Mία νέα συλλογή από ολόσωμα και bikinis σε προσκαλεί στo πιο κομψό ταξίδι της σεζόν

«Cruise with us»: Έτσι ονομάζεται η πρώτη collection των Sun.Set.Go! για το φετινό καλοκαίρι και μας κάνει να ονειρευόμαστε «ταξίδια μακρινά» και ας είναι ακόμα άνοιξη.

Στο «Κυνήγι του Κλέφτη» (1955) του Άλφρεντ Χίτσκοκ, υπάρχει μία συγκεκριμένη σκηνή όπου η Grace Kelly εμφανίζεται με ένα κομψό μαύρο ολόσωμο και λευκά γυαλιά ηλίου στην παραλία προσπαθώντας να κερδίσει την προσοχή του Cary Grant. Προφανώς και τα καταφέρνει αλλά κερδίζει σίγουρα και την προσοχή του κόσμου της μόδας γιατί από τα μέσα της δεκαετίας του ’50 τα ολόσωμα με τις χοντρές τιράντες και τη ζώνη στη μέση, έγιναν απαραίτητα για την γκαρνταρόμπα των πιο κομψών κυριών. Σήμερα, σχεδόν μισό αιώνα αργότερα, εξακολουθούν να αποτελούν το πιο σοφιστικέ στυλ μαγιό και στη νέα συλλογή του ελληνικού brand Sun.Set.Go! μπορούμε να βρούμε τα αντίστοιχα -σε λευκό, μαύρο και λαμπερό πορτοκαλί- για το φετινό καλοκαίρι.

Η νέα συλλογή του brand ονομάζεται «Cruise with us» και είναι μία «ανοιχτή πρόσκληση για ταξίδια με ιστιοφόρο σε κορίτσια που αγαπούν τις retro, στυλιστικές αναδρομές». Μονόχρωμα bikinis με τριγωνικά σουτιέν και ψηλόμεσα σλιπ, printed σχέδια με abstract γεωμετρικά μοτίβα, vintage-inspired sundress με ανοιχτή πλάτη που μας έρχονται κατευθείαν από τα chic 60s και από περιπάτους καλοντυμένων νεανίδων σε προβλήτες τουριστικών θέρετρων, είναι μερικά μόνο από τα κομμάτια που ξεχωρίσαμε από αυτήν την collection.
Mία νέα συλλογή από ολόσωμα και bikinis σε προσκαλεί στo πιο κομψό ταξίδι της σεζόν
Τα Sun.Set.Go! θα κυκλοφορήσουν και δεύτερο drop με μαγιό και ρούχα μέσα στο καλοκαίρι με τίτλο «Lie in the sun», οπότε περιμένουμε να δούμε που θα μας «ταξιδέψει» η επόμενη, καλοκαιρινή συλλογή τους. Μέχρι τότε όμως θα απολαύσουμε τις βουτιές μας -από το κατάστρωμα ξύλινου σκάφους ή από μία απλή, οργανωμένη παραλία… δεν έχει και μεγάλη σημασία- φορώντας το μακρυμάνικο «Lynda», το navy blue bikini «Calypso Sailor» ή το animal printed σχέδιο «Marina». Στη συνέχεια θα απολαύσουμε το cocktail μας το βράδυ με το «July Print» φόρεμα και θα χαλαρώσουμε σε κήπους φίλων με το pyjama set «July» σε ρομαντική ροζ απόχρωση. Η «Cruise with me» συλλογή των Sun.Set.Go! έχει όσα πρέπει να πακετάρει στη βαλίτσα της μία γυναίκα με στυλ, αυτό το καλοκαίρι. Και μόλις το κάνει είναι έτοιμη να σαλπάρει… μεταφορικά και κυριολεκτικά!
 BRIT Awards 2021: Οι πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις από τη χθεσινή βραδιά

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: