Μικρή Βαλεντίν: Βιολογική μητέρα της η γυναίκα που επικοινώνησε με τις γαλλικές αρχές

Σύμφωνα με τις γαλλικές Αρχές, η γυναίκα που επικοινώνησε μαζί τους και δήλωσε πως η 7χρονη Βαλεντίν είναι παιδί της, είναι όντως η βιολογική μητέρα της.

Οι Γάλλοι αστυνομικοί, σε επικοινωνία που είχαν με τις ελληνικές Αρχές, ενημέρωσαν για τα αποτελέσματα της έρευνάς τους και δήλωσαν πεπεισμένοι ότι η γυναίκα αυτή είναι η μάνα του παιδιού.

Όπως εξήγησαν, τόσο από την έρευνα στο περιβάλλον της, τις συνεντεύξεις που πήραν αλλά και το σχολείο στο οποίο φοιτά η 7χρονη, είναι βέβαιοι ότι είναι η βιολογική μητέρα της Βαλεντίν.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο πατέρας της Βαλεντίν, από τη στιγμή που δήλωσε την εξαφάνισή της, ανέφερε πως η μητέρα της είναι νεκρή. Ο άνδρας έχει υποπέσει σε πολλές ασάφειες και ψέματα, με αποτέλεσμα τα αναπάντητα ερωτήματα να είναι πολλά.

Σύμφωνα με τους Γάλλους αστυνομικούς, η γυναίκα είναι στην Γαλλία από το 2015, μιλά και γράφει άπταιστα γαλλικά, ενώ έχει ξεκινήσει και τις απαραίτητες διαδικασίες προκειμένου να γραφτεί το παιδί σε γαλλικό σχολείο.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, η μικρή Βαλεντίν απάντησε σε ερωτήσεις για το πώς έφτασε στη Γαλλία, ενώ η μητέρα ζήτησε να μην κοινοποιηθεί πουθενά η διεύθυνση κατοικίας της.

Όπως ανέφεραν οι Γάλλοι αστυνομικοί, το παιδί βρίσκεται σε οικογενειακό περιβάλλον, πολύ χαρούμενο, ευτυχισμένο και υγιές, συνεπώς δεν χρειάζεται να επιληφθούν οι υπηρεσίες πρόνοιας της Γαλλίας.

Μάλιστα, ενημέρωσαν τους  Έλληνες συναδέλφους τους ότι αν επιθυμούν εξέταση DNA για να πιστοποιήσουν και τυπικά την συγγένεια ανάμεσα σε μητέρα και κόρη τότε θα πρέπει να ακολουθήσουν την δικαστική οδό, με τον αναμενόμενο χρόνο που απαιτείται για το σύνολο της διαδικασίας σε αυτές τις περιπτώσεις να ανέρχεται σε τέσσερις έως έξι μήνες.

ellada

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: