Μην τη χάσετε: Αυτή η πάμφθηνη ζακέτα είναι το απόλυτο trend του φετινού φθινοπώρου! (Photo)

Προετοιμαστείτε για το Φθινόπωρο επιλέγοντας λεπτές ζακέτες, που θα σας κρατήσουν ζεστές. Είναι αναμφίβολα από τα πιο hot  κομμάτια που δε θα πρέπει να λείπει από την ντουλάπα σας.

Ο Σεπτέμβριος μπορεί να θυμίζει κάτι από τέλος καλοκαιριού σε ό,τι αφορά στις θερμοκρασίες του, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως τα βράδια δεν μπορείτε να έχετε για παν ενδεχόμενο στη τσάντα σας, μία ελαφριά ζακέτα.

Μπορεί το τζιν jacket σας να είναι ευκολοφόρετο και διαχρονικά μοντέρνο, αλλά οι κομψές ζακέτες με χρώματα, prints ή κλασικά μοτίβα προσθέτουν extra σοφιστικέ πινελιές σε κάθε look σας. Είναι ιδανικές για τα πρώτα κρύα του φθινοπώρου και η μεγάλη τους ποικιλία σε σχέδια, χρώματα και γραμμές σας δίνουν τη δυνατότητα να διαλέξετε την κατάλληλη για κάθε εμφάνισή σας.

Με κουμπιά ή φερμουάρ, με αραιή πλέξη, σε στενή ή φαρδιά γραμμή,  ολοκληρώνουν με επιτυχία τα σύνολά σας, στο γραφείο αλλά και στις βόλτες σας. Επιλέξτε το σχέδιο που σας ταιριάζει και συνδυάστε τη ζακέτα σας τόσο με τα φορέματα και τις φούστες σας όσο και με τα boyfriend jeans σας ή τις σαλοπέτες σας.

Δείτε πληροφορίες για τη συγκεκριμένη ζακέτα

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: