MINI John Cooper Works: Με νέο λειτουργικό σύστημα

Οι λάτρεις της  γρήγορης οδήγησης θα αγαπήσουν το MINI John Cooper Works. Με νέο  λειτουργικό σύστημα και ελκυστικά πακέτα εξοπλισμού, η αίσθηση στην οδήγηση είναι υποδειγματική.

Ο τετρακύλινδρος κινητήρας τεχνολογίας MINI TwinPower Turbo,  βασίζεται στην αγωνιστική τεχνογνωσία της John Cooper Works. Μέσα σε 6.3 δευτερόλεπτα  έχει φτάσει από στάση τα 100 χιλιόμετρα. Εκπληκτικές επιταχύνσεις. Ο κινητήρας αποδίδει  231 hp και έχει μέγιστη ροπή 320 Nm.

Έχει στάνταρ μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων. Υπάρχει βέβαια ,αλλά κατόπιν παραγγελίας,  το 8τάχυτο κιβώτιο Steptronic Sport, το οποίο είναι πιο γρήγορο κατά δύο δευτερόλεπτα από το μηχανικό κιβώτιο.

Στις μεγάλες ευθείες το οδήγημα είναι σκέτο πρόκληση . Πατάει καλά στο δρόμο, στρίβει σαν τρένο και φρενάρει εκπληκτικά. Από το μόνο που κινδυνεύει  ο οδηγός είναι  από το «μάτι» του ηλεκτρονικού ραντάρ της Τροχαίας.

Σύμφωνα με τις εργοστασιακές  μετρήσεις  η συνδυασμένη κατανάλωση καυσίμου είναι  7,1 – 6,8 l/100 km κατά το πρότυπο WLTP και  7,1 – 6,9 l/100 km κατά το πρότυπο NEDC. Οι  εκπομπές CO2: 161 — 155 g/km κατά το πρότυπο WLTP και  163 — 158 g/km κατά το πρότυπο NEDC.

Εξωτερικά τα στοιχεία που ξεχωρίζουν με την  πρώτη ματιά είναι οι στρογγυλοί προβολείς LED και η εξαγωνική μάσκα με μία κόκκινη εγκάρσια μπάρα που τώρα εκτείνεται προς τα κάτω. Οι εισαγωγές αέρα είναι μεγαλύτερες . Έτσι γίνεται καλύτερα ο έλεγχος της θερμοκρασίας  του κινητήρα αλλά και του συστήματος φρένων .

Οι μεγάλωσαν τις μπροστινές εισαγωγές του αέρα και έτσι τα φρένα δεν ζεσταίνονται. Το σπορ σύστημα σπορ σύστημα εξαγωγής έχει δύο απολήξεις από ανοξείδωτο ατσάλι 85 mm. Στον στάνταρ εξοπλισμό είναι  το σπορ σύστημα φρένων που εξελίχθηκε σε συνεργασία με την καταξιωμένη κατασκευάστρια εταιρεία φρένων Brembo.  Στο γρήγορο Mini  οι ζάντες αλουμινίου είναι John Cooper Works 17” και οι  κόκκινες δαγκάνες τεσσάρων εμβόλων με το λογότυπο John Cooper Works και τους αεριζόμενους  δίσκους  στους εμπρός τροχούς ,

Οι μηχανικοί έκαναν ειδικό σετάρισμα της ανάρτησης Adaptive Suspension για καλύτερα κρατήματα.

Στα νέα πακέτα εξοπλισμού περιλαμβάνονται θερμαινόμενο τιμόνι, lane departure warning (προειδοποίηση παρέκκλισης από τη λωρίδα κυκλοφορίας) στο Driving Assistant και τη λειτουργία e Stop & Go για το Active Cruise Control. To Park Distance Control (PDC) με αισθητήρες στο πίσω μέρος του οχήματος έχει προστεθεί στον στάνταρ εξοπλισμό του MINI John Cooper Works.

MINI John Cooper Works: Με νέο λειτουργικό σύστημα gr.

now24.gr-auto

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: