Μια 81χρονη συνάντησε για πρώτη φορά την μητέρα της που είναι 104 ετών [φωτο]

Μια συγκινητική και πρωτοφανής ιστορία είδε το φως της δημοσιότητας και αφορά στην επανασύνδεση μητέρας και κόρης μετά από οκτώ δεκαετίες.

Συγκεκριμένα, μία γυναίκα 81 ετών βρήκε, μετά από αναζήτηση 62 ετών, την βιολογική της μητέρα που είναι 103 ετών.

Γεννημένη στο Δουβλίνο, η Eileen Macken μεγάλωσε στο ορφανοτροφείο Bethany Home, καθώς εκείνη την εποχή έτσι γινόταν με όποιο μωρό γεννιόταν εκτός νοσοκομείου από νεαρή μητέρα.

Όταν πήγε 19 ετών, η Eileen άρχισε να ψάχνει τη βιολογική της μητέρα χρησιμοποιώντας διάφορα στοιχεία που θα μπορούσαν να την οδηγήσουν σε εκείνη. Μία από τις τελευταίες της προσπάθειες ήταν το RTÉ’s Liveline, όπου ένας γενεαλόγος ασχολήθηκε με την περίπτωσή της και μετά από τεράστια έρευνα, κατάφερε να εντοπίσει τη μητέρα της στη Σκωτία.

«Όταν το έμαθα, κανείς δεν μπορούσε να με σταματήσει από το να πάω και να την βρω», είπε χαρακτηριστικά.

Οι δικοί της άνθρωποι είχαν κάποιες επιφυλάξεις για το αν αυτό θα ήταν σωστό, τελικά όμως, τόσο ο άνδρας της, Τζορτζ, όσο και οι δύο κόρες της, αποφάσισαν να την συνοδεύσουν.

Έφτασε λοιπόν στο σπίτι, χτύπησε την πόρτα και της άνοιξε ένας άνδρας. Ήταν ο αδελφός της. Του είπε ποια ήταν και τον ρώτησε αν θα μπορούσε να την δει, λαμβάνοντας με χαρά μία θετική απάντηση.

Η Elizabeth εκείνη την ώρα ήταν στον καναπέ και διάβαζε την εφημερίδα της. «Της είπα ότι είμαι από την Ιρλανδία και μου απάντησε πως και εκείνη γεννήθηκε εκεί», είπε η Eileen που αμέσως μετά αποκάλυψε την ταυτότητά της.

Η μητέρα της, που ήταν 104 ετών και έχει άλλα δύο παιδιά, την δέχθηκε και πέρασαν μαζί τις επόμενες τρεις μέρες.

viral

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: