Μία δραματική ιστορία ζωής απόψε στο «Πάμε πακέτο» (trailer)

«Πάμε πακέτο» με τη Βίκυ Χατζηβασιλείου, σήμερα Τετάρτη 8 Νοεμβρίου, στις 22:00, στον Alpha: Μία δραματική ιστορία ζωής αναβιώνει μέσα από το άνοιγμα του πακέτου…

Ο Γιάννης έρχεται στην εκπομπή με σκοπό να αναζητήσει τη βιολογική του οικογένεια. Από τη στιγμή που έμαθε ότι ήταν υιοθετημένος, δημιουργήθηκε μέσα του ένα συναισθηματικό κενό που δεν μπόρεσε να το καλύψει. Επέλεξε να ακολουθήσει σκοτεινά μονοπάτια και να χαθεί στην παραίσθηση των vαpκωτικών ουσιών, που κράτησε 20 χρόνια.

Πριν από εννέα μήνες αποφυλακίστηκε «καθαρός» και στα 39 του χρόνια θέλει να μάθει επιτέλους την αλήθεια για το παρελθόν του. Η αναζήτησή του, όμως, αυτή θα γίνει η αφετηρία για μια σειρά εκρηκτικών αποκαλύψεων σχετικά με τη βιολογική του οικογένεια.

Θα μάθει για την μάνα του που έκανε έξι παιδιά και που κακοποιούνταν συστηματικά από τους συντρόφους της. Δύο από αυτά δόθηκαν για υιοθεσία, ενώ τα υπόλοιπα μεγάλωσαν σε ιδρύματα και δέχθηκαν κακοποίηση τόσο εκεί μέσα, όσο και αργότερα όταν τα πήρε ο πατέρας τους και τα πράγματα έγιναν πολύ χειρότερα.

Η δραματική ιστορία μιας οικογένειας που κατακερματίστηκε και που σήμερα θα ενωθεί για πρώτη φορά στην εκπομπή.

Πρωταγωνίστρια η μάνα, που σχεδόν μετά από 40 χρόνια θα έχει κοντά της όλα της τα παιδιά, ενώ τα αδέρφια δεν έχουν συναντηθεί μεταξύ τους για πολλά χρόνια.

Ένταση, ανατροπή αλλά και λύτρωση σ’ ένα επεισόδιο που θα λυγίσει και τους πιο σκληρούς…

greek-web-tv.com

Tags: , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: