Μία καρέκλα χώριζε Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και Ευαγγελία Αραβανή

Ήταν το 2012, όταν τρεις εβδομάδες μετά την έναρξη της εκπομπής «Μες στην καλή χαρά» στον Alpha, η Ευαγγελία Αραβανή είδε την πόρτα της εξόδου από την εκπομπή, την οποία παρουσίαζε η Ναταλία Γερμανού. Ο λόγος της τόσο σύντομης απομάκρυνσής της, όπως της είχε ειπωθεί τότε, ήταν ότι στην εκπομπή υπήρχαν πολλά άτομα (έξι στο σύνολο) και πως ήθελαν μία πενταμελή ομάδα.

Τη θέση της πήρε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία ήταν μέλος της ομάδας κι έκανε τότε τα πρώτα της βήματα στην τηλεόραση ως μέλος ενός πάνελ. Αν και από τότε μέχρι και σήμερα η Αραβανή αποφεύγει να μιλάει για τη σχέση της με τη Σπυροπούλου, δεν ήταν λίγα τα δημοσιεύματα που ήθελαν μία κόντρα ανάμεσα στις δύο γυναίκες.

Μάλιστα, πέρυσι δημοσιεύματα ήθελαν την Ευαγγελία Αραβανή να είχε «φάει» την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου από το Dancing with the stars, η οποία ήταν να χορέψει στο show που παρουσίασε η πρώτη, αλλά τελικά έφυγε για το Survivor.

Η Αραβανή τότε είχε διαψεύσει κατηγορηματικά κάθε φήμη. Πάντως, από το 2012 μέχρι και σήμερα ελάχιστες φορές οι δύο κυρίες έχουν συνυπάρξει στον ίδιο χώρο και μάλιστα, τόσο κοντά όσο στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης του Νίκου Μουτσινά.

Μία κενή καρέκλα χώριζε τα δύο κορίτσια, τα οποία ο φακός απαθανάτισε την ώρα που είχαν πάρει θέσεις για την παράσταση. Η Ευαγγελία Αραβανή καθόταν μπροστά και ήταν αφοσιωμένη στο κινητό της με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να ρίχνει τις ματιές της στον χώρο, ενώ δεν παρέλειψε να βγάλει και μία selfie με τον διπλανό της.

(?)

Lifestyle

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: