Μικρά tips που θα σε βοηθήσουν να βρεις το ιδανικό νυφικό

Για να έρθει όμως η καλή διάθεση και το χαμόγελο, πρέπει το φόρεμα που θα φορέσεις στο γάμο σου να είναι ακριβώς αυτό που θες. Να κοιτάζεσαι στον καθρέφτη και να μην έχεις καμία αμφιβολία, πράγμα που απαιτεί λίγη προσοχή στην επιλογή του νυφικού.

Νομίζω λοιπόν, ότι τα παρακάτω tips θα σου φανούν πολύ χρήσιμα σε όλη την διαδικασία εύρεσης, δοκιμών και τελικής επιλογής του νυφικού σου.

 

– Αρχικά, το πρώτο που πρέπει να σκεφτείς είναι το στιλ που θες να έχει το νυφικό σου. Ρομαντικό, κλασικό, boho ή ό,τι άλλο ύφος θες να δώσεις στο bridal look σου. Έτσι, θα έχεις μία πιο ξεκάθαρη κατεύθυνση όταν θα αρχίσεις να απευθύνεσαι σε οίκους για το νυφικό σου.

– Έχε πάντα κατά νου το σωματότυπό σου. Είναι βασικό, η γραμμή του νυφικού να σου ταιριάζει και να σε κολακεύει. Να αναδεικνύει τα δυνατά χαρακτηριστικά του σώματός σου και να κρύβει τυχόν ατέλειες. Ανάτρεξε στην ντουλάπα σου και ρίξει μία ματιά στα φορέματα που έχεις. Σκέψου πιο απ” όλα σε κάνει να νιώθεις καλύτερα και έτσι θα έχεις μία ιδέα σχετικά με τη γραμμή του νυφικού σου.

 

– Κάνε μία έρευνα πριν ξεκινήσεις να κλείνεις ραντεβού για δοκιμές, αλλά πρόσεχε μην παρασυρθείς. Δεν είναι πάντα καλό να περάσεις από ένα σωρό δοκιμές. Αν έχεις σκεφτεί τα παραπάνω, τότε θα έχεις έναν μπούσουλα αναφορικά σε ποιους σχεδιαστές θα απευθυνθείς.

– Μην είσαι απόλυτη στην επιλογή σου. Πες ναι στη δοκιμή κάποιου νυφικού που ίσως δεν σου γεμίζει το μάτι. Πολλές φορές, το άγχος και η αγωνία σε κάνουν να απορρίπτεις πράγματα που πιθανότατα θα σου ταιριάζουν άψογα.

– Σκέψου, αν έχεις θέσει από μόνη σου κάποια στάνταρ στο bridal look που ίσως επηρεάσουν την επιλογή του νυφικού. Αν θες ένα συγκεκριμένο beauty look που δεν διαπραγματεύεσαι ή αν θες να βάλεις αξεσουάρ, όπως πέπλο ή κοσμήματα που θα αλλάξουν το τελικό αποτέλεσμα. Αν όντως έχεις τέτοια πράγματα στο μυαλό σου, τότε πρέπει να τα αναφέρεις από την πρώτη στιγμή που θα αρχίσεις να δοκιμάζεις νυφικά.

– Μην παρασύρεσαι από τις διάφορες γνώμες. Καλό είναι να πάρεις μαζί σου άτομα που εμπιστεύεσαι και που σε ξέρουν καλά. Επίσης, θυμήσου ότι ο καθένας μπορεί να έχει το δικό του γούστο και κατ” επέκταση τη δική του γνώμη. Εσύ όμως θα φορέσεις το νυφικό και ο τελευταίος λόγος σου ανήκει δικαιωματικά.

 

– Λάβε υπ” όψη σου το μέρος που θα παντρευτείς αλλά και το θέμα που θα έχει ο γάμος σου. Καλό είναι να ταιριάζει το ύφος και το στιλ του νυφικού με όλα αυτά. Αν για παράδειγμα ο γάμος είναι σε ένα εκκλησάκι δίπλα στη θάλασσα, τότε μάλλον θες μία πιο ανάλαφρη εμφάνιση, ενώ αν παντρευτείς στην πόλη, τότε μπορείς να έχεις μία πιο επιβλητική εμφάνιση.

– Μέσα σε όλα τα παραπάνω, καλό είναι να σκεφτείς και το πόσο άνετο μπορεί να είναι το νυφικό σου, ειδικά αν μετά την τελετή ακολουθεί πάρτι. Σίγουρα δεν θες να το αποχωριστείς τόσο γρήγορα και να αλλάξεις, γι” αυτό πρέπει να είναι άνετο για να σου επιτρέπει να χορεύεις και γενικότερα να κινείσαι ελεύθερα ή να βρεις μαζί με τον σχεδιαστή ένα trick που θα το μεταμορφώσει, θα το κάνει ιδανικό για ό,τι ακολουθήσει μετά.

My tip: Όταν θα δεις τον εαυτό σου να κοιτάζεται με το νυφικό και αυτόματα θα χαμογελάσεις, τότε να ξέρεις ότι βρήκες το ιδανικό. Να είσαι σίγουρη ότι αυτό ακριβώς θα μεταδόσεις και σε όσους είναι γύρω σου τη μέρα του γάμου.

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: