Mια έγκυος μητέρα πήγε για υπέρηχο, αλλά ο γιατρός σοκαρίστηκε με αυτό που είδε…

Όταν μια τριαντατριάχρονη μητέρα, έμεινε έγκυος για έκτη φορά, δεν είχε ιδέα οτι οι προηγούμενες πέντε εγκυμοσύνες είχαν αποδυναμώση το τοίχωμα της μήτρας. Ως αποτέλεσμα, η μητέρα είχε σχηματίσει μια σχισμή στη μήτρα, την οποία δεν είχε καταλάβει καθώς δεν υπήρχαν προειδοποιητικά σημάδια.

Στον υπέρηχο που είχε προγραμματίσει με το γιατρό στις 22 εβδομάδες, ο γιατρός σοκαρίστηκε μόλις είδε τα πόδια του μωρού να κρέμονται από τον αμνιακό σάκο. Αυτό ονομάζεται »ρήξη εγκυμοσύνης» και έχουν αναφερθεί μόνο 26 περιπτώσεις παρόμοιες.

Ένα νεαρό ζευγάρι από τη Γαλλία πρόσφατα έμαθε ότι περιμένει γιο.

Ωστόσο,η τριαντατριάχρονη μητέρα δεν είχε ιδέα οτι είχε δημιουργηθεί μια σχισμή στη μήτρα της.

Οι γιατροί ανέμεναν να δούν ένα κανονικό υπέρηχο, όπως αυτόν που φαίνεται παραπάνω.

Αντ ‘αυτού, μια μαγνητική τομογραφία αποκάλυψε ένα σπάνιο ιατρικό φαινόμενο για τις 22 εβδομάδες.

Το τοίχωμα της μήτρας της μητέρας είχε 2 εκατοστά ρήξη, επιτρέποντας το πόδι του μωρού να σκάει δεξιά μέσα στον αμνιακό σάκο!

Η μαγευτική εικόνα, που μοιάζει σαν να ρίχνει κλωτσιά έξω από τη μήτρα της μαμάς, γρήγορα έγινε viral.

Ως αποτέλεσμα, η μητέρα είχε σχηματίσει μια σχισμή στη μήτρα, την οποία δεν είχε καταλάβει καθώς δεν υπήρχαν προειδοποιητικά σημάδια.
Ο γιατρός Pierre-Emmanuel Bouet, επικεφαλής συγγραφέας της έκθεσης, είπε ότι ποτέ πριν δεν είχε δει μια εγκυμοσύνη σαν αυτή.

Στην πραγματικότητα, υπάρχουν μόνο 26 περιπτώσεις που έχουν διαπιστωθεί με «ρήξη εγκυμοσύνης.»

Ο γιατρός είπε οτι η κήλη στο σάκο της γυναίκας ήταν αποτέλεσμα των πέντε προηγούμενων καισαρικών των προηγούμενων εγκυμοσυνών, οι οποίες αποδυνάμωσαν το τοίχωμα της μήτρας.

Οι γιατροί φρόντισαν να εξηγήσουν στη μητέρα και στο σύζυγό τους πιθανούς κινδύνους της κήλης στον αμνιακό σάκο, όπως την υστερεκτομή και το πρόωρο τοκετό.

Παρά τους κινδύνους, το ζευγάρι αποφάσισε να προχωρήσει με την εγκυμοσύνη.

Μετά από τις 30 εβδομάδες, η μητέρα γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι με καισαρική τομή. Σήμερα το μωράκι είναι υγιής και είναι 6 μηνών.

Μετά την γέννα, οι γιατροί διόρθωσαν τη ρήξη της μήτρας.

Πηγή: daddy-cool

(?)

paraxena

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: