό, τι κι αν κάνετε έχετε σύμμαχό σας το φεγγάρι! Θα μπορούσατε να ξεκινήσετε ένα νέο έργο ή μια ερωτική σχέση ή απλά ακολουθείτε την καρδιά σας. Αυτή η νέα Σελήνη στο ζώδιό σας έρχεται μόνο μία φορά το χρόνο, οπότε μην χάσετε την ευκαιρία. Κινηθείτε παθιασμένα, με τόλμη και δύναμη, το σύμπαν σας δίνει το πράσινο φως.

Η αμοιβαιότητα και η συντροφικότητα είναι το κλειδί της ευτυχίας σας. Με την πανσέληνο στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, θα μπορούσατε να κατανοήσετε τον τρόπο με τον οποίο οι μεμονωμένες ενέργειές σας εξυπηρετούν (ή όχι) μια σημαντική σχέση σας. Είναι σημαντικό να δώσετε προσοχή στην ισορροπία του «δούναι και λαβείν», έτσι ώστε κανείς να μην αισθάνεται αδικημένος. Και τι χρειάζονται πραγματικά ο συνάδελφός σας, οι πιο στενοί φίλοι σας και ο αγαπημένος σας από εσάς; Για χάρη της διπλωματίας και της διατήρησης της ειρήνης, θα πρέπει να κάνετε πίσω και να συμβιβαστείτε. Ναι, στο τολμηρό ζώδιό σας αρέσει να έχει το πάνω χέρι, αλλά αναγνωρίστε επίσης το όφελος της διαπίστωσης ότι με μια ψυχή που σας συμπληρώνει θα καταφέρετε πολλά περισσότερα.

Ταύρος

Κάντε νέες φιλίες, συμμετέχετε σε ομάδες, σάς παροτρύνει η Αφροδίτη στον φιλικό και ομαδικό ενδέκατο οίκο σας. Ειδικά στις ομάδες, οι καινοτόμες ιδέες σας γίνονται αμέσως αποδεκτές. Η εστίασή σας είναι τώρα προς το μέλλον, σκέφτεστε πως να κινηθείτε προς τα εμπρός, αλλά μην αποθαρρύνεστε εάν κάποια πράγματα δεν συμβούν αμέσως. Ο Άρης στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, μπορεί να τροφοδοτήσει ένταση με ένα συνεργάτη για λόγους οικονομικούς ή ίσως είστε κάτω από μεγαλύτερη πίεση στην εργασία σας. Προσπαθήστε να είστε εγκρατείς. Αν αισθανθείτε ότι πρόκειται να συγκρουστείτε, απομακρυνθείτε από αυτό το άτομο, υπολογίζοντας ποια είναι η κοινή αποστολή σας.

Φύγετε για λίγο μακριά από τον κόσμο, η μοναξιά και η απομόνωση είναι απολύτως απαραίτητες τώρα καθώς η νέα Σελήνη ενεργοποιεί το δωδέκατο οίκο σας, του τέλους και της μοναξιάς. Είστε εξοικειωμένοι με το να χαλαρώνετε στο σπίτι σας, αλλά τώρα το φεγγάρι σάς ζητά επίσης να παραδοθείτε στη βούληση του σύμπαντος. Ακολουθήστε έναν πιο αργό ρυθμό και επαναξιολογήστε παλιά νοσηρά συναισθήματα, διεισδύοντας βαθιά στο υποσυνείδητό σας. Δώστε προσοχή στα όνειρά σας, στις κρυφές επιθυμίες σας και τις φαντασιώσεις σας. Για τους επόμενους έξι μήνες, ο πνευματικός κόσμος κυριαρχεί στη ζωή σας, καθώς γνωρίζετε την έντονη σχέση που έχει η ψυχή σας με αυτόν. Για να ξεφύγετε από το άγχος και κάθε είδους συναισθηματική ένταση, δώστε προσοχή στις λεπτομέρειες της καθημερινής και επαγγελματικής σας ζωής.

Η πανσέληνος στον έκτο οίκο σας, της καθημερινότητας και της εργασίας, σας φέρνει ένα απίστευτο δώρο για να βελτιώσετε τις συνθήκες της καθημερινής σας ζωής και της δουλειάς σας. Για μια μοναδική φορά, δεν θα βαρεθείτε από τις λεπτομέρειες. Ξεκινήστε λοιπόν να οργανώνετε το γραφείο και τα αρχεία σας, να καθαρίσετε το σπίτι σας από τα άχρηστα αντικείμενα και τη σκόνη που δημιουργούν αρνητική ενέργεια. Εάν κάτι στο γραφείο σας χρειάζεται αναμόρφωση, έχετε τις δυνάμεις της έντονης ανάλυσης για να το καταλάβετε και να το βελτιώσετε.

Δίδυμοι

Μοιραστείτε ό, τι γνωρίζετε με τους συναδέλφους σας, προσφέρετε τη βοήθειά σας και την κατανόησή σας, όχι μόνο θα σας στηρίξουν μελλοντικά αλλά αυτό θα σας κάνει να νιώθετε καλά. Η Αφροδίτη κινείται στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας, και το μόνο που σας ζητά είναι να είστε άψογοι με τη συμπεριφορά σας απέναντι στους συμμάχους σας στην εργασία σας. Και χρειάζεστε απόλυτα κάποια άτομα δίπλα σας! Επιπλέον, με τον Άρη στο ζώδιό σας, είναι πιο πιθανό να πείτε την αλήθεια χωρίς να υπολογίζετε τους άλλους, επιβεβαιώνοντας τις ανάγκες σας και κάνοντας γνωστές τις επιθυμίες σας. Η τάση σας να κάνετε το δικό σας θα μπορούσε να εξελιχθεί σε διαμάχη, αν δεν είστε προσεκτικοί. Μιλήστε, αλλά ευγενικά.

Είστε από τη φύση σας μια κοινωνική πεταλούδα και τώρα ακόμα περισσότερο χάρη στη νέα Σελήνη στον ενδέκατο οίκο σας, της φιλίας και της κοινωνικής δικτύωσης, πράγμα το οποίο βελτιώνει τη διάθεσή σας, κάνοντάς σας πιο ενθουσιώδεις και τολμηρούς. Είστε ακριβώς στο στοιχείο σας! Τώρα κάνετε νέους φίλους, διασκεδάζετε μέχρι πρωίας και τολμάτε να πείτε την αλήθεια, είστε εκατό τοις εκατό ο αληθινός εαυτός σας και εμπνέετε τους άλλους να κάνουν το ίδιο. Ίσως ακόμα να είστε οι πρωταγωνιστές σε μια φιλανθρωπική εκστρατεία ή στον ιστότοπο της εταιρείας σας προβάλλοντας ένα νέο προϊόν. Η ευτυχία έρχεται … εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αποφασίσετε τι θέλετε και στη συνέχεια να τολμήσετε!

Ο έρωτας θέλει δύναμη, τόλμη και ρίσκα. Και με την πανσέληνο στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας δεν διστάζετε να βγείτε έξω στον κόσμο και να αφήσετε τους θαυμαστές σας να γνωρίσουν τις προθέσεις σας. Ανοίγετε την καρδιά σας και γιορτάζετε τον έρωτα και το πάθος κάτω από το φως της αγάπης και του φεγγαριού. Απολαμβάνετε το φλερτ και τη διασκέδαση, δεν φοβάστε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας στον αγαπημένο σας. Ο φτερωτός θεός έχει βάλει στόχο με τα βέλη του την καρδιά σας και σάς κάνει να νιώθετε ευτυχισμένοι που ζείτε μια αξέχαστη ιστορία αγάπης. Κανείς δεν μπορεί να αναμετρηθεί μαζί σας!

Καρκίνος

Πώς θα φτάσετε στην ευτυχία και την επιτυχία; Η Αφροδίτη στον ένατο οίκο σας, της επέκτασης και των ταξιδιών, πυροδοτεί την ανάγκη σας για ελευθερία και περιπέτεια, ίσως κάνετε νέα σχέδια σε επαγγελματικό μέτωπο. Εάν σχεδιάζετε ένα νέο εγχείρημα, ίσως κάνετε ένα ταξίδι, ακόμα και στο εξωτερικό, για να κάνετε κάποια έρευνα. Αν νιώσετε να σας καταλαμβάνουν απαισιόδοξες σκέψεις και πόνος για το παρελθόν, ο Άρης στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας, συνιστά να ασχοληθείτε με ήρεμες δραστηριότητες, θα σας βοηθήσουν να απελευθερωθείτε. Φυσικά, με τη βιασύνη σας να απελευθερωθείτε από το παρελθόν, ίσως έχετε έναν απρόσεκτο τραυματισμό, αφού ο Άρης μπορεί να μας κάνει λίγο επιρρεπείς σε ατυχήματα. Να είστε προσεκτικοί με τις κινήσεις σας και μην το παρακάνετε με τη θλίψη σας.

Με τη νέα Σελήνη στο δέκατο οίκο σας που κυβερνά τους μακροπρόθεσμους στόχους και την φιλοδοξία, αισθάνεστε πιο τολμηροί και θαρραλέοι να βάλετε οργάνωση και δομή στην καριέρα σας. Όχι μόνο είστε ένας αξιόπιστος ηγέτης, αλλά φαίνεται να κινήστε πιο γρήγορα προς τη σκάλα της επιτυχίας. Αναμείνατε εντός των προσεχών έξι μηνών αναγνώριση και δόξα καθώς το φεγγάρι προαναγγέλλει ένα εντελώς νέο κεφάλαιο στην επαγγελματική σας ζωή. Ίσως λάβετε μια είδηση από ένα σημαντικό κοινωνικά πρόσωπο ή έναν φερέγγυο πελάτη που θέλει να σας ανεβάσει ψηλά. Ή ίσως το αφεντικό σας σάς δώσει μια περίοπτη θέση βάση της οποίας εσείς είστε αυτοί που οδηγείτε τους άλλους. Βέβαια, ίσως να αισθάνεστε λίγο φοβισμένοι, αλλά το έχετε από τη φύση σας αυτό.

Αν έχετε δώσει τα πάντα στους αγαπημένους σας, βρείτε χρόνο για να φροντίσετε και τον εαυτό σας. Η πανσέληνος φωτίζει τον οικείο τέταρτο οίκο σας, και λίγες ώρες μοναξιάς στη θαλπωρή του σπιτιού σας αρκούν για να ανακτήσετε την ψυχική ηρεμία σας. Εάν ζείτε με ένα συγκάτοικο, ίσως ήρθε η ώρα να καθαρίσετε τον αέρα για κάτι που βαραίνει καιρό τώρα την ψυχή σας. Δεν έχει σημασία αν το ζήτημα είναι μικρό ή μεγάλο, στόχος σας είναι τώρα να δημιουργήσετε αρμονία και ισορροπία στο σπίτι σας. Θα μπορούσατε επίσης να σκεφτείτε σοβαρότερα την οικογένεια και τα παιδιά. Αν ισχύει αυτό, συζητήστε με τον αγαπημένο σας και κάντε χρονοδιάγραμμα για το μέλλον.

Λέων

Νιώθετε ένα βάρος στην ψυχή σας; Εάν εκκρεμεί ένα διαζύγιο ή οποιαδήποτε οικονομική ή συναισθηματική επιβάρυνση, η παρουσία της Αφροδίτης στον όγδοο οίκο σας, του τέλους και των κοινών οικονομικών, εξομαλύνει τυχόν συγκρούσεις και οποιαδήποτε αναστάτωση και δυσαρέσκεια. Καθιστά επίσης τη διαχώριση των περιουσιακών στοιχείων πιο εύκολη από ότι θα ήταν διαφορετικά. Αξιοποιήστε την κινητήρια δύναμη του Άρη στον ομαδικό ενδέκατο οίκο σας για να οργανώσετε μια ομάδα, διοχετεύοντας την πίεση που ίσως αισθάνεστε προς την επίτευξη ενός τελικού στόχου. Εάν τα πονταρίσματα είναι πολύ υψηλά, χαμηλώστε τις απαιτήσεις σας. Λειτουργήστε κάτω από την ιδέα ότι η ομάδα θα πετύχει περισσότερα στο σύνολό της, αν υπάρχει ηρεμία και όλοι αισθάνονται χαλαρά.

Επεκτείνετε τους ορίζοντές σας και προετοιμαστείτε για ένα ταξίδι, θα αποκομίσετε τόσες εμπειρίες. Η νέα Σελήνη ενεργοποιεί τον ένατο οίκο σας, της επέκτασης και των ταξιδιών, και τίποτα δεν σάς σταματά από το να κάνετε κάτι διαφορετικό, ξέρετε ότι όχι μόνο θα διασκεδάσετε αλλά θα μάθετε πολλά. Ίσως να αποφασίσετε να εγγραφείτε σε ένα πρόγραμμα σπουδών ή να διευρύνετε την παγκόσμια γνώση σας ερχόμενοι σε επαφή με ανθρώπους που έχουν πολιτισμικό και κοινωνικό υπόβαθρο πολύ διαφορετικό από το δικό σας. Ίσως ακόμα τολμήσετε να κάνετε ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα ανοίγοντας μια επιχείρηση που είναι σίγουρο ότι θα πάει καλά. Είστε δημιουργικοί από τη φύση σας, ξέρετε ότι αν κάποιος μπορεί να κάνει πράξη τα μεγάλα οράματά του, είστε μόνο εσείς! Κάντε λοιπόν αυτό το άλμα!

Η έμφυτη δημιουργικότητά σας είναι στο απόγειό της, ειδικά γύρω από τον προφορικό και γραπτό λόγο, χάρη στην πανσέληνο που φωτίζει τον τρίτο οίκο σας, της επικοινωνίας και των ιδεών. Δεδομένης της ανάγκης σας τόσο για επικοινωνία όσο και για πνευματική διέγερση, ίσως θελήσετε να δοκιμάσετε μια ηλεκτρονική πλατφόρμα, όπως ένα blog ή τα social media, προκειμένου να εξαπλώσετε μια μεγάλη ιδέα σας. Αν οι συνάδελφοί σας χρειάζονται βοήθεια για να κάνουν μια πώληση, μπορεί να έρθουν σε εσάς, καθώς οι ικανότητές σας στο μάρκετινγκ είναι πιο έντονες. Αν πρόκειται να κάνετε μια παρουσίαση ή δημόσια ομιλία, η αφηγηματική σας ροή είναι διορατική και διαφωτιστική.

Παρθένος

Γοητεία και ομορφιά σας χαρίζει η Αφροδίτη η οποία κινείται στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων. Με τη γλυκύτητα και την ευγένειά σας δεν πρόκειται να περάσετε απαρατήρητοι. Αυτή η εκθαμβωτική λάμψη σας θα σας κάνει να νιώσετε ότι είστε μοναδικοί. Αξίζετε να πάρετε αγάπη και εκτίμηση! Είστε οργανωτικοί και εργατικοί από τη φύση σας και τώρα ακόμα περισσότερο καθώς ο Άρης κινείται στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας. Θα μπορούσατε όμως να διαπιστώσετε ότι λαμβάνετε επιπλέον έργα και υποχρεώσεις που ναι μεν σας χρήζουν ηγέτη και σας προσφέρουν αναγνώριση, αλλά σάς δημιουργούν άγχος και πίεση. Ίσως και να αναρωτιέστε … τι καλό θα βγει αν κάνω αυτό το έργο; Εμπιστευθείτε τον εαυτό σας, είστε σίγουρα ικανοί.

Ψάχνετε μια έξυπνη επένδυση, να εξοφλήσετε ένα χρέος ή να επισφραγίσετε μια κερδοφόρα συμφωνία; Ξεκινήστε αλλάζοντας τη στάση σας και όλα τα άλλα θα επακολουθήσουν. Η νέα Σελήνη ενεργοποιεί τον όγδοο οίκο σας, των κοινών οικονομικών πόρων, και σε ένα πιο βαθύ επίπεδο, γνωρίζετε ότι για να έχετε οικονομική επιτυχία χρειάζεται βαθιά ανάλυση και στρατηγική, αυτό είναι ζωτικής σημασίας στη ζωή σας. Δεν χρειάζεται να τα κάνετε όλα μόνοι σας, (εκτός κι αν χρειάζεστε ηθική υποστήριξη ή χρηματοδότηση). Ήρθε η ώρα να βρείτε αυτές τις στρατηγικές συμμαχίες των οποίων τα ταλέντα, οι οικονομικοί πόροι και οι διασυνδέσεις μπορούν να σάς ωφελήσουν. Το σύμπαν με την πανσέληνο στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων και των αξιών, σας ζητά να αξιολογήσετε το πως διαχειρίζεστε τα χρήματά σας, ζητώντας σας να πάρετε στα χέρια σας τον έλεγχο του προϋπολογισμού σας.

Ίσως ακόμα απευθυνθείτε σε ένα δικηγόρο για μια οικονομική διαπραγμάτευση ή κάποιος σάς βοηθά στην αποπληρωμή ενός χρέους. Νιώθετε ενθουσιασμένοι με τη ζωή σας επειδή αισθάνεστε ότι αγωνίζεστε για καλό και δίκαιο σκοπό. Αυτή είναι μια περίοδος κατά την οποία τα χρήματά σας πρέπει να εναρμονίζονται με τον τρόπο με τον οποίο εκτιμάτε τον εαυτό σας. Το πώς εκτιμάτε τον εαυτό σας συνδέεται φυσικά με το οικονομικό σας επίπεδο. Καλά είναι τα χρήματα στην τράπεζα, αλλά ακόμα καλύτερη είναι η αυξημένη αυτοεκτίμηση που σάς προσφέρουν.

Διαβάστε ακόμη: 4 πράγματα που πρέπει να ξέρεις για τον Ιχθύ και κάθε Ιχθύ

Ζυγός

Είστε εξαιρετικά ικανοί να βελτιώσετε τις συνθήκες της καθημερινής σας ζωής, εστιάζοντας στις λεπτομέρειες χάρη στην Αφροδίτη στον καθημερινό έκτο οίκο σας. Και όταν καθαρίζετε το σπίτι σας ή αλλάζετε τη δομή του γραφείου σας, έρχονται στο μυαλό σας εκείνες οι παλιές αναμνήσεις. Είστε τώρα πολυάσχολοι αλλά αυτό σάς ευχαριστεί. Τολμήστε να υλοποιήσετε τα μεγάλα οράματά σας, έχετε σύμμαχό σας τον Άρη στον τυχερό και επεκτατικό ένατο οίκο σας. Βάλτε την ενθουσιώδη ενέργειά σας σε οτιδήποτε διευρύνει τους ορίζοντές σας και συνεχίστε να σκέφτεστε θετικά, τα υπόλοιπα θα επακολουθήσουν. Συμβουλή: Ακόμα κι αν κάποιος σας πει μια μεγάλη αλήθεια, μην είστε τόσο εριστικοί και σκληροί.

Δεν αντέχετε τη μοναξιά και ποθείτε τη συντροφικότητα και η νέα Σελήνη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών, σάς ωθεί να κάνετε τα πράγματα επίσημα στη σχέση σας ή δίνετε τα χέρια σε μια νέα συνεργασία. Απλά μην βιάζεστε να κινηθείτε, όχι χωρίς να κάνετε έρευνα με τη δέουσα επιμέλεια. Με τη διακαή επιθυμία σας και το πάθος σας να επισημοποιήσετε τη σχέση σας ή να κάνετε μια νέα συνεργασία, μπορεί να πιέσετε τα πράγματα. Συζητήστε, διαπραγματευτείτε, ακούστε, στο τέλος θα πείτε ότι αξίζει που περιμένατε. Εάν έχετε βγει από μια σχέση πρόσφατα, αναζητάτε κάποιον/α για να ενώσετε την ψυχή σας και τη ζωή σας. Με την πανσέληνο στον πρώτο οίκο σας, των νέων ξεκινημάτων, είναι όλα για σας!

Είναι η εποχή της καρποφορίας των σπόρων που φυτέψατε έξι μήνες πριν, έτσι αν αγωνιστήκατε για κάτι, αναμείνατε τη συγκομιδή. Το ζώδιό σας αγαπάει τη συντροφικότητα και συχνά σκέφτεται για όλους τους άλλους, αλλά τώρα είναι καλό να είστε λίγο … εγωιστές, να επικεντρωθείτε στις προσωπικές σας ανάγκες και επιθυμίες. Υπάρχει ένας αέρας ανανέωσης γύρω σας, οπότε τρέξτε εκεί που θέλετε να πάτε. Πού όμως; Λοιπόν, αυτό εξαρτάται από εσάς. Αποφασίστε τι θέλετε περισσότερο, μια εκπληκτική δουλειά, μια συναρπαστική ερωτική σχέση, κάτι νέο στην οικογενειακή σας ζωή … αλλάξτε τα κακώς κείμενα στη ζωή σας.

Σκορπιός

Μην ξεχάσετε να αναγνωρίσετε ό, τι σας έχει δώσει ο αγαπημένος σας, να επισημάνετε αυτό το κάτι που θαυμάζετε πραγματικά σε αυτόν, είναι το αίτημα της Αφροδίτης στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας. Ίσως ακόμα να δώσετε ή να πάρετε δώρα από τον αγαπημένο σας ή από κάποιον φίλο, πελάτη ή συνάδελφό σας. Ακολουθώντας τη νοοτροπία του «οτιδήποτε μπορεί να συμβεί» αυτό το μήνα είναι το κλειδί της ψυχικής σας ισορροπίας καθώς ο κυβερνήτης σας ο Άρης κινείται στον μυστικοπαθή και μετασχηματιστικό όγδοο οίκο σας. Και πραγματικά, οτιδήποτε μπορεί να συμβεί, έτσι να έχετε θετικές σκέψεις, ακόμα κι αν αλλάξει ριζικά η ζωή σας.

Είστε πραγματικά μια παραγωγική μηχανή καθώς η νέα Σελήνη ενεργοποιεί τον έκτο οίκο σας, της εργασίας. Έχετε δύναμη και αποδοτικότητα, ξεκινάτε ένα νέο έργο και φέρνετε εις πέρας γρήγορα τα καθήκοντά σας καθώς δίνετε σημασία στις μικρολεπτομέρειες παρά στη μεγάλη εικόνα των πραγμάτων. Η προσοχή σας σε πράγματα όπως κωδικούς πρόσβασης ή η αρχειοθέτηση σάς κάνει μόνο καλό. Ξέρετε πως να κυριαρχήσετε στην καθημερινή σας ζωή και να λειτουργήσετε με σύστημα και οργάνωση. Ίσως ακόμα προσλάβετε νέους υπαλλήλους στην επιχείρησή σας ή ένα νέο βοηθό οι οποίοι σάς προσφέρουν υποστήριξη στις οργανωτικές σας προσπάθειες. Με την πανσέληνο στο δωδέκατο οίκο σας, της πνευματικότητας, έχετε έντονη διαίσθηση, έτσι ώστε αισθάνεστε τις ευαισθησίες των γύρω σας.

Επιπλέον, έρχεται στο προσκήνιο η έμφυτη ικανότητά σας να ψυχολογείτε τους άλλους, αλλά δεν χρειάζεται να ανακαλύψετε πληροφορίες για αυτούς αν δεν χρειάζεται. Θα μπορούσατε να νιώθετε ότι περπατάτε στην ομίχλη, σάς διακατέχουν ανασφάλειες και αβεβαιότητα για το μέλλον, που βαδίζετε και που χαρίζετε την ενέργειά σας και την ψυχή σας. Και αυτό είναι ένα συναίσθημα που δεν σας αρέσει. Αλλά αυτό το απροσδιόριστο συναίσθημα έχει πράγματι έναν πνευματικό σκοπό και τώρα είστε σε θέση να διεισδύσετε μέσα στο ασυνείδητό σας, κοιτάζοντας οτιδήποτε μπορεί να σας κρατά πίσω από την εξέλιξή σας.

Τοξότης

Ρομαντισμό και αισθησιασμό σας χαρίζει η Αφροδίτη η οποία θα βρίσκεται στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας. Ίσως να θελήσετε να ομορφύνετε το σπίτι σας ή το χώρο της εργασίας σας, καθώς αυτό ανεβάζει την ψυχολογία σας, η αίσθηση ότι βρίσκεστε σε ένα πανέμορφο περιβάλλον σας κάνει να νιώθετε άνετα, βοηθώντας σας να αισθανθείτε πιο ήρεμα με τον εαυτό σας και τους άλλους γύρω σας. Βεβαιωθείτε ότι αυτό που βγαίνει από το στόμα σας δεν θα είναι ενοχλητικό για τους γύρω σας. Καθώς ο Άρης κινείται στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, ενδεχομένως να είστε πιο επιθετικοί στις συνομιλίες σας και ασυμβίβαστοι. Προσέξτε επίσης τα μηνύματα που στέλνετε, ίσως να θεωρηθούν προσβλητικά.

Άφθονη διασκέδαση, χαρά και αχαλίνωτο πάθος σάς προσφέρει η νέα Σελήνη στον ερωτικό και διασκεδαστικό πέμπτο οίκο σας. Νιώθετε πολύ άνετα συζητώντας με όλους, παίρνετε την πρωτοβουλία να πλησιάσετε επιτέλους αυτόν/ήν που ποθείτε, απλά λάμπετε με το φλογερό ταπεραμέντο σας, καθιστώντας πιο πιθανό να βρείτε τον έρωτα των ονείρων σας. Αισθάνεστε σίγουροι για τον εαυτό σας και ικανοί να αποπλανήσετε όποιον/α θέλετε. Απολαύστε την ομορφιά και την αγάπη που είναι γύρω σας, μοναδικά δικές σας. Φλερτάρετε και ζήστε τη ζωή. Αυτή η χαρούμενη διάθεσή σας πρέπει … να μοιραστεί και σίγουρα οδηγεί σε μια παθιασμένη ερωτική συνάντηση ή κάποια άλλη αυθόρμητη περιπέτεια … το καλύτερο!

Εσείς και η ομάδα σας ίσως γιορτάσετε μια μεγάλη νίκη, ίσως ολοκληρώνοντας ένα πολυαναμενόμενο ομαδικό έργο χάρη στην πανσέληνο στον ομαδικό και φιλανθρωπικό ενδέκατο οίκο σας. Ή ίσως συνειδητοποιείτε ότι ο ακτιβισμός σας αποφέρει ηρεμία στην ψυχή και το μυαλό σας και πραγματικά χαίρεστε που μπορείτε να προσφέρετε στον ευρύτερο κόσμο. Η τεχνολογία μπορεί επίσης να επηρεάσει τα γεγονότα που προοιωνίζονται με αυτή την πανσέληνο. Ίσως μια νέα ιδέα σας για μια εφαρμογή ή ένα blog που το κάνετε απλά για διασκέδαση γίνουν viral. Αν είχατε απομακρυνθεί από έναν φίλο λόγω διαφωνιών, ίσως ήρθε η ώρα να προσφέρετε κλαδί ελιάς. Υψώστε λευκή σημαία, θα ωφελήσει και τους δυο σας μακροπρόθεσμα.

Αιγόκερως

Με τον εγκάρδιο ενθουσιασμό σας και τη συμπόνια με τα οποία εμποτίζει την ψυχή σας η Αφροδίτη στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας, είστε πρόθυμοι να ακούσετε τι έχουν να σάς πουν οι άλλοι αλλά και τι πρέπει εσείς να πείτε στον καθένα που συναντάτε, είτε αυτός είναι ο φίλος σας, ο αγαπημένος σας, ο προϊστάμενός σας, ο αδελφός σας. Η διαίσθηση και η ενσυναίσθησή σας καθώς και η ευφυΐα σας προσθέτουν μια διασκεδαστική χροιά σε όλες τις συνομιλίες σας. Με τον Άρη στον έκτο οίκο σας, της εργασίας, ένα πρόσωπο που εργάζεται για εσάς μπορεί να σάς δημιουργήσει πίεση και άγχος, οπότε βεβαιωθείτε ότι μπορεί να συμβαδίσει μαζί σας, ή τουλάχιστον ότι προσφέρει όσα μπορεί!

Γαλήνη και ειρήνη σάς προσφέρει η νέα Σελήνη που ενεργοποιεί τον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειάς σας. Έχετε μια εξαιρετικά ευαίσθητη διάθεση η οποία θα μπορούσε να σας εμπνεύσει να εξομαλύνετε τις συγκρούσεις και τις διαφωνίες με ένα μέλος της οικογένειάς σας ή συγγενή σας, ιδιαίτερα μια γυναίκα. Προτιμάτε να περιβάλλεστε από τα πιο οικεία προς εσάς πρόσωπα και θέλετε να τους φροντίσετε και να τους μαγειρέψετε. Ίσως ακόμα φέρετε στη μνήμη σας το παρελθόν βλέποντας παλιές φωτογραφίες με τους ανθρώπους με τους οποίους έχετε μοιραστεί τόσα πολλά. Γαλουχήστε την ψυχή σας πηγαίνοντας ένα ταξίδι κοντά σε νερό. Ή ανακαινίστε την κατοικία σας με χαλαρωτικά χρώματα και πινελιές που συνηχούν με τη δική σας ευαίσθητη διάθεση.

Η πανσέληνος στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας, φέρνει μια δυναμική εξέλιξη στη σταδιοδρομία σας, βάζετε σε τάξη ολόκληρη τη ζωή σας, την επαγγελματική και την προσωπική, θα σας βοηθήσει να αναρριχηθείτε ψηλά. Βλέπετε επαγγελματική φήμη και βραβεία, οι κόποι σας ανταμείβονται. Ίσως να λάβετε μια συναρπαστική ηγετική θέση ή έχετε μια ευκαιρία για άνοδο στη σταδιοδρομία σας. Εφαρμόζετε νέες πρακτικές στο έργο σας ή κάνετε ένα γενικό πλάνο για τη μελλοντική ζωή σας. Η δημόσια εικόνα σας αλλάζει προς το καλύτερο και φήμη, βραβεία και αναγνώριση είναι βέβαιο ότι θα ακολουθήσουν, αρκεί να συμμορφώνεστε με τους κανόνες. Να το έχετε υπόψη σας αυτό!

Υδροχόος

Βάλτε σε τάξη τα οικονομικά σας, τολμήστε να ζητήσετε μια αύξηση μισθού, έχετε σύμμαχό σας την Αφροδίτη στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων. Αναφέρετε ένα μπόνους που ελπίζατε να πάρετε σε ένα φιλικό γεύμα. Αν δεν προκύψει αύξηση, είναι σίγουρο ότι θα λάβετε εκτίμηση και αναγνώριση για την προσφορά σας. Κάποιος πρέπει να μιλήσει και να πάρει την πρωτοβουλία και με τον Άρη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, ίσως να είστε εσείς. Είστε τολμηροί και δεν διστάζετε να πλησιάσετε το αντικείμενο του πόθου σας, υπάρχει πολύ κίνηση γύρω σας, ανοίγετε διαλόγους με ευκολία και πραγματοποιείτε καυτές ερωτικές συναντήσεις. Σίγουρα έχετε πάθος αλλά προσέχετε μη σας θεωρήσουν οι άλλοι υπερβολικά επιθετικούς ή τολμηρούς.

Διψάτε για ταξίδια και γνώση καθώς η νέα Σελήνη στον τρίτο οίκο σας, της επικοινωνίας, σάς δημιουργεί μια διανοητική διέγερση, επιδιώκετε να μάθετε όσα περισσότερα μπορείτε και είστε περίεργοι για τα πάντα! Λαμβάνετε πολλές ειδήσεις, πληροφορίες και μηνύματα, κάνετε άφθονες συνομιλίες και έχετε μοναδικές ιδέες, πράγμα το οποίο κάνει όλο τον κόσμο να συρρέει δίπλα σας. Ασχολείστε με πολλά πράγματα ταυτόχρονα καθώς δεν θέλετε να βαρεθείτε. (Μια μέρα χωρίς το smartphone σας; Όχι, ευχαριστώ.) Δεδομένου ότι ο τρίτος οίκος κυβερνά την τοπική δράση, ίσως αναζητήσετε ευκαιρίες για να συμμετάσχετε στο συμβούλιο της πόλης σας ή ακόμα πάρετε την πρωτοβουλία να γνωρίσετε τους γείτονές σας.

Η πανσέληνος φωτίζει τον ένατο οίκο σας, της επέκτασης, δείχνοντάς σας τρόπους να ξεφύγετε από τη ρουτίνα σας, να εκτοξευτείτε ψηλά, να ζήσετε με ενθουσιασμό και περιπέτεια τη ζωή σας. Πάτε μακριά, πέρα από αυτό που έχετε αντιληφθεί. Ανεξάρτητα του τι έχετε ήδη επιτύχει, μπορείτε πάντα να κάνετε τα πιο τολμηρά όνειρα. Το φεγγάρι θα μπορούσε να σας φέρει την ευκαιρία να κάνετε ένα υπερατλαντικό ταξίδι, να εγγραφείτε σε ένα σεμινάριο, να πάρετε πτυχίο ή να λανσάρετε ένα νέο προϊόν. Αυτή η πανσέληνος είναι η εκδήλωση των γεγονότων της νέας Σελήνης στον Ζυγό που συνέβη έξι μήνες πριν, οπότε σκεφτείτε τι ξεκινήσατε τότε, τώρα θα μπορούσε να φτάσει στο αποκορύφωμά του.

Ιχθύς

Ρομαντισμό και έντονες ευαισθησίες σας προσφέρει η Αφροδίτη η οποία κινείται στο ζώδιό σας και σας κάνει πιο συμπαθητικούς και συμπονετικούς. Έτσι χρησιμοποιήστε αυτή τη θετική συμπαντική ενέργεια για να πλησιάσετε το αντικείμενο του πόθου σας και να εκδηλώσετε τη λατρεία σας στον αγαπημένο σας. Τα ένστικτα της υπερβολικής φροντίδας τρέχουν με υπερβολική ταχύτητα χάρη στον Άρη στον τέταρτο οίκο σας, της οικογένειας, και θα μπορούσαν να γίνουν αιτία κάποιας έντασης με ένα προσφιλές σας πρόσωπο. Διοχετεύστε όλη αυτή την έντονη ενέργειά σας σε πιο θετικές δραστηριότητες, όπως να βγείτε έξω, ειδικά κοντά σε νερό, ή να ασχοληθείτε με κάποια άλλη υπαίθρια δραστηριότητα. Το δώρο σας; Μέχρι τη στιγμή που θα πάτε σπίτι, οι άνθρωποι θα είναι πολύ κουρασμένοι για να σας ανταγωνιστούν.

Ασφάλεια, σταθερότητα και ορθολογισμός. Καθώς η νέα Σελήνη ενεργοποιεί το δεύτερο οίκο σας, της ασφάλειας και των χρημάτων, αισθάνεστε τώρα περισσότερο ρεαλιστές, επανεκτιμώντας τις οικονομικές προτεραιότητές σας και εστιάζοντας στο πως θα βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση. Στρέψτε την προσοχή σας στα βασικά αγαθά: πληρώστε τους λογαριασμούς σας, βάλτε κάποια χρήματα για αποταμίευση, αυτό θα σας δώσει τη δυνατότητα να απολαύσετε μια πολυτελή αγορά αργότερα (όπως αυτό το πορτοφόλι των 300 ευρώ το οποίο έχετε στο μυαλό σας). Η ισορροπία του προϋπολογισμού σας είναι σημαντική όπως και το να έχετε μια ξεκάθαρη και προσγειωμένη αίσθηση στο πως να βελτιώσετε τα οικονομικά σας.

Εξετάστε τον τρόπο με τον οποίο κατανέμονται οι οικονομικοί πόροι ανάμεσα σε εσάς και ενός στενού συνεργάτη ή ενός σημαντικού άλλου προσώπου, είναι η προτροπή της πανσελήνου στον όγδοο οίκο σας, των κοινών οικονομικών πόρων. Υπάρχει ισότιμη κατανομή της εργασίας, του χρόνου και των οικονομικών πόρων που επενδύονται ή είναι κάτι εκτός ισορροπίας; Εάν αισθάνεστε ότι υπάρχει μια ανισορροπία, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για μια επιδιόρθωση των πραγμάτων. Τα πράγματα δεν πρέπει να είναι κατ’ ανάγκη μοιρασμένα 50-50, αλλά πρέπει να αισθάνεστε ότι η συνεισφορά σας αποτιμάται σωστά από το συνεργάτη σας (και αντίστροφα).

zwdia

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: