Miley Cyrus, Salma Hayek και όλοι οι A-list celebs στο show του Gucci στη Hollywood Boulevard

Miley Cyrus, Salma Hayek και όλοι οι A list celebs στο show του Gucci στη Hollywood Boulevard

Τα μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας showbiz συγκεντρώθηκαν για να τιμήσουν τον διάσημο οίκο μόδας.

Η νέα συλλογή του Gucci υπό το δημιουργικό ταλέντο του Alessandro Michele έφτασε στο Los Angeles. «Θα συναντιόμαστε μόνο δύο φορές τον χρόνο, για να μοιραζόμαστε δύο κεφάλαια μιας νέας ιστορίας», έγραψε ο δημιουργός κατά την διάρκεια της καραντίνας το 2020.

Με τίτλο «Gucci Love Parade» και φανερή διάθεση για glam και φαντασία, ο σχεδιαστής ετοίμασε μία πασαρέλα μπροστά στο TCL Chinese Theatre στη Hollywood Boulevard -μία τοποθεσία που δεν επιλέχθηκε καθόλου τυχαία, αφού προάγει τη διασταύρωση του πολιτισμού- που ταξίδεψε το κοινό στο παλιό Hollywood.

Ο οίκος Gucci μας «ταξίδεύει» στο παλιό Hollywood: To συγκλονιστικό catwalk στη Hollywood Boulevard!

Σαφώς και όταν μιλάς για τον Michele, περιμένεις κάτι εντελώς φαντασμαγορικό, ακόμα κι όταν αυτό σχετίζεται με το πιο απλό φαινομενικά δημιούργημα, αλλά οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από το σόου κεντρίζουν το ενδιαφέρον ακόμα και κάποιου που δεν ασχολείται καθόλου με τη μόδα στον πυρήνα της.

Η  Emily Malan στα παρασκήνια έκανε εξαιρετική δουλειά φωτογραφίζοντας τα μοντέλα που εμφανίστηκαν με έντονα prints, χρυσές λεπτομέρειες, όγκους, snakeskin και διαφάνειες.

House of Gucci: Η συγκλονιστική, πραγματική ιστορία πίσω από την ταινία

Την παράσταση, ωστόσο, έκλεψαν και οι celebrities που έδωσαν το παρών και έκαναν το σκηνικό να μοιάζει σαν μία γιορτή για την οποία συγκεντρώθηκαν -με απαράμιλλο στυλ- για να τιμήσουν.

Συνέχισε παρακάτω για να δεις τις εμφανίσεις που έκαναν τα φλας των φωτογράφων να αστράψουν.

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: