Μην Ψαρώνεις: Ανατροπές, νέοι ρόλοι και αποχωρήσεις στον δεύτερο κύκλο (trailer)

Η σειρά «Μην Ψαρώνεις» επιστρέφει στον ΑΝΤ1 με τον δεύτερο κύκλο επεισοδίων, στον οποίο νέοι ρόλοι και ανατροπές αναστατώνουν την καθημερινότητα των πρωταγωνιστών. Η πρεμιέρα θα γίνει την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου, στις 21:45.

Ο σκηνοθέτης Πιέρρος Ανδρακάκος αποκάλυψε στο «ΤV Έθνος» για τις εξελίξεις στα πρώτα επεισόδια, αλλά και τους νέους ρόλους:
«Ξαναπιάνουμε την ιστορία από την αρχή γιατί οι δύο πρώην εpαστές είναι πλέον δύο ορκισμένοι εχθροί λόγω της παρεξήγησης που συνέβη στο τέλος του πρώτου κύκλου. Και με τη λογική ότι η Σάντυ κατέχει ένα μεγάλο κομμάτι της ψαραγοράς θ’ αναγκαστεί να συνεργαστεί με το Μανόλη. Βέβαια θα υπάρχει μια αντιπαλότητα τουλάχιστον στην αρχή μεταξύ τους μέχρι να προκύψει ξανά ο έpωτας.
Στο ξεκίνημα του δεύτερου αυτού κύκλου βρίσκουμε το Μανώλη (Θοδωρή Αθερίδη) παντρεμένο με τη Στέλλα (Φαίδρα Δρούκα). Και τη Σάντυ (Μαρία Λεκάκη) να μη θέλει να τον ξαναδεί στα μάτια της. Αλλά επειδή αρχίζει μια κόντρα μέχρι να χωρίσουνε την επιχείρηση που είχανε, καταλήγουνε να συνεργάζονται ξανά.
Στην όλη κατάσταση θα δούμε να εμπλέκεται και η Νενέλα (Μαρία Ιωαννίδου). Επίσης η Σάντυ θα γνωρίσει ένα καινούριο life coach (τον υποδύεται ο Παναγιώτης Μπουγιούρης), ο οποίος θ΄αρχίσει να την επηρεάζει και να τη δίνει συμβουλές στο πως θα αναπτύξει το επιχειρηματικό της κομμάτι. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος θα φέρει τα πάνω – κάτω και στη ζωή της Σάντυς αλλά και του Μανόλη. 
Εξάλλου στα νέα επεισόδια θα δούμε τη Ρόζα (Ελεάνα Καυκαλά) να γυρίζει με ένα νέο σύντροφο από την Αγγλία ενώ ακόμη στη σειρά μπαίνουν και δύο νέες ηρωίδες (μια εκ των οποίων θα την υποδυθεί η Νίκη Λάμη) οι οποίες θα ανοίξουνε το δικό τους μαγαζί – πάγκο στην ψαραγορά».
Σε πρώτη φάση κάποιοι από τους ήρωες μας αποχαιρετούν, ωστόσο – αν κριθεί στη συνέχεια αναγκαία η παρουσία τους – μπορεί και να επανέλθουν.
Συγκεκριμένα, ο Διονύσης (Δημήτρης Μαυρόπουλος) όπως είδαμε κινδυνεύει να μπει στη φυλακή για μια κομπίνα και φεύγει πάλι μακριά από την οικογένειά του, αφήνοντας ξανά τη Σάντυ μόνη. 
Και η Μαργαρίτα (Στελλίνα Κουρή), όμως, αποχαιρετά τον αγαπημένο της παππού Κοσμά λέγοντάς του πως μόλις τελειώσει το σχολείο δεν θέλει να σπουδάσει αλλά να ταξιδέψει. 
Και ο Κωνσταντίνος (Θάνος Λέκκας), όμως, θα παραμείνει στο Λονδίνο για μεγάλο χρονικό διάστημα και θα επιστρέψει στη σειρά αργότερα. 
Όσο για τη Μήτσι θα φύγει μακριά από τη Στέλλα και τον Πέτρο. Να σημειωθεί ότι αυτή η εξέλιξη αναφορικά με το ρόλο της Μήτσι κρίθηκε αναγκαία, καθώς η Ειρήνη Ψυχράμη – που την υποδύεται – βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη. Όπως είπε ο Πιέρρος Ανδρακάκος, η ηθοποιός μόλις γεννήσει θα επανέλθει και πάλι στη σειρά.
Για λίγα ακόμη επεισόδια θα βρίσκεται στη σειρά η μεσαία κόρη της Σάντυς, η Έρρικα (Σάντυ Χατζηιωάννου), καθώς το σενάριο τη θέλει να φεύγει στο Παρίσι για σπουδές.
«Έχουμε αγαπήσει όλοι μας αυτή τη σειρά και στόχος μας είναι να την κάνουμε ακόμα καλύτερη στη συνέχεια και φυσικά να προσφέρουμε περισσότερο γέλιο στον κόσμο» καταλήγει ο σκηνοθέτης.
Πηγή: ΤV Έθνος

greek-web-tv.com

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: