Μία απίστευτη λεπτομέρεια που θα κάνει το προφίλ σου ακαταμάχητο στους άντρες

Και εσένα την ίδια φυσικά!

Οι καιροί που ζούμε ευνοούν την απόσταση και την αποξένωση κάτι που είχαμε παρατηρήσει εδώ και κάποια χρόνια, αλλά πλέον με τον Covid-19 στις ζωές μας, αυτό δεν είναι μόνο θεμιτό αλλά και απαραίτητο. Κατά συνέπεια, το φλερτ και οι γνωριμίες γίνονται αποκλειστικά μέσω διαδικτύου και αν τελικά τύχει και ταιριάζουμε… βλέπουμε!

Και μιας και το φλερτ μέσω διαδικτύου ξαφνικά γίνεται όχι μόνο σημαντικό αλλά και… μονόδρομος, εσύ οφείλεις να προσαρμοστείς στα νέα δεδομένα. Και όταν λέω νέα δεδομένα, εννοώ να φροντίσεις, το προφίλ σου να είναι αξιοπρόσεκτο και δυναμικό.

Και ποια είναι η μαγική συνταγή για να γίνει το προφίλ σου αξιοπρόσεκτο;

Σύμφωνα με έρευνα η οποία έλαβε υπόψη της site γνωριμιών, φυσικά μιλάμε για το εξωτερικό διότι εδώ δεν έχει ακόμη έρθει μαζικά η νέα αυτή μόδα, οι φωτογραφίες προφίλ, που απεικόνιζαν ανθρώπους που έκαναν μία κίνηση με τα χέρια-ξέρεις το κλασικό άνοιγμα, ή το κλασικό «πηδηματάκι» των κοριτσιών, ή αυτές που απεικόνιζαν ένα ηλιοβασίλεμα και ένα… σπαγγάτο ή όποια άλλη κίνηση γυμναστικής, συγκέντρωσαν μεγαλύτερη προτίμηση από αυτές που ήταν στατικές με τα χέρια σταυρωμένα ή σε κάποια τσέπη.

Κάτι που φυσικά ισχύει και για τις πρόσωπο με πρόσωπο συναντήσεις, καθώς δεν είναι τυχαίο, ότι πάντα την προσοχή μας τραβάει το άτομο που είναι πιο έντονο και πληθωρικό.

Προφανώς και δεν εννοούμε να μπαίνεις μέσα στο μπαρς κάνοντας… ρόδα-ποια μπαρς αλήθεια;- αλλά σε περίπτωση που θέλεις να γοητεύσεις τον τυπάκο απέναντι, λικνίσου λίγο και δε θα χάσεις.

Queen.gr - sxeseis

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: