Μίνι Μάους: Βγάζει το κόκκινο φουστάνι και φοράει για πρώτη φορά παντελόνι

Διχάζει το στιλιστικό λίφτινγκ της πιο διάσημης ποντικίνας του κόσμου

Η πιο γνωστή ποντικίνα του κόσμου, Μίνι Μάους, αποκτά μία τελείως διαφορετική εμφάνιση προς τιμήν της 30ης επετείου της Disneyland στο Παρίσι και όλων των εορτασμών που θα την πλαισιώσουν.

Για πρώτη φορά, η Μίνι θα φορέσει παντελόνι και, μάλιστα, όχι ότι κι ότι.

Όπως αναφέρει το CNN, πρόκειται για ένα iconic outfit από τη Βρετανίδα σχεδιάστρια μόδας Στέλα ΜακΚάρτνεϊ.

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί στο διαδίκτυο η νέα της εμφάνιση ωστόσο, η πλήρης εικόνα θα παρουσιαστεί τον Μάρτιο, τιμώντας δύο διαφορετικές στιγμές: την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας και την 30ή επέτειο της Disneyland του Παρισιού.

Η Βρετανίδα σχεδιάστρια ΜακΚάρτνεϊ που υπογράφει το κοστούμι της Μίνι, επιλέχθηκε για να δημιουργήσει την εμφάνιση λόγω της «κληρονομιάς της γυναικείας ηγεσίας», καθώς και της δέσμευσής της στη βιωσιμότητα.

«Η Μίνι είχε πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου», υποστήριξε σε βίντεο που αναρτήθηκε στο CNN.

«Μοιραζόμαστε τις ίδιες αξίες και αυτό που αγαπώ στη Μίνι είναι ότι προσωποποιεί την ευτυχία, την έκφραση του εαυτού της, την αυθεντικότητα… καθώς έχει τόσο υπέροχο στυλ», πρόσθεσε.

Το νέο σύνολο της Μίνι είναι μπλε σμόκιν, με μαύρα πουά και ασορτί φιόγκο και, όπως εξηγεί η Στέλα ΜακΚάρτνεϊ, «πιστεύω ότι η νέα εμφάνισή της θα την κάνει «σύμβολο προόδου και ενδυνάμωσης για μια νέα γενιά».

«Είμαι ενθουσιασμένη που δουλεύω με την μία και μοναδική, την θρυλική Μίνι Μάους», δήλωσε η ίδια σε επίσημη ανακοίνωσή της, προσθέτοντας πως το καρτούν πάντα κατείχε μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά της.

Η ανατροή της ενδυματολογικής της εμφάνιση έχει προκαλέσει ποικίλα σχόλια και ανάμεικτα συναισθήματα στο Διαδίκτυο.

Η δημοσιογράφος Κάντας Όουενς του Fox News θεωρεί ότι με το μπλε κοστούμι η Μίνι γίνεται πιο αρρενωπή καθώς απαρνιέται την χαριτωμένη εμφάνιση- σήμα κατατεθέν: το γνωστή κόκκινο με λευκά πουά φόρεμα και τον αντίστοιχο φιόγκο.

Ορισμένοι χρήστες του Διαδικτύου, ωστόσο, έσπευσαν να επισημάνουν ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η Μίνι βγάζει το φόρεμά της. Το 2019, η σειρά Disney Cruise Line έκανε το ντεμπούτο της με την καπετάνισσα Μίνι . Τότε η γλυκύτατη ποντικίνα φορούσε μία κοκκινόλευκη ναυτική στολή.

Οι επισκέπτες που θα παραβρεθούν στην Disneyland τον Μάρτιο του 2022 θα έχουν την ευκαιρία να δούνε τη νέα εμφάνιση της αγαπημένης τους ηρωίδας να περπατάει ανάμεσα στα χρωματιστά δρομάκια και να σταματάει για φωτογραφίες φορώντας τη δημιουργία της Στέλα ΜακΚάρτνει. Εκτός από τη Μίνι, και ο Μίκι θα έχει δεχτεί στιλιστικό λίφτινγκ . Στο προωθητικό βίντεο με τις εκδηλώσεις για την 30η επέτειο, το διάσημο ποντίκι φοράει ένα παστέλ μωβ και ασημένιο κοστούμι.

.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: