Μικρός Μπεν: Λύθηκε το μυστήριο με τα οστά στο χωράφι των ερευνών – Δείτε video για πρώτη φορά

Για δεύτερη μέρα συνεχίζονται, στην Κω, από κλιμάκιο της Βρετανικής Αστυνομίας, ειδικούς επιστήμονες και εθελοντές της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, οι έρευνες στο σημείο, όπου πριν από 25 εξαφανίστηκε ο μικρός Μπεν. Σύμφωνα με ενημέρωση Βρετανού αξιωματούχου στους δημοσιογράφους, έως στιγμής έχουν βρεθεί δεκάδες οστά, τα οποία ταυτοποιήθηκε ότι ανήκουν σε ζώα, αφού οι ερευνητές έχουν στη διάθεσή τους τα εργαλεία εκείνα που μπορούν αμέσως να τους δείχνουν για τι είδους οστά πρόκειται.

Επιπλέον, έγινε γνωστό ότι έχουν βρεθεί και κομμάτια υφάσματος, τα οποία θα εξεταστούν σε ειδικά εργαστήρια, προκειμένου να διερευνηθεί η προέλευσή τους, ενώ όλα τα ευρήματα εξετάζονται προσεκτικά για να ταξινομηθούν. Σύμφωνα πάντως με εκτιμήσεις, ασφαλή συμπεράσματα για τα αποτελέσματα των ερευνών θα υπάρξουν μέσα στις επόμενες μέρες.

Σύμφωνα με την Daily Mirror, κατά τη δεύτερη μέρα των εκσκαφών και των ερευνών «η αστυνομία βρήκε τα οποία μπορεί να προέρχονται από τα του παιδιού».

Η ίδια η Κέρι Νίνταμ δηλώνει «αγχωμένη» προσθέτοντας ότι «βλέπω και τους αστυνομικούς να είναι αγχωμένοι». «Τους βλέπω ότι δεν θέλουν να μου φέρουν τα φοβερά νέα» δήλωσε το βράδυ της Δευτέρας η κυρία Νίνταμ στη Daily Mirror. Ήδη στις πρώτες οχτώ ώρες των ερευνών οι και οι Βρετανοί που ψάχνουν στο χωράφι εντόπισαν δεκάδες οστά.

Πηγή:

youweekly.gr-Koinwnia

Tags: , , , , , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: