MFW: Οι street style εμφανίσεις στο Μιλάνο θα σε πείσουν να δεις αλλιώς τα διαχρονικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου

Διάβασε ακόμη:

Αυτό τις κάνει να γίνονται πιο δημιουργικές με τα κλασικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας τους αλλά και με το επιλέγουν να φορέσουν. Είτε ενστερνίζονται τον μαξιμαλισμό ή μια εποχή όπως το μπαρόκ, ο τρόπος που θα τα μεταφράσουν στις εμφανίσεις τους θα είναι μέσα από ρούχα που θεωρούνται διαχρονικά.

Δες ακόμη:

Μιξάροντάς τα συχνά και με κομμάτια που θεωρούνται πιο “trendy”, το αποτέλεσμα έχει μια μοναδικότητα, γι” αυτό και δεν μπορεί κανείς εύκολα να κοπιάρει το στιλ τους, αν δεν τον εκφράζει πραγματικά.

Γι” αυτό και έχει πάντα ενδιαφέρον να βλέπουμε τις street style εμφανίσεις των γυναικών αυτών και αυτές κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας στο Μιλάνο, για τις Spring 2020 συλλογές είχαν όλα τα καλά για να μας εντυπωσιάσουν.

ImaxTree

To denim είναι διαχρονικό, αλλά μια ασύμμετρη τζιν φούστα και τσάντα, καθόλου.

ImaxTree

Το combo μίνι φούστα και πουκάμισο είναι κλασικός. Όχι όμως σε bold αποχρώσεις σαν τις παραπάνω.

ImaxTree

Η διάσημη dj, Sita Abellan επέλεξε ένα φουτουριστικό ύφους look και με το duo chrome σύνολό της ξέφυγε από τα τετριμμένα.

ImaxTree

Τι καλύτερο από ένα κοστούμι σωστά; Πόσο μάλλον όταν είναι «στολισμένο» από πάνω μέχρι κάτω με το λογότυπο του αγαπημένου σου brand.

ImaxTree

Μια καμπαρντίνα είναι classic. Μια κατακόκκινη καμπαρντίνα όμως, είναι το statement κομμάτι που χρειάζεται η γκαρνταρόμπα μιας γυναίκας.

ImaxTree

Ένα μονόχρωμο nude σύνολο είναι διαχρονικό, επίκαιρο ενώ κάνει το σύνολό σου να δείχνει ακριβό.

ImaxTree

To style icon, Cecilia Matteucci Lavarinin είναι της λογικής ότι όσα περισσότερα, τόσο καλύτερα. Η υπερβολική χρήση αξεσουάρ είναι πάντα ευπρόσδεκτη αρκεί τα κοσμήματα που θα χρησιμοποιήσεις να ταιριάζουν μεταξύ τους σε κάτι. Στο στιλ, το ύφος, το χρώμα κτλ.

ImaxTree

Οι όγκοι και ενδιαφέρουσες σιλουέτες ακόμα και σε κλασικά ρούχα όπως ένα πουκάμισο ή ένα κιμονό θα προσφέρουν μια έξτρα δόση glam στις εμφανίσεις σου.

ImaxTree

Τόλμησε με πανωφόρια όπως ένα τζιν μπουφάν που θεωρείται κλασικό και έχει δεχθεί κάποια ενδιαφέρουσα «παραλλαγή», είτε στο σχέδιο, είτε στη σιλουέτα του.

ImaxTree

Αναβάθμισε τις καθημερινές σου εμφανίσεις επιλέγοντας ένα ρούχο (πανωφόρι, παντελόνι, μπλούζα ό,τι θες) σε ένα εντυπωσιακό σχέδιο η χρώμα. Βρες ένα που να συνδυάζεται εύκολα με τα περισσότερα ρούχα της ντουλάπας σου, ώστε να μη δυσκολευτείς στο styling.

Κεντρική φωτογραφία: ImaxTree

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: