MICHELIN Road 5 GT: Το ιδανικό ελαστικό δρόμου για τους λάτρεις του Touring

Όσοι αναβάτες  κάνουν ταξίδια και διανύουν μεγάλες αποστάσεις χρειάζονται καλά ελαστικά για να μην ταλαιπωρούνται στις εξορμήσεις τους αλλά και για να έχουν ασφάλεια στο στεγνό αλλά και στο βρεγμένο δρόμο.

Το νέο ελαστικό της MICHELIN , το Road 5 GT  σχεδιάστηκε για τις μεγάλες κυβισμού και βαριές μοτοσυκλέτες Touring. Ήδη από τον περασμένο Σεπτέμβριο που παρουσιάσθηκε έχει αγαπηθεί από τους αναβάτες ενώ οι εταιρίες μοτοσυκλετών  αποφάσισαν να το χρησιμοποιούν για τις μοτοσυκλέτες Touring . Το Road 5 GT  διαθέτουν πλέον οι μοτοσυκλέτες BMW R 1200 RT,  BMW K 1600 GT,  YAMAHA FJR 1300,  HONDA PAN EUROPEAN 1300,  KAWASAKI 1400 GTR και  TRIUMPH TROPHY.  Οι κατασκευαστές αποφάσισαν να  φορούν τα νέα τους μοντέλα τα ελαστικά MICHELIN Road 5 GT γιατί προσφέρουν ασφάλεια, άνεση, σταθερότητα  και φυσικά εξαιρετική οδηγική απόλαυση, με μεγάλη διάρκεια ζωής, ανεξάρτητα από τις συνθήκες (εκτός  από χιόνι και πάγο)  ακόμα και φθαρμένο.

Το ελαστικό MICHELIN Road 5 GT αναπτύχθηκε με την ίδια ακριβώς λογική και με τα ίδια αυστηρά πρότυπα, όπως το ελαστικό MICHELIN Road 5  ενώ η έκδοση GT συνδυάζει μια σειρά προηγμένων τεχνολογιών, χαρακτηριστικό και των υπόλοιπων ελαστικών της γκάμας Road 5.

Σχεδιάστηκε για να ανταποκρίνεται πλήρως στις υψηλές απατήσεις των αναβατών μοτοσυκλέτας Touring, δίνοντας κυρίως έμφαση στις επιδόσεις  των ελαστικών στο βρεγμένο οδόστρωμα, έως προς τη σταθερότητα και το φρενάρισμα, ακόμα και στις πιο απαιτητικές καιρικές συνθήκες. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των συγκριτικών δοκιμών της Michelin, το νέο ελαστικό αποδείχθηκε No 1 στην πρόσφυση και το φρενάρισμα  στο βρεγμένο οδόστρωμα * ακόμα και όταν είναι φθαρμένο σε ποσοστό 50% **

Το Road 5 GT εκμεταλλεύεται την τεχνολογία κατασκευής με μεταλλικά πρόσθετα, η οποία βοηθά στην κατασκευή εξαιρετικά εξελιγμένων καλουπιών (3D). Επίσης, χάρη στην τεχνολογία MICHELIN XST Evo, το ελαστικό διατηρεί τη δυνατότητα απομάκρυνσης νερού, σε όλη τη διάρκεια ζωής του, λόγω ότι όσο προχωράει η φθορά του, οι αυτοαναγεννώμενες εγκοπές αποκαλύπτονται.

Διαθέσιμες διαστάσεις MICHELIN Road 5 GT:

* Σύμφωνα με τα αποτελέσματα ανεξάρτητης πιστοποίησης εσωτερικού ελέγχου που οργανώθηκε στη δοκιμαστική πίστα της Michelin στη Fontange στη Γαλλία, συγκρίνοντας το  MICHELIN ROAD 5 με ελαστικά  METZELER ROADTEC 01, DUNLOP ROADSMART 3, CONTINENTAL ROAD ATTACK 3, ελαστικά PIRELLI ANGEL GT και BRIDGESTONE T30 EVO, με διαστάσεις 120/70 ZR17 (εμπρός) & 180 /55 ZR17 (πίσω)  με μια  SUZUKI BANDIT 1250.

** Σύμφωνα με τα αποτελέσματα μιας ανεξάρτητης εσωτερικής δοκιμής που διεξήχθη στο  Κέντρο  Καινοτομίας  της Michelin στο Ladoux της Γαλλίας, συγκρίνοντας το  MICHELIN ROAD 5 που έχει διανύσει απόσταση 5.636 χλμ, έχοντας φθαρεί 50%, με ένα νέο  MICHELIN PILOT ROAD 4.

MICHELIN Road 5 GT: Το ιδανικό ελαστικό δρόμου για τους λάτρεις του Touring gr.

now24.gr-auto

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: