MFW: Η SS22 συλλογή του Missoni τιμά τη δημιουργικότητα – Patchworks, metallics και λάμψεις

Ο διάσημος οίκος μόδας προτείνει λάμψη παίζοντας με χρώματα, σχέδια και υφές.

Ο Missoni ανήκει στους οίκους των οποίων οι επιδείξεις μόδας αναμενόμενα θα βρεθούν στο προσκήνιο. Με βάση του το Varese, μία πόλη νοτιοδυτικά της Λομβαρδίας, ο Missoni έχει γίνει γνωστός για την αγάπη του στα χρώματα αλλά και στα knitwear σχέδια που ντύνουν το σώμα σαν να είναι μία ζεστή αγκαλιά εμπνευσμένη από τη μόδα.

Στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου, ο οίκος παρουσίασε την SS22 συλλογή του με φανερή διάθεση για ελευθερία και απελευθέρωση. Από κάθε τι που βρίσκεται στο διάβα της γυναίκας. Από τους περιορισμούς και τους κανόνες που ορίζουν τι πρέπει και τι δεν πρέπει να κάνει.

MFW: Η SS22 συλλογή του Missoni τιμά τη δημιουργικότητα   Patchworks, metallics και λάμψεις
@missoni

MFW SS22: Νοσταλγία κι αγάπη για το γυναικείο σώμα απαιτεί ο Blumarine σε μία συλλογή – ύμνο στα 00s

Εκκεντρικότητα και θηλυκότητα

Ο Missoni τόλμησε με μία εκκεντρική θηλυκότητα, μη διστάζοντας να αποκαλύψει το δέρμα, υμνώντας το, μέσα από σχέδια και υφάσματα που δεν έχουν καμία θέληση να το κρύψουν.

«Ο Missoni γιορτάζει την ανεξαρτησία και την αποφασιστική θηλυκότητα. Το σώμα και το δέρμα γίνονται εργαλεία της έκφρασης του σώματος για δυναμικές, συναισθηματικές και γεμάτες αυτοπεποίθηση γυναίκες», γράφει ο οίκος στον λογαριασμό του στο Instagram.

Λάμψη σε κάθε της έκφανση

Η λάμψη έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη συλλογή. Είτε αυτή εκφράζεται μέσα από items με metallics είτε με πλεκτά με παγιέτες που έρχονται με επιμελώς ατημέλητη απλότητα στο καθημερινό. Εκεί που το denim χρησιμοποιείται ως βάση, ένα micro top με ουρά έρχεται να το συνοδεύσει.

MFW: Η SS22 συλλογή του Missoni τιμά τη δημιουργικότητα   Patchworks, metallics και λάμψεις
@missoni

«Τα γραφικά μοτίβα συνδυάζονται με λαμπερά και ραφιναρισμένα floral prints. Σαν να ήταν φυλαχτά αφιερωμένα σε μία αιώνια μούσα»

Ο Οίκος Alberta Ferretti γιορτάζει στον κήπο του μοναστηριού San Simpliciano Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2022!

Από το beachwear στο streetstyle και το daywear

Τα ολόσωμα μαγιό γίνονται top και ενσωματώνονται στο streetstyle και στο daywear της γυναίκας παντρεύοντας την ελευθερία του καλοκαιριού με τις καθημερινές υποχρεώσεις και την πρακτικότητα που απαιτούν.

MFW: Η SS22 συλλογή του Missoni τιμά τη δημιουργικότητα   Patchworks, metallics και λάμψεις
@missoni

«Αξιολάτρευτα μαγιό έχουν ενσωματωθεί στα looks σαν εσώρουχα που θέλουν να αναδειχθούν. Ένα νέο daywear για τις γυναίκες που δε φοβούνται να τολμήσουν»

Συνέχισε παρακάτω για περισσότερα σχέδια της SS22 συλλογής του Missoni.

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: