Mία σειρά handmade αξεσουάρ, φτιαγμένα από Έλληνες τεχνίτες, θα αναβαθμίσει τη γκαρνταρόμπα σου

Η νέα σειρά από αξεσουάρ και τσάντες με την υπογραφή του ελληνικού brand W50R θα σε κάνει να υποδεχθείς το καλοκαίρι με στυλ.

Δερμάτινες και υφασμάτινες τσάντες ζωγραφισμένες στο χέρι, χειροποίητα σανδάλια και δερμάτινα visor σε πολλά χρώματα, είναι μερικά μόνο από τα χειροποίητα αξεσουάρ του brand W50R που αποτελούν fashion essentials για φέτος το καλοκαίρι. Mεγάλες tote bags από καμβά και δέρμα, άνετα flats και φυσικά τα πιο fashionable καπέλα της σεζόν, φιλοδοξούν να μπουν στην shopping list μας και να κάνουν το καλοκαίρι μας πιο εύκολο και πιο κομψό.

Κάθε άνθρωπος πρέπει να αισθάνεται μοναδικός και ξεχωριστός. Και τι καλύτερος τρόπος για να νιώσεις μοναδικός από το να φοράς μοναδικά και ξεχωριστά accesories; Το ite50Room ξεκίνησε με σκοπό να κάνει ακριβώς αυτό. Σχεδιάζοντας πρωτότυπα αξεσουάρ και παράγοντας ελάχιστα κομμάτια εγγυάται πως δεν θα χρειαστεί να νιώσεις ποτέ απροετοίμαστος για οποιαδήποτε περίσταση. Χρησιμοποιώντας υλικά από Έλληνες παραγωγούς και σχεδιάζοντας κομμάτια μοναδικά και ραμμένα στο χέρι, ενισχύει την ελληνική οικονομία και προωθεί τη δημιουργικότητα και τη μοναδικότητα, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει στο κοινό backpacks, top handle bags, clutches, hobos και άλλα στυλ τσαντών που μπορούν να κρατηθούν από το πρωί μέχρι το βράδυ.

«Όλα μας τα προϊόντα είναι από την αρχή έως το τέλος κατασκευασμένα στην Ελλάδα και αυτό γιατί προσπαθούμε να δώσουμε βήμα σε Έλληνες δημιουργούς και προμηθευτές», μας λέει ο Owner του brand, Νίκος Καψώχας και μας προσκαλεί να γνωρίσουμε μία συλλογή κυριολεκτικά made in Greece.

moda

Tags: , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: