Mία bohemian luxurious συλλογή ρούχων που θα ντύσει με τον πιο ονειρικό τρόπο το καλοκαίρι σου

Η φετινή καλοκαιρινή συλλογή του brand Nidodileda ονομάζεται «Cameo» και διαθέτει μια ιδιαίτερη ποικιλομορφία σε όλο το φάσμα της, σχεδίων, επιλογή υφασμάτων, χρωμάτων και κατ’ επέκταση δημιουργιών οι οποίες έχουν δύο εκφάνσεις, το ξεκάθαρα bohemian ύφος και το bohemian luxury! Δύο ξεχωριστές αρχικά διαθέσεις που σμίγουν μεταξύ τους με τέτοιο τρόπο ώστε να καλύπτουν κάθε γυναικεία ενδυματολογική ανάγκη σε οποιαδήποτε περίσταση αυτό το καλοκαίρι. Οι bohemian-luxury δημιουργίες αποτελούνται από δροσερά υφάσματα με ευφάνταστες λεπτομέρειες που παίρνουν ζωή πάνω σε μια ήσυχη παλέτα πούδρας, χρυσού, ροζ χρυσού, bronze και λευκού, προσδίδοντας μοναδικότητα, κομψότητα και λάμψη!
Mία bohemian luxurious συλλογή ρούχων που θα ντύσει με τον πιο ονειρικό τρόπο το καλοκαίρι σου

Τα πάντοτε αέρινα φορέματα επενδυμένα με δαντέλα, μουσελίνες, παγιέτες, με έντονες διαφάνειες και shines δημιουργούν μια αριστοκρατική διάθεση και συντροφεύουν τις πιο ιδιαίτερες και σημαντικές στιγμές μας μεταφέροντας μας την αίγλη ενδεχομένως μιας σταρ του κινηματογράφου των 70’ς και παράλληλα την ζωντάνια της disco σκηνής και του τότε στούντιο 54!
Mία bohemian luxurious συλλογή ρούχων που θα ντύσει με τον πιο ονειρικό τρόπο το καλοκαίρι σου
Η «Cameo» συλλογή Nidodileda επαναφέρει στις καλοκαιρινές προτάσεις της τα kimono – dresses, statement pieces καθοριστικού ρολού στην πορεία του brand, στην πιο εξελιγμένη και luxurious εκδοχή τους. Το κάθε ένα μοναδικό και χαρακτηριστικό, από ιδιαίτερα silk patterns επενδυμένα με διακοσμημένο κρόσσι, απρόσμενους συνδυασμούς υφών, και ριγέ μεταξωτά, λινά υφάσματα σε αναπάντεχες αντιθέσεις με floral μοτίβα, φτερά, knits και cut-out sleeves.
Mία bohemian luxurious συλλογή ρούχων που θα ντύσει με τον πιο ονειρικό τρόπο το καλοκαίρι σου
Για πρώτη φορά χρησιμοποιούνται bright έντονα χρωματικά υφάσματα που θα κεντρίσουν την ματιά μας και θα δώσουν το χρώμα στο καλοκαίρι μας. Επενδυμένες βάτες, upper scale των 70’ς εκμοντερνίζονται στην 90’ς εκδοχή τους ενισχύοντας την vintage εσάνς που λατρεύουμε και αναπολούμε στα ρούχα μας, μια επιπλέον πινελιά διαφοροποίησης στις δημιουργίες τoυ αγαπημένου, ελληνικού brand.

Το vintage portrait του «Cameo» απεικονίζεται σε παστέλ, nude χρωματισμούς, σε κάθε κιμονό το οποίο συνοδεύεται από ιδίου υφάσματος ζώνη με αγκράφα, διπλής χρήσης, ως ζώνη αλλά και ως αξεσουάρ, (headpiece) υπο την μορφή Ultra-elegant δημιουργίες που ακολουθούν την γραμμή του σώματος και αναδεικνύουν την ανέμελη, δυναμική, ασυμβίβαστη πλευρά κάθε γυναίκας, συνοδεύοντας την σε κάθε στιγμή και χώρο για να λάμψει. Επιπλέον τα actual cameo’s επενδυμένα και στις δερμάτινες , suede, ζώνες τα accessories που προτείνουμε και συνοδεύουν πάντα την συλλογή μας ολοκληρώνουν ένα αδιαπέραστα εντυπωσιακό look.

Credits:
Campaign shoot
Φωτογράφος: Mara Desipris
Mοντέλο: Carina Pashkovich Dmodels Agency
Ιnfo: www.nidodileda.com

Mία bohemian luxurious συλλογή ρούχων που θα ντύσει με τον πιο ονειρικό τρόπο το καλοκαίρι σουΘα σε κάνουμε βασίλισσα. Ακολούθησέ μας στο Instagram!

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: