MFW: Όλα τα φώτα στον οίκο Versace! Η Dua Lipa άνοιξε και έκλεισε το σόου με SS22 δημιουργίες

Irina Shayk, Naomi Campbell, Gigi Hadid, εμφανίστηκαν στην πασαρέλα του Versace κατακλύζοντας με λάμψη το catwalk.

Μεγάλες εκπλήξεις είχε ετοιμάσει για το κοινό του ο οίκος Versace και όχι μόνο στον καθαρά στυλιστικό τομέα. Η Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου αποτέλεσε την κατάλληλη έμπνευση για την Donatella Versace, ώστε να αναδείξει τη δημιουργικότητά της, τόσο στα σχέδια της SS22 (Spring/Summer 2022) συλλογής του ιταλικού house, όσο και στον τρόπο της παρουσίασης και επικοινωνίας της στο κοινό.

MFW: Όλα τα φώτα στον οίκο Versace! Η Dua Lipa άνοιξε και έκλεισε το σόου με SS22 δημιουργίες

Οι εμφανίσεις της Dua Lipa στο σόου του Versace

Μέσα σε ένα σκοτεινό σκηνικό με εξωτικές λεπτομέρειες στο βάθος, η Dua Lipa άνοιξε το σόου φορώντας ένα μαύρο cut-out outfit με τα διάσημα safety pins του Versace αποδομώντας το workwear και ανάγοντάς το στην πιο high-fashion εκδοχή του.

 
Το δεύτερο look της πραγματοποίησε στο τέλος του σόου, φορώντας ένα σύνολο σε neon pink χρώμα που απογείωνε τα metallics, αγκάλιαζε το σώμα της και την έκανε να μοιάζει σαν μία γεμάτη αυτοπεποίθηση αιθέρια ύπαρξη που έτυχε να βρεθεί και να περπατήσει στο catwalk του Μιλάνου.

«Επιστρέψαμε στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου με ένα σωματικό σόου που άνοιξε και έκλεισε με την Dua Lipa και τραγούδια της από το #FutureNostalgia άλμπουμ της. Η Dua έκανε το ντεμπούτο της στην πασαρέλα με ένα μαύρο slashed blazer διακοσμημένο με Safety Pin και έκλεισε το σόου με έναν neon pink Metal Mesh look», έγραψε ο οίκος Versace στο Instagram του.

MFW SS22: Νοσταλγία κι αγάπη για το γυναικείο σώμα απαιτεί ο Blumarine σε μία συλλογή – ύμνο στα 00s

Τα διάσημα μοντέλα και η συλλογή

Αυτές, όμως, δεν ήταν οι μοναδικές εμφανίσεις που απασχόλησαν. H Irina Shayk και η Naomi Campbell, δύο μοντέλα χρόνια καταξιωμένα στον χώρο του modelling, αλλά και η Gigi Hadid που τα τελευταία έτη είναι το next big thing, φόρεσαν SS22 ρούχα του οίκου και περπάτησαν στο catwalk.

Μία μεστή χρωματική παλέτα ξεχύθηκε πάνω σε γεμάτα θηλυκότητα υφάσματα. Μετάξι και patchwork συμπορεύονται σε έναν στυλιστικό κόσμο όπου κυριαρχούν τα faded blue jeans και τα έντονα prints που μνημονεύουν την ιστορία του οίκου. Απρόσμενα matching, όπως το πράσινο με το μωβ, γίνονται το must-have του SS22.

MFW: Όλα τα φώτα στον οίκο Versace! Η Dua Lipa άνοιξε και έκλεισε το σόου με SS22 δημιουργίες

Ο Οίκος Alberta Ferretti γιορτάζει στον κήπο του μοναστηριού San Simpliciano Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2022!

Η εμφάνιση της Donatella Versace

MFW: Όλα τα φώτα στον οίκο Versace! Η Dua Lipa άνοιξε και έκλεισε το σόου με SS22 δημιουργίες

Από το σόου, δεν έλλειψε, φυσικά, η εμφάνιση της Donatella, η οποία επέλεξε ένα εφαρμοστό φόρεμα της συλλογής της, συνδυάζοντάς το με ένα ζευγάρι platform heels.

Συνέχισε παρακάτω για περισσότερα εντυπωσιακά looks από τη συλλογή SS22 του Versace.

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: