Mία απροσδόκητη λεπτομέρεια που θα σε κάνει πιο ελκυστική στο αντίθετο φύλο

Μαζεύεσαι με τις φίλες σου, βγαίνετε για ποτό και αντί να φλερτάρεις μέχρι… αηδίας που λένε, κάθεσαι και κακομοιριάζεις και αναρωτιέσαι για ποιο λόγο δεν έχεις σχέση και γιατί τελοσπάντων δε σε πλησιάζουν οι άντρες. Τα έχουμε πει πολλές φορές αλλα δεν μας πειράζει να επαναλαμβανόμαστε. Το βασικό είναι αυτό που βγάζεις στον άλλο και όχι τα ρούχα που φοράς ή το άψογο κορμί σου που έχει φυσικά έρθει έπειτα από λιμοκτονία και σκληρή γυμναστική.

Παρόλα αυτά, και επειδή εμείς σε αγαπάμε και νοιαζόμαστε για σένα, και κυρίως την ερωτική σου ζωή, γιατί τι να την κάνεις τη ζωή αν δεν αγαπάς anyway, σου έχουμε μια έρευνα, η οποία εκτός του ότι θα σε προβληματίσει, θα σε κάνει να δεις τα… συναισθηματικά σου με εντελώς διαφορετική ματιά.

Λοιπόν, σύμφωνα με  η οποία έλαβε υπόψη της site γνωριμιών, φυσικά μιλάμε για το εξωτερικό διότι εδώ δεν έχει ακόμη έρθει μαζικά η νέα αυτή μόδα, οι φωτογραφίες προφίλ, που απεικόνιζαν ανθρώπους που έκαναν μία κίνηση με τα χέρια-ξέρεις το κλασικό άνοιγμα, ή το κλασικό ημιπηδηματάκι των κοριτσιών, ή ένα ηλιοβασίλεμα και ένα… σπαγγάτο σε περίπτωση που είσαι και champion-συγκέντρωσαν μεγαλύτερη προτίμηση από αυτές που ήταν στατικές με τα χέρια σταυρωμένα ή σε κάποια τσέπη.

Κάτι που φυσικά ισχύει και για τις πρόσωπο με πρόσωπο συναντήσεις, καθώς δεν είναι τυχαίο, ότι πάντα την προσοχή μας τραβάει το άτομο που είναι πιο έντονο και πληθωρικό. Προφανώς και δεν εννοούμε να μπαίνεις μέσα στο μπαρ κάνοντας… ρόδα-εκτός αν πρωταγωνιστείς σε μιούζικαλ του ’60-αλλά σε περίπτωση που θέλεις να γοητεύσεις τον τυπάκο απέναντι, μην κάθεσαι σαν αγγούρι κοπελιά.

Διαβάστε ακόμη:

Queen.gr - sxeseis

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: