Μίκαελ Σουμάχερ: Συγκλονίζει η σύζυγός του – "Είναι εδώ, διαφορετικός, αλλά εδώ"

Μίκαελ Σουμάχερ: Η σύζυγος του θρύλου της Formula 1, Κορίνα, μίλησε στην κάμερα του ντοκιμαντέρ που ετοιμάζει το Netflix για την πορεία της υγείας του Γερμανού πιλότου.

Έχουν συμπληρωθεί οκτώ χρόνια από την ημέρα του ατυχήματος του Μίκαελ Σουμάχερ στις Άλπεις, με τις πληροφορίες για την πορεία της υγείας του να διαρρέουν όλο αυτό το διάστημα με το… σταγονόμετρο.

Ένα νέο ντοκιμαντέρ του Netflix όμως, αναμένεται να ρίξει «φως» γύρω από τη ζωή του Γερμανού θρύλου της Formula 1 ενώ ήδη κυκλοφορούν σπάνιες δηλώσεις της συζύγου του Κορίνα.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, η Κορίνα Σομάχερ είπε στην κάμερα: «Μου λείπει ο Μάικλ κάθε μέρα, αλλά είναι εδώ. Διαφορετικός, αλλά εδώ”, αφήνοντας να εννοηθεί ότι ακόμη γίνονται προσπάθειες για να επανέλθει όσο το δυνατόν περισσότερο

«Ακόμα μου δείχνει πόσο δυνατός είναι κάθε μέρα. Πάντα τα καταφέρναμε με ασφάλεια στους αγώνες του. Αυτός είναι ο λόγος που ήμουν σίγουρη ότι είχε μερικούς φύλακες αγγέλους που τον παρακολουθούσαν. Δεν ξέρω αν ήταν απλώς ένα είδος προστατευτικού τοίχου που το στήσαμε μόνοι σας ή είναι επειδή ήμασταν κατά κάποιο τρόπο αφελής, αλλά απλά δεν μου πέρασε από το μυαλό ότι κάτι θα μπορούσε να συμβεί στον Μάικλ».

Για το ατύχημα: «Ήταν πραγματικά μια μεγάλη ατυχία. Όλη η κακή τύχη που θα μπορούσε να έχει κανείς στη ζωή του».

Για τη ζωή τους σήμερα: «Προσπαθούμε να συνεχίσουμε ως οικογένεια, όπως θα άρεσε και εξακολουθεί να αρέσει στον Μίκαελ. Ζούμε μαζί στο σπίτι. Κάνουμε θεραπεία. Κάνουμε ό, τι μπορούμε για να κάνουμε τον Μίκαελ καλύτερα και να βεβαιωθούμε ότι είναι άνετος. Συνεχίζουμε τη ζωή μας: “τα ιδιωτικά είναι ιδιωτικά” όπως έλεγε πάντα. Είναι πολύ σημαντικό για μένα να συνεχίσει να απολαμβάνει την ιδιωτική του ζωή όσο το δυνατόν περισσότερο. Ο Μίκαελ πάντα μας προστάτευε, τώρα προστατεύουμε εμείς τον Μίκαελ».

Πηγή: newsbomb.gr

(?)

SHOWBIZ

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: