Μία νέα τάση στο TikTok σού δείχνει πώς να φτιάξεις μόνη σου bralette

Μία νέα τάση στο TikTok σού δείχνει πώς να φτιάξεις μόνη σου bralette

Η διαδικασία είναι πανεύκολη και χρειάζεσαι μόνο κάτι που έχεις ήδη στην ντουλάπα σου. 

Όλες μας έχουμε χρησιμοποιήσει λίγο ή πολύ bralette για τις εμφανίσεις μας τα τελευταία χρόνια. Πρόκειται για ένα ρούχο που μπορεί να φορεθεί είτε μόνο του είτε με έναν πιο υποστηρικτικό ρόλο στο συνολικό outfit, όπως κάτω από μία μπλούζα με διαφάνειες ή με ένα ζακετάκι. Το σίγουρο είναι ότι πια αποτελεί ένα από τα πιο βασικά κομμάτια της ντουλάπας μας, με τις διάσημες κυρίες να δημιουργούν πρώτες τα πιο εντυπωσιακά outfits για το home style τους, μέχρι και για τις δημόσιες εμφανίσεις τους.

Το TikTok είναι μία πλατφόρμα η οποία βρίσκεται στις top επιλογές του κόσμου, γι’ αυτό αναμενόμενα οι πρωταγωνίστριες των βίντεο δημιουργούν νέες τάσεις σε κάθε τομέα. Ειδικά στη μόδα, ανά διαστήματα έχουν αναδειχθεί πολλά trends που αποτελούν Νο1 επιλογή για τις καθημερινές μας εμφανίσεις σήμερα.

Ένα βίντεο της πλατφόρμας βρήκε τον τρόπο φτιάξεις μόνη σου bralette και, μάλιστα, χρησιμοποιώντας κάτι που έχεις ήδη στην κατοχή σου: το παλιό σου σουτιέν. Θα δεις ακριβώς τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις για να το καταφέρεις στο βίντεο που βρίσκεται στη συνέχεια.

@kathapfrang

next one hahaha ??? #bralette #bra #bralettechallenge

♬ Roommates – Dixie D’Amelio

Αν παρά ταύτα βαριέσαι να ασχοληθείς με τη διαδικασία και θες να προμηθευτείς ένα έτοιμο από κάποιο κατάστημα, σου έχουμε την παρακάτω gallery.

 Τα street style looks που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη στην καραντίνα

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: