Μίνι χασισοφυτεία και όπλο στην πόλη της Ρόδου

Ο 28χρονος Έλληνας, που είχε ακόμη στην κατοχή του ένα αεροβόλο πιστόλι με γεμιστήρα, οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών 

Οι “αγροτικές ενασχολήσεις” ενός νεαρού που κατοικεί στην πόλη της Ρόδου, δεν πέρασαν απαρατήρητες από τους γείτονές του που ενημέρωσαν τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών, οι οποίοι εξασφάλισαν ένταλμα για να κάνουν έρευνα στην κατοικία του υπόπτου.

Κατά την διάρκεια της έρευνας, διαπιστώθηκε ότι καλλιεργούσε μέσα σε τρεις γλάστρες εννέα δενδρύλλια κάνναβης τα οποία είχαν φτάσει σε ύψος το 1,10 μέτρο. Η μίνι χασισοφυτεία κατασχέθηκε, ενώ στο σπίτι βρέθηκαν ακόμη ακατέργαστη κάνναβη βάρους 19,2 γραμμαρίων, ένα τσιγαριλίκι, τρία ναρκωτικά χάπια χωρίς την απαραίτητη ιατρική συνταγή και σπόροι κάνναβης. 

Ο 28χρονος Έλληνας, που είχε ακόμη στην κατοχή του ένα αεροβόλο πιστόλι με γεμιστήρα, οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου η οποία του απήγγειλε κατηγορίες για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή και τον παρέπεμψε να απολογηθεί στην ανακρίτρια.

Πηγή: protothema.gr

ellada

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: