Μια γυναίκα θα προτατεύει την οικογένεια Ομπάμα

Μια γυναίκα θα προτατεύει την οικογένεια Ομπάμα

Ο πρόεδρος Ομπάμα θα διορίσει μια γυναίκα επικεφαλής της υπηρεσίας που ελέγχει την ασφάλεια του ίδιου και της οικογένειάς του.

Ο πρόεδρος των Μπαράκ Ομπάμα σκοπεύει να διορίσει την πρώτη γυναίκα επικεφαλής της Μυστικής Υπηρεσίας, των ειδικών αστυνομικών δυνάμεων καθήκον των οποίων είναι η προστασία του προέδρου.
Ένας αξιωματούχος επιβεβαίωσε ότι για τη θέση έχει επιλεγεί η Τζούλια Πίρσον. Ο διορισμός της θα ανακοινωθεί επίσημα αργότερα σήμερα.

Η Πίρσον εργάζεται εδώ και 30 στη Μυστική Υπηρεσία η οποία ασχολείται με την προστασία του προέδρου των ΗΠΑ και της οικογένειάς του αλλά επίσης ερευνά υποθέσεις παραχάραξης νομισμάτων και απάτης.

Η φήμη αυτού του ειδικού σώματος αμαυρώθηκε τον Απρίλιο του 2012, όταν αποκαλύφθηκε ότι δώδεκα πράκτορες διασκέδαζαν με ιερόδουλες στην Καρταχένα της Κολομβίας εν αναμονή της άφιξης του Ομπάμα στη χώρα αυτή. Οι εννέα πράκτορες απολύθηκαν, παραιτήθηκαν ή συνταξιοδοτήθηκαν ενώ ο επικεφαλής του σώματος, Μαρκ Σάλιβαν, ζήτησε συγγνώμη για τη διαγωγή των υφισταμένων του.

Μια γυναίκα θα προτατεύει την οικογένεια Ομπάμα Μια γυναίκα θα προτατεύει την οικογένεια Ομπάμα

Μια γυναίκα θα προτατεύει την οικογένεια Ομπάμα

Tags: , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: